Õõtshova puksid

Õõtshova puksid

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
u
urmo
Foorumi kasutaja
Autod: oman nivat
Kontakt:

Õõtshova puksid

Postitus Postitas urmo »

kui juba kevadel auto paranduseks läheb siis oleks tahtmine ka esisild korda teha lõplikult ja sellega oleks üks küsimus et kas õõtshoova puksid on ka sellised nagu on amortidel et puks on kahes osas ja kas kummi pukside sisse käib ka metallpuks veel või ei ja kas kuskil on võimalik osta juba õõtshoobasid millel on puksid sees
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Õõtshoova puksid mõlemalt poolt metalli sees. Pressitakse õõtsa sisse metalliistuga.
C
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

kas poes on siis võimalik osta ka juba õõtshoobasid millel on puksid sisse pressitud ja kas keegi teab hinda
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Vahel ikka liigub sellist kraami kah. Kus ja mis hind ,kommenteerivad teised ,ise ei tea.
Puks ise näeb välja selline:
positsioon 2101-2904040 ja 2101-2904180 lehelt http://www.autocat.ru/catalog/?model=3&group=145
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

vahel on raske üks kõne võtta sest pole telefoni et kõne võtta siis on raske autoomanikul helistada
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Ma ei saa aru miks on vaja tahta selliseid õõtsasid millel juba puksid sees, nende sisse panek pole mingi raske ja vaevanõudev töö. Ise olen korra selle töö ette võtnud ja esisillas vahetanud enamuse asju ära, õõtsad ise küll samaks jäid, kuid nende puksid ja muud detailied esisillas said vahetatud.
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

uurisin selle pärast seda et kuna mul auto on vana 30 ja enamus silldades olevaid pukse on originaalid et kui pukside vahetamiseks läheb et kas ma pean seal veel midagi ära vahetama nagu need õõtsavõllid, muttrid ja seibid või piisab pukside vahetusest.loodan et muttrid tulevad lahti hästi.
l
Ladarider
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d

Postitus Postitas Ladarider »

Algselt postitas: Urmo
uurisin selle pärast seda et kuna mul auto on vana 30 ja enamus silldades olevaid pukse on originaalid et kui pukside vahetamiseks läheb et kas ma pean seal veel midagi ära vahetama nagu need õõtsavõllid, muttrid ja seibid või piisab pukside vahetusest.loodan et muttrid tulevad lahti hästi.
See viimane asi mis mutrite kohta ütlesid selles ma poleks väga kindel.Minu autol sai mõni aeg tagasi üks õõtshoob ära vahetatud ja mutrid sai ainult ketaslõikuriga maha...
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Tahax ka oma alumised õõtsad ära vahetada aga nad ei tule lahti. Oleks abi vaja et kuidas neid üldse eemaldada.. Või kuidas nad ära käivad
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Kahe mutriga kinnituva detaili 2101-2904032 keerad silla tala küljest lahti ja saad koos õõtshoovaga kätte. Pilt http://www.autocat.ru/catalog/?model=3&group=145

Loomulikult eemaldad ennem ratta ,amordika ,lased lahti alumise zarniiri ,võtad alt vedru ja õõtsa küljest stabilisaatorvarda.
v
veiko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas veiko »

Palju õõtshoobade puksid tavaliselt maksavad? 10 kr/tk saaks, siis tasuks võtta? Neid käib kokku 8 tk muidu?
v
veiko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas veiko »

Ise küsin, ise vastan. 10 kr/tk tasub võtta küll, poes maksavad 30 kr. kanti (ühest poest küsisin).;)
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Ma ostsin terve komplekti õõtshoobade pukse ha komplekti hind oli 200 kr.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

mul küsimus küll teine kuid sobib siia teemasse

kas tegu on alumise õõtsa puksidega ?Pilt
k
karel
Foorumi kasutaja
Autod: krossi 01

Postitus Postitas karel »

need on ülemise õõtsa puksid
v
vazist
Foorumi kasutaja
Autod: 07, 2x05, kastiga Niva, Pobeda, Volvo V70

Postitus Postitas vazist »

Soovitus!
Kui plaan osta poest tänapäeva vene toodangu tava puksid (pidavat olema ka nn. sport puksid, mida ise näinud pole), siis peale vahetust soovitan sõita ainult tasapisi mööda siledat teed, sest kaua need vastu ei pea.Oma kogemusest võin öelda, et näiteks tagumised rektiivvarda puksid peavad vastu 350km. valusat andmist (proovitud kolm korda). Lõpuks leidsin mingid vanad vardad, koos korras puksidega ja tundub, et peavad.
Arvan, et sa peaks otsima kuskilt "vana-aegsed" õõtsa puksid või komplektsed õõtsad.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Keegi oskab soovitada õõtsapukse mis kohe ära ei pudene? Mõne korraliku lääne tootja omad näiteks... Polüretaanile ei hakka hammas peale veel.
m'kay
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

ToM kirjutas:Keegi oskab soovitada õõtsapukse mis kohe ära ei pudene? Mõne korraliku lääne tootja omad näiteks... Polüretaanile ei hakka hammas peale veel.
Mul firma "TPEK" toodang. Üle aasta on all olnud, kõikidel LK rajapäevadel osalenud ja korralikult piitsa saanud ning siiani kõik korras.
Tegu siis ikkagi idanaabrite toodanguga.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

Mis idanaabrid ise kasutavad vahel (kui just jäika puksi ei taha) on veel firma SEVI, mis peaks olema originaali ja polupuksi vahepealne variant igas mõttes.

Variant 2 on otsida cccp toodangut (kuid ega seismine ka head kautšukile ei tee)
Festina lente!
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

VäikeMägilane kirjutas:Mis idanaabrid ise kasutavad vahel (kui just jäika puksi ei taha) on veel firma SEVI, mis peaks olema originaali ja polupuksi vahepealne variant igas mõttes.

Variant 2 on otsida cccp toodangut (kuid ega seismine ka head kautšukile ei tee)
Kas too SEVI on varuosa või tuuning tükk? Cccp omad pragunesid ka ära juba.:(
m'kay
Vasta