LADA EESTI tegutseb jälle, aga nüüd pärnus

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Autod: Oli kunagi Niva 2121
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kanal 2 uudiste andmetel lõpetab Lada Eesti tegevuse.
Nõnda olevat 12.06.06 toimunud aktsionäride koosolek otsutanud.
Põhjuseks süvenev tegevuskahjum ja müügi kokku kuivamine.
Tänavu müüdud 13 sõidukit...
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Nooh, jah....suht ükskõik :rolleyes
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Miks ma küll ei imesta. Selline suhtumine nagu sellel firmal klientidesse ja oma tegevusse oli peabki tegevuse lõpetama. Loodetavasti Ladad siit ära ei kao ning tuleb uus ja normaalne esindaja.
Ja mina juba mõtlsin, et lähen varsti salongi Kalinat endale talveautoks vaatama:P
d
dasf
Autod: 2x2105 2xBMW
Kontakt:

Postitus Postitas dasf »

kesk eestisse jääb alles aga on oopis teise nime all
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Kristjan (+372)5010599
v
veiko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas veiko »

Üks räägib, et sel aastal on müüdud 13 autot, teine hoopis, et 21.:o (Delfi vs. EPL)
Ega ausalt öeldes vist ise ka ei kipuks uut Ladat ostma u. 100 000 kr eest (eelusel, et mul see raha oleks võtta), pigem võtaks mingi mõne aasta kasutatud veidi kvaliteetsema ja mugavama mudeli.:puzzled
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Tänases Postimehes oli ka artikkel selle kohta. Seda, et mudeleid pole uuendatud, on tõsi ning nagu kunagi ühe müügijuhiga vestlesin on pisuke probleem ka autotehase suhtumises, kes pole nõus juba 8 aastat müügis olnud masinal müügihinda alandama, pigem tahetakse seda hoopis tõsta. Ma kujutan ette kui praegu saaks 110 kätte 75 - 80 tuhandega, mis oleks õiglane hind selle riistapuu eest, siis oleks ka ostjaid rohkem. Ilmselt ei olda ka tüübikinnituste taotlemisel kuigi aktiivsed. Samas siin saaks ka kohalik esindus aktiivsust üles näidata, see, et normid maru kõrged on pullikaka jutt, normidele vastavad mudelid on täitsa olemas, täpselt nii nagu 110 seeria puhul, kus kõiki mudeleid tõesti ei saa müüa, aga osasid saab.

Kohaliku esinduse asjaajamine on muidugi omaette kommentaari väärt. Mis kuradi tulemust oodatakse, kui Tallinnas on esinduse uks juba vähemalt aasta otsa kinni ja silt ütleb, et minge ?koda salongi. No jopa kolla, sellised vennad pole vist turundusest ja müümisest üldse midagi kuulnud. Rääkimata sellest, et kui lähed salongi, siis müügimees kui ta viitsib, siis ta tuleb sinuga vestlema, kui ei viitsi, siis ei tule ja kui tulebki, siis ainuke asi mida ta oskab mainida on see, et "aga see on ju sitaks odav!" Tra ja kui veebilehtegi ei suvatseta 3 aasta jooksul uuendada (Olen sinna käinud kaks korda ise uut kodukat müümas!!!), siis ma üldse ei kujuta ette mille peale need vennad loodavad. Olemasolevatele klientidele nad ka midagi mõistlikku ei paku - katsu sa nende kaudu midagi tellida, kõigepealt kuuled sa kaks nädalat kuidas ei saa, ja siis kui saakski, siis on selline kirves, et anna olla, kusjuures jupp on ikka kõige odavam koperatiivi pask, mis on tellitud sama tüübi käest, kes turupealgi oma si*aga äritseb.

Imestan, et nad üldse nii kaugele on välja vedanud ning et eelmise aasta kahjum nii väike oli! Head põhjaminekut ja loodame, et mõni mõistlikum ettevõtja jätkab pooleli jäänud kohast edukamalt!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
s
samara_i
Suletud kasutaja

Postitus Postitas samara_i »

Võrdluseks võiks tuua, et Soomes on maikuus müüdud 70 Ladat (110)

ja selle hind on umbes 180 000 krooni (ilma tarnimiskuludeta).

jah, see ongi "lottovoitto syntyä Suomessa"..:D:)
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Ohoo... garantii ja hoolduse võtab üle AS Pleione, mis müüb Chevroleti nime all Daewoosid
Kristjan (+372)5010599
r
rav
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rav »

Mul suri just Niva ära. Pleione hooldus teatas et oli küll plaan ülevõtta Lada hooldus aga jäi ära. Nii et praegu lähimad kohad Paide ja Tartu... :(

Siit ka küsimus suurele ringile: Teab keegi Tallinna lähedal mõnda kohta kus osatakse pritsungiga Ladade ja kompuutriga ümber käia?
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Aga räägi mis juhtus kui see saladus pole. Äkki saame aidata
r
rav
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rav »

Sõidupealt hakkas väljasurema/elluärkama, umbes 5 sek. vahedega ehk siis kord mootor töötas täiega ja siis jälle oli täiesti väljasurnud. Seda nalja tegi minut/paar, siis suri täitsa ära.

Lisan juurde et ma ise olen paras 'tordisööja' ehk mu oskused piirduvad vedelike taseme kontrollimise ja pirnide vahetamisega. Seega, mulle on esindus/hooldus hädavajalik :)
t
tiit
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Igaks juhuks loe teemat http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=9631
Kui äkki hakatakse sulle 2,5-3 keeku eest uut aju pakkuma.
r
rav
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rav »

Tänud, jätan meelde.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

ükspäev nägin haapsalus poes ühte meest kel oli valge tsärk seljas ning seljal "Lada Eesti" ja selle all lada logo :spin

keegi võiks igaksjuhuks öelda, kust võib Läänemaal/haapsalus või ümbruses leida mehikest kes just Klassikute ehitust ja remonti jagaks ?
r
rav
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rav »

Lasnamäe CarStop leidis et probleem kas ajus või mõnes anduris mis aju söödab. Peale mingit resetti toimib mootor ilusti esimese väljalülitamiseni, siis samad sümptomid mida ma juba kirjeldasin. Seega, soovitage kohta kus saaks Niva1.7i 2001'le mootoridiagnostikat teha et selgitada välja kas on probleem ajus või andurites.
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Säreveres(Türi külje all) õpetatakse pritsungisüsteemi remondimehi,seal olemas avaliku teenusena ka diagnostikapunkt.Kui sul sinna minek,astu minu juurest läbi,annan kastitäie ajusid jms kaasa.Äkki läheb juppe vaja.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
r
rav
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rav »

Nüüd siis on järgmine koht Kadaka tee 113A, seal olla kõvasid VAZ'imehi murdu koos ja lubati et välja tuleb töötav auto nende juurest :) elame-näeme.
t
tiit
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Diagnostikat võin minagi sulle teha või ükskõik kes on ostnud omale vastava kompuutri. Reset tähendab seda et võtad akul juhtmed maha, ootad minuti ja paned tagasi jälle. Aga reseti tagajärjel ükski andur tööle küll ei hakka. Viga ikka 99% ajus sel juhul.
Vasta