Mis tegite teie kui olite noored???

Mis tegite teie kui olite noored???

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
l
ladakas
Suletud kasutaja

Postitus Postitas ladakas »

kuna ise alles 14 siis ei saa ma rääkida kui veel noor olin, aga praegu saab oma 06-ga ringi vurada ja suvel sõidan oma minskiga.
h
Hsuur
Foorumi kasutaja
Autod: Lada vfts

Postitus Postitas Hsuur »

12 aastaselt sain esimese auto Datsun- mingi kastiga tagaveoline versioon oli, seda sai nokitseda pidevalt:); kogusin plekkpurke; müüsin ja vahetasin jalgrattaid; trenni sai palju tehtud jalgpall, karate, ujumine, vibusport; Deltaga kärutasin ka paar aastat ringi:lol

lollustest ma ei räägi - äkki on mõni kannatanu siin:cool:
t
tormi17
Suletud kasutaja

Postitus Postitas tormi17 »

sikse tegin 14 aastaselt juba
p
punk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas punk »

räägitakse et ma olla praegu ka veel noor.
Kasutaja avatar
Marek
Foorumi kasutaja
Autod: MB 300E w124 89a & UAZ 469, MB Sprinter,
Kontakt:

Postitus Postitas Marek »

Ma pole elu sees mitte üheski ringis või kuskil käinud. Aga kui midagi nii 10 kanti olin siis käisin naabrimehe garaazis KAMAZ-e parandamas või noh enda arust paterdasin neil seal jalus ja keerasin kõikvõimalikke mutreid.
See tehnika värk on mind aegade algusest peale saatnud. Jalgrattaid on putitatud igasuguseid. Siis mäletan et mingi sugulane tõi mulle mopi raami ja mootori kasti sees. Ütles et näe pane kokku saad sõita. Saigi kokku pandud. Sealt edasi tulid juba mootorrattad. Siis mingi 13a ostsin endale sünnipäeva rahade eest VAZ 2102 mis oli rohkem rooste hunnik aga sõitis. Reaktiivvardad olid salongis jne. Kuna keevitus oli tollal minu jaoks suht kauge asi siis keerasin reaktiivvardad metall taladega põhja külge kinni. Kaua sõita ei saanud sest politsei arvas et ma peaks vähe vanemaks saama ja load tegema enne kui autodega tegelema hakkan. Sain Villu Vane käest oma 1380 krooni trahvi.
Oh pikaks venib see jutt. Võikski vist jääda rääkima oma tehnika rohkest lapsepõlvest.
Praegu on siis noorus käimas ja ega midagi muutunud ei ole õppida on veel küll ja küll.....
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Ma olen ka veel mõned asjad rääkimata jätnud,kiud kõike ei pea kirja panema.Minagi olen olnud kunagi olnud tv4 politsei saates.
56506878
w
wilson
Foorumi kasutaja
Autod: 21053
Kontakt:

Postitus Postitas wilson »

Olen igavesti noor!
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Eesti mees on tantsulõvi :)

Vaatasin, et paljud klubilised on tegelenud võisltlustantsuga :)
tegelesin ka väga kaua sellega ja pooleni jätsin kaks aastat tagasi.

Üldiselt on ka tantsus väga palju tehnikat seega lada ja tants sobivad kokku :D
k
kanzaboy
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kanzaboy »

Kui ma noorem olin siis hakkasin tegelema ka kohe tehnikaga. Nii palju mäletan et ise hakkasin peale umbes nii 5 aastaselt sääreväristajaga e. võrriga aaa kuskil 3 või 4 ringis näppisin vanaisa siklit ( K-750 ) ja nüüd möllan ise juba siklite ja autodega.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

kuna ma praegu 14 siis erilist minevikku polegi veel, aga eks ma olen sünnist saati autode keskel elanud, 7 aastaselt õppisin roolikeeramise selgeks, mingi 10'selt sain enda esimese sõitva masina lada 2101, mis siiamaani liigub kenasti, eks lollusi on ka tehtud ja pole ka politseist mööda saadud:D
r
ralliace16
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 74"

Postitus Postitas ralliace16 »

Praegu olen 17, sõitma õppisin umbes ~12-13 aastaselt ning masinaks oli T-16( põka). Peale toda sain endale Skoda 120L, mis oli varem pereauto( auto on siiamaani alles, aga mootor vajab tegemist). Ja nagu eespool oli mainitud- võrrid. Neid on mul 3 tükki, 1 töötab ning teised ehitamisel( Võrre sätin oma lõbuks, et igav poleks).
s
Siksisback
Foorumi kasutaja
Autod: 21033 83' , 21013 83'

Postitus Postitas Siksisback »

Praegu 15 ja tegelen keevituse ja elektritöödega:D
Igast autost saab ükskord opel.!
t
Tehnic-man
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tehnic-man »

7a sai esimestkorda mosse roolis oldud ja ka sellest ajast sain selgeks võrride putitamise.....siiamaani putitan ja ehitan neid kuigi nad on võimsamaks muutunud ja mõned ka neljarattaliseks muutunud ning lada märgiga:D muid hobisid polegi olnud...ainult bensiinijõul liikuvad aparaadid:D nyydseks sis juba 11aastat seda hobi;)

[Muudetud: 2-8-2007 Tehnic-man]
m
mihkelmajori
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2108 16v
Kontakt:

Postitus Postitas mihkelmajori »

Olen siiamaani noor, nimelt 15 aastane. Ei teagi kas tohingi siis siia teemasse üldse kirjutada.
Aga suvel on põhi tegevuseks ikka tööl käimine. Jalgrattaga ringi kärutamisega olen tegelenud. Korvpalliga tegelen tõsisemalt, käin võistlustel ja puha. Ja kõva pidutsemist ei saa ka mainimatta jätta. Seda viimast siis ainult nädalavahetustel, muidu hakkab koolis ja tööl käimist segama.
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

plekksepp,kondiiter,keevitaja.Ainuke mida harrastand pole on langevarju hüpped.viimasel ajal olen mõtetes ainult garaazis.
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
m
Mahno
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Mahno »

Ega minagi praegu oma 30 aastaga end vanaks pea :) aga nimetatud ajal sai mäletamist mööda jalgrattaga kõvasti sõidetud ja malet mängitud. Parimaks tulemuseks jäi harju(maa või rajoon ei mäleta - muutuste aeg) noorte meister.

Edasi läks kehvemini - sai kool läbi, tuli ülikool ja tüüpiliselt majandusüliõpilasele lõpetasin ma mitteerialasel tööl - sai must Microsofti süsteemide süsteemiadministraator. Nii et MS süsteemidega saan aidata kui vaja. Autod ja tehnika on hobiks.
Vasta