Mis tegite teie kui olite noored???
Mis tegite teie kui olite noored???
12 aastaselt sain esimese auto Datsun- mingi kastiga tagaveoline versioon oli, seda sai nokitseda pidevalt:); kogusin plekkpurke; müüsin ja vahetasin jalgrattaid; trenni sai palju tehtud jalgpall, karate, ujumine, vibusport; Deltaga kärutasin ka paar aastat ringi:lol
lollustest ma ei räägi - äkki on mõni kannatanu siin
lollustest ma ei räägi - äkki on mõni kannatanu siin
- Marek
- Foorumi kasutaja
- Autod: MB 300E w124 89a & UAZ 469, MB Sprinter,
- Kontakt:
Ma pole elu sees mitte üheski ringis või kuskil käinud. Aga kui midagi nii 10 kanti olin siis käisin naabrimehe garaazis KAMAZ-e parandamas või noh enda arust paterdasin neil seal jalus ja keerasin kõikvõimalikke mutreid.
See tehnika värk on mind aegade algusest peale saatnud. Jalgrattaid on putitatud igasuguseid. Siis mäletan et mingi sugulane tõi mulle mopi raami ja mootori kasti sees. Ütles et näe pane kokku saad sõita. Saigi kokku pandud. Sealt edasi tulid juba mootorrattad. Siis mingi 13a ostsin endale sünnipäeva rahade eest VAZ 2102 mis oli rohkem rooste hunnik aga sõitis. Reaktiivvardad olid salongis jne. Kuna keevitus oli tollal minu jaoks suht kauge asi siis keerasin reaktiivvardad metall taladega põhja külge kinni. Kaua sõita ei saanud sest politsei arvas et ma peaks vähe vanemaks saama ja load tegema enne kui autodega tegelema hakkan. Sain Villu Vane käest oma 1380 krooni trahvi.
Oh pikaks venib see jutt. Võikski vist jääda rääkima oma tehnika rohkest lapsepõlvest.
Praegu on siis noorus käimas ja ega midagi muutunud ei ole õppida on veel küll ja küll.....
See tehnika värk on mind aegade algusest peale saatnud. Jalgrattaid on putitatud igasuguseid. Siis mäletan et mingi sugulane tõi mulle mopi raami ja mootori kasti sees. Ütles et näe pane kokku saad sõita. Saigi kokku pandud. Sealt edasi tulid juba mootorrattad. Siis mingi 13a ostsin endale sünnipäeva rahade eest VAZ 2102 mis oli rohkem rooste hunnik aga sõitis. Reaktiivvardad olid salongis jne. Kuna keevitus oli tollal minu jaoks suht kauge asi siis keerasin reaktiivvardad metall taladega põhja külge kinni. Kaua sõita ei saanud sest politsei arvas et ma peaks vähe vanemaks saama ja load tegema enne kui autodega tegelema hakkan. Sain Villu Vane käest oma 1380 krooni trahvi.
Oh pikaks venib see jutt. Võikski vist jääda rääkima oma tehnika rohkest lapsepõlvest.
Praegu on siis noorus käimas ja ega midagi muutunud ei ole õppida on veel küll ja küll.....
-
rralliace16
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103 74"
Praegu olen 17, sõitma õppisin umbes ~12-13 aastaselt ning masinaks oli T-16( põka). Peale toda sain endale Skoda 120L, mis oli varem pereauto( auto on siiamaani alles, aga mootor vajab tegemist). Ja nagu eespool oli mainitud- võrrid. Neid on mul 3 tükki, 1 töötab ning teised ehitamisel( Võrre sätin oma lõbuks, et igav poleks).
-
sSiksisback
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21033 83' , 21013 83'
-
tTehnic-man
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
7a sai esimestkorda mosse roolis oldud ja ka sellest ajast sain selgeks võrride putitamise.....siiamaani putitan ja ehitan neid kuigi nad on võimsamaks muutunud ja mõned ka neljarattaliseks muutunud ning lada märgiga:D muid hobisid polegi olnud...ainult bensiinijõul liikuvad aparaadid:D nyydseks sis juba 11aastat seda hobi;)
[Muudetud: 2-8-2007 Tehnic-man]
[Muudetud: 2-8-2007 Tehnic-man]
-
mmihkelmajori
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2108 16v
- Kontakt:
Olen siiamaani noor, nimelt 15 aastane. Ei teagi kas tohingi siis siia teemasse üldse kirjutada.
Aga suvel on põhi tegevuseks ikka tööl käimine. Jalgrattaga ringi kärutamisega olen tegelenud. Korvpalliga tegelen tõsisemalt, käin võistlustel ja puha. Ja kõva pidutsemist ei saa ka mainimatta jätta. Seda viimast siis ainult nädalavahetustel, muidu hakkab koolis ja tööl käimist segama.
Aga suvel on põhi tegevuseks ikka tööl käimine. Jalgrattaga ringi kärutamisega olen tegelenud. Korvpalliga tegelen tõsisemalt, käin võistlustel ja puha. Ja kõva pidutsemist ei saa ka mainimatta jätta. Seda viimast siis ainult nädalavahetustel, muidu hakkab koolis ja tööl käimist segama.
-
mMahno
- Foorumi kasutaja
Ega minagi praegu oma 30 aastaga end vanaks pea
aga nimetatud ajal sai mäletamist mööda jalgrattaga kõvasti sõidetud ja malet mängitud. Parimaks tulemuseks jäi harju(maa või rajoon ei mäleta - muutuste aeg) noorte meister.
Edasi läks kehvemini - sai kool läbi, tuli ülikool ja tüüpiliselt majandusüliõpilasele lõpetasin ma mitteerialasel tööl - sai must Microsofti süsteemide süsteemiadministraator. Nii et MS süsteemidega saan aidata kui vaja. Autod ja tehnika on hobiks.

Edasi läks kehvemini - sai kool läbi, tuli ülikool ja tüüpiliselt majandusüliõpilasele lõpetasin ma mitteerialasel tööl - sai must Microsofti süsteemide süsteemiadministraator. Nii et MS süsteemidega saan aidata kui vaja. Autod ja tehnika on hobiks.