K: Mis rehve eelistate?

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
p
priit
Foorumi kasutaja
Autod: 2103 luxx, offroad UAZ
Kontakt:

Postitus Postitas priit »

Mis rehve eelistate tulevaks talveks jääl/lumel/lopas.

Kas lamell või naelrehv. Ja mis firma.
l
laizk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laizk »

Wanli:D
odav ja eelmine talv hätta ei jätnud
l
ladacruiser
Suletud kasutaja

Postitus Postitas ladacruiser »

Mul on talvekummideks Masteri naelad (Master Plus).

Maksid eelmine talv 500 kr tükk + 100 kr jooksu allapanek O & K Autokeskus OÜ's (Tallinnas, Kopli 27).

Ei kurda.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Mina sõidan naeltega ja võimalikult värsketega ,sest töö selline ,et vaja murda sinna sisse ,kus tavaliselt dziipidega käiakse....
Siiani olen "Master Nordic Pro2"-ga hakkama saanud ,kaheks talveks piisab neist ,siis on kumm klotsiks "kuivanud" ja pidamine viletsamaks muutunud.
Naelad nahhren! - näpitsatega välja ... ja kõlbavad soojaga metsaporis müramiseks ;)

Samarale sama firma pastlad plaanis sebida. Pärnu Papiniidus on hetkel 13" Masteri talvekad 400-550 eegu vahel sõltuvalt mudelist. Paigaldus hinna sees.
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Mina soetasin eelmise talve hakul tutikad Yokohamad, mis on põhimõtteliselt lamell rehv naeltega. Iseenesest nagu ideaalne kombinatsioon, et nii lumele, kui jääle. Lumele olid rehvid tõesti head, mitte ühtegi halba sõna ei oska öelda, aga jääga see jama, et kuna lamell rehv on suhteliselt pehme, siis ei kipu ta hästi naelu sees hoidma, mistõttu need kiiresti välja tulevad ning seetõttu kasutud on. Meie talv ju kipub selline olema, et enamuse ajast linnas ja suurematel teedel asfalt paljas. Sellistesse tingimustesse pole mõtet naela osta - edaspidi ei osta ka. Samas, kui paar korda sai ikka kõrvalistel teedel käidud, kus täielik liuväli jää ja veega, siis oli hetkeks ikka südamerahu ka, et päris ilmaasjata naeltele ei kulutanud.

Üldiselt minu arvamus on, et kui enamuse oma sõite teed linnas ja suurematel maanteedel, siis pole naeltel mitte mingisugust mõtet, vastupidi lamelliga palju ohutum. Pealegi teekate jääb alles. Kui maamees, kellel metsavahele asja, siis naelaga ikka hulka kindlam. Seepärast ka naelte keelustamise vastu seni, kuni riik ja omavalitsused ei suuda garanteerida, et nende poolt hallatavad teed lükatakse lahti 2 tööpäeva jooksul ning täielikult jääga kaetud teelõike ei teki. Kui seda suudetakse tagada, siis olen ka naastrehvide keelustamise poolt.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

?iguli ja mina eelistaks lamell testivõitjaid kuid rahakott eelistab odavamat varianti.Eelmisel ja ka praegusel algaval talihooajal sõidan Master Winteriga,475 kr. tükk(175/70),pehme segu ja muster suudab ennast ise
puhastada ja kui taga paar inimest istumas siis ka tuisanud tee ei ole takistuseks.Muster näeb välja selline.

Pilt
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
b
beast
Suletud kasutaja

Postitus Postitas beast »

ni?bi <--- vene kummiinstituudi rehv, vene ajal sõideti rallit sellega. lumel peab nagu loom. volga poes 560eeku rehv pluss sisekumm
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Ees Kumho naastrehvid, taga Masteri naastrehvid.

Kumho tundub väga hea pidamisega olema nii jääl kui lumel, niipalju kui seal pidamist on võimalik saavutada.

Master on noh, enam-vähem. Sõita kõlbab.
d
demon555
Foorumi kasutaja
Autod: Golf 3, Z
Kontakt:

Postitus Postitas demon555 »

Gislaved Nordfrost 3 ;) kõik mida vaja- peab hästi ja müra teeb vähe...

eelmine talv sai sõidetud lamellidega (ees eskimo, taga mingi pirelli) ja tavaoludes nagu lehm libedal jääl nendega (erandiks paks lumi ja klooga järve jää, kus pidas väga hästi- paldiski wintersessioonil siis mossega sõites).
k
karel
Foorumi kasutaja
Autod: krossi 01

Postitus Postitas karel »

Algselt postitas: Beast
ni?bi <--- vene kummiinstituudi rehv, vene ajal sõideti rallit sellega. lumel peab nagu loom. volga poes 560eeku rehv pluss sisekumm
:yllatunud:yllatunud
Meie piiri äärest laseme neid endale tuua 1000 eeki jooks;)
e
Einman1
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105 PROJEKT
Kontakt:

Postitus Postitas Einman1 »

hetkel kasutusel Gislaved Nordfrost ning pole yhtegi halba s6na 8elda:)
pidamine on t2iesti ok
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

Michelin ! Selgitada ja õigustada ei pea vajalikuks nimi ütleb kõik :spin
Vasta