üks küsimus kas tagasilla vardaid saab ka kanalis vahetada või on seda kergem tõstuki peal teha et kas kanalis vahetades on seda raskem teha või saab ka seal selle tööga hakkama olen kuulnud et kanalis vahetades hakkab sild viltu kiskuma kui ühelt poolt parajasti vahetad ja uute varaste tagasi panek ei ole kerge kas on keegi seda tööd teinud ja kuidas on seda kõige marem teha ja kergem
Kanalis saab väga hästi selle tööga hakkama. Ja kui vardad ei taha pärast alla minna siis vajadusel lao raskust peale või kergita tagumist otsa. Kogemused on näidanud et tagavaraks võiks olla mõned varda poldid, juhuks kui vanad ei taha ilusti alt ära tulla. Poolteist tundi hirmu ja Valmis.
Jõudu tööle.
nende poltidega võib tõesti jama tulla sest auto on ikka 30 aastat vana ja pole vahetatud aga ma loodan et tulevad lahti eks ma vahetan ära kui ilmad soojemaks lähevad praegu natu külm seda teha
Vardaid vaheta kindlasti ükshaaval. Kanalis ilusti teostatav. Võib vaja minna abilist, kes uute varraste asemele panekul polti sisse pannes autot veidi liigutaks. Uusi polte kardan et läheb sul siis jah vaja ja need peavad olema vastava kõvadusastmega, mitte mingid tavalised. Ka mutter oleks hea kui oleks isestoperduv. Vene masinatega tegelevates poodides peaksid olemas olema need poldid ja mutrid. Hind tegelikult Lada kohta endalegi üllatuseks soolane.
Poldid müügil (ja mutrid kah) pea igas lada juppidega kauplevas poes. Hinnad on piisavalt nii mõistlikud,et kui mõni mutter on väga kinni roostetanud ning relakaga oleks hulka lihtsam asi lahendada,siis erilisi süümepiinu ei tohiks tekkida. Peast ei mäleta kuid hind jäi kuni 10.- (olenevalt poldi pikkusest).
Ja kui lahti hakkad tegema siis varu kindlasti head padrunid nendesse et üle ei keeraks. Muidu on hiljem veel suurem jama. Ja enne lase roostavastast vahendit kah peale. Paar päeva enne seda kui tegema hakkad. Siis ei tohiks probleem olla.
ma igaks juhuks küsin ühe asja veel et kas mul läheb veel peale poltide ja mutrite midagi veel vaja puksid ise on mul juba varaste küljes olemas ei tahaks nagu vahetamise ajal leida et midagi on puudu. Et kas piisab mul ainult uutest poltidest või on midagi veel vaja.