K: Lada reaktiivvarraste vahetus

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
u
urmo
Foorumi kasutaja
Autod: oman nivat
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

üks küsimus kas tagasilla vardaid saab ka kanalis vahetada või on seda kergem tõstuki peal teha et kas kanalis vahetades on seda raskem teha või saab ka seal selle tööga hakkama olen kuulnud et kanalis vahetades hakkab sild viltu kiskuma kui ühelt poolt parajasti vahetad ja uute varaste tagasi panek ei ole kerge kas on keegi seda tööd teinud ja kuidas on seda kõige marem teha ja kergem
a
arvejomm
Foorumi kasutaja
Autod: Traktor tüüpi Mondeo

Postitus Postitas arvejomm »

Kanalis saab väga hästi selle tööga hakkama. Ja kui vardad ei taha pärast alla minna siis vajadusel lao raskust peale või kergita tagumist otsa. Kogemused on näidanud et tagavaraks võiks olla mõned varda poldid, juhuks kui vanad ei taha ilusti alt ära tulla. Poolteist tundi hirmu ja Valmis.
Jõudu tööle.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

kindlasti vaheta vardad ykshaaval..
kui mitu tykki alt ara krabad on igavene jama parast alla tagasi saada.. keerab silla viltu veidi :)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

nende poltidega võib tõesti jama tulla sest auto on ikka 30 aastat vana ja pole vahetatud aga ma loodan et tulevad lahti eks ma vahetan ära kui ilmad soojemaks lähevad praegu natu külm seda teha
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Vardaid vaheta kindlasti ükshaaval. Kanalis ilusti teostatav. Võib vaja minna abilist, kes uute varraste asemele panekul polti sisse pannes autot veidi liigutaks. Uusi polte kardan et läheb sul siis jah vaja ja need peavad olema vastava kõvadusastmega, mitte mingid tavalised. Ka mutter oleks hea kui oleks isestoperduv. Vene masinatega tegelevates poodides peaksid olemas olema need poldid ja mutrid. Hind tegelikult Lada kohta endalegi üllatuseks soolane.
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

Poldid müügil (ja mutrid kah) pea igas lada juppidega kauplevas poes. Hinnad on piisavalt nii mõistlikud,et kui mõni mutter on väga kinni roostetanud ning relakaga oleks hulka lihtsam asi lahendada,siis erilisi süümepiinu ei tohiks tekkida. Peast ei mäleta kuid hind jäi kuni 10.- (olenevalt poldi pikkusest).
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Ja kui lahti hakkad tegema siis varu kindlasti head padrunid nendesse et üle ei keeraks. Muidu on hiljem veel suurem jama. Ja enne lase roostavastast vahendit kah peale. Paar päeva enne seda kui tegema hakkad. Siis ei tohiks probleem olla.
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

kas need poldid on kõik ühepikkused mis rektiivvarrastele ja stabikavardale lähevad või ei ole
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

ei ole ühepikkused!!
pikal vardal on kahe eri pikkusega poldid ning lühikestel varrastel jällegi eri pikkusega poldid..

kokku vist kolme eri pikkust.. või siis nelja..
paralleelvarda poltide pikkust ei mäleta :)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

tänud aitamise eest poltide pikkused sain on 3 eri mõõtu eks kevade hakkan vahetama
u
urmo
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas urmo »

ma igaks juhuks küsin ühe asja veel et kas mul läheb veel peale poltide ja mutrite midagi veel vaja puksid ise on mul juba varaste küljes olemas ei tahaks nagu vahetamise ajal leida et midagi on puudu. Et kas piisab mul ainult uutest poltidest või on midagi veel vaja.
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Rohkem ei tohiks midagi vaja minna, juhuslikult kui auto vana ja räsitud pole, et avastad vardaid alt võttes, et kinnitused kuskilt keevitada tahavad.
Vasta