K: Mis rehve eelistate?
-
ppriit
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103 luxx, offroad UAZ
- Kontakt:
Mis rehve eelistate tulevaks talveks jääl/lumel/lopas.
Kas lamell või naelrehv. Ja mis firma.
Kas lamell või naelrehv. Ja mis firma.
-
lladacruiser
- Suletud kasutaja
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Mina sõidan naeltega ja võimalikult värsketega ,sest töö selline ,et vaja murda sinna sisse ,kus tavaliselt dziipidega käiakse....
Siiani olen "Master Nordic Pro2"-ga hakkama saanud ,kaheks talveks piisab neist ,siis on kumm klotsiks "kuivanud" ja pidamine viletsamaks muutunud.
Naelad nahhren! - näpitsatega välja ... ja kõlbavad soojaga metsaporis müramiseks
Samarale sama firma pastlad plaanis sebida. Pärnu Papiniidus on hetkel 13" Masteri talvekad 400-550 eegu vahel sõltuvalt mudelist. Paigaldus hinna sees.
Siiani olen "Master Nordic Pro2"-ga hakkama saanud ,kaheks talveks piisab neist ,siis on kumm klotsiks "kuivanud" ja pidamine viletsamaks muutunud.
Naelad nahhren! - näpitsatega välja ... ja kõlbavad soojaga metsaporis müramiseks

Samarale sama firma pastlad plaanis sebida. Pärnu Papiniidus on hetkel 13" Masteri talvekad 400-550 eegu vahel sõltuvalt mudelist. Paigaldus hinna sees.
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Mina soetasin eelmise talve hakul tutikad Yokohamad, mis on põhimõtteliselt lamell rehv naeltega. Iseenesest nagu ideaalne kombinatsioon, et nii lumele, kui jääle. Lumele olid rehvid tõesti head, mitte ühtegi halba sõna ei oska öelda, aga jääga see jama, et kuna lamell rehv on suhteliselt pehme, siis ei kipu ta hästi naelu sees hoidma, mistõttu need kiiresti välja tulevad ning seetõttu kasutud on. Meie talv ju kipub selline olema, et enamuse ajast linnas ja suurematel teedel asfalt paljas. Sellistesse tingimustesse pole mõtet naela osta - edaspidi ei osta ka. Samas, kui paar korda sai ikka kõrvalistel teedel käidud, kus täielik liuväli jää ja veega, siis oli hetkeks ikka südamerahu ka, et päris ilmaasjata naeltele ei kulutanud.
Üldiselt minu arvamus on, et kui enamuse oma sõite teed linnas ja suurematel maanteedel, siis pole naeltel mitte mingisugust mõtet, vastupidi lamelliga palju ohutum. Pealegi teekate jääb alles. Kui maamees, kellel metsavahele asja, siis naelaga ikka hulka kindlam. Seepärast ka naelte keelustamise vastu seni, kuni riik ja omavalitsused ei suuda garanteerida, et nende poolt hallatavad teed lükatakse lahti 2 tööpäeva jooksul ning täielikult jääga kaetud teelõike ei teki. Kui seda suudetakse tagada, siis olen ka naastrehvide keelustamise poolt.
Üldiselt minu arvamus on, et kui enamuse oma sõite teed linnas ja suurematel maanteedel, siis pole naeltel mitte mingisugust mõtet, vastupidi lamelliga palju ohutum. Pealegi teekate jääb alles. Kui maamees, kellel metsavahele asja, siis naelaga ikka hulka kindlam. Seepärast ka naelte keelustamise vastu seni, kuni riik ja omavalitsused ei suuda garanteerida, et nende poolt hallatavad teed lükatakse lahti 2 tööpäeva jooksul ning täielikult jääga kaetud teelõike ei teki. Kui seda suudetakse tagada, siis olen ka naastrehvide keelustamise poolt.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
?iguli ja mina eelistaks lamell testivõitjaid kuid rahakott eelistab odavamat varianti.Eelmisel ja ka praegusel algaval talihooajal sõidan Master Winteriga,475 kr. tükk(175/70),pehme segu ja muster suudab ennast ise
puhastada ja kui taga paar inimest istumas siis ka tuisanud tee ei ole takistuseks.Muster näeb välja selline.

puhastada ja kui taga paar inimest istumas siis ka tuisanud tee ei ole takistuseks.Muster näeb välja selline.

Masin on kasin - Grigori Šaakašvili