Pukside eluiga

Pukside eluiga

Kõik 4x4 seonduv
Vasta
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Autod: Oli kunagi Niva 2121
Kontakt:

Pukside eluiga

Postitus Postitas Landy »

Ajal, kui Niva tõstukil kõõlus ja mehed vahekasti palju vahetasid sai heidetud pilk ka muudele sõlmedele.

Ülltuseg avastasin, et 2 aastat tagsai vahetud esisilla kummipuksid hakkavad juba jälle pragunema. On see normaalne või on mulle halb materjal juhtunud?
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Praegu müüdavatel puksid enamuses selline materjal.
C
a
Alex
Foorumi kasutaja
Autod: Samara 21093

Postitus Postitas Alex »

vähe sellest, et puksid pragunevad....vaatasin eile juhuslikult rooli süsteemi ja mis ma näen:veebruari algul vahetasin kõik vardad-otsad ja tänaseks näevad tolmukatted välja nagu oleks kolm krokodilli neid järanud!Kahel välimisel olid katted terved teised kõik pees.Kilekotist katted oleks kah rohkem vastu pidanud!
Oskab keegi öelda kas neid kummist katteid õnnestub eraldi kah vahetada?
Ja veel...rooli keeramise juures kostub pendelhoova juurest selline kägin nagu oleks kass sabapidi kinni...millest see?(pendelhoob vahetatud samuti veebruaris uue,laagritega isendi vastu ja igaks juhuks veel ka üle määritud)

tõsiselt nördinud alex
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Rooliotste tolmukatteid peaks saama vahetada.

Mul oli ka kunagi väike ägin rooli keeramise ajal, tuli välja, et see oli rooliots. Nagu ma aru sain, on need seest mingist plastist (?) ning oli kuivale jäädes ägisema hakanud. Eks targemad korrigeerivad mu juttu, kui vale on.

Ja eks need puksid ole see "uus vene asi" :sein
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Täna silla stendi minnes selgus, et tagasilla reaktiivvarraste kõik puksid jälle surnud. Alles sai neid ju vahetatud :flaming

P.S. Üldislet jättis laagri Autoprtneri teenindus võrreldes Peterburi tee omaga kesise , et mitte öelda ebameeldiva mulje. Aeglane ja kallis. :regan
Kristjan (+372)5010599
m
mats
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mats »

Püüa leida neid päris "veneaegseid" pukse. Ma ise jahkerdasin nende puksidega ikka jupp aega. Tänapäevased puksid on tehtud mingist kuradi jahust:flaming. Samuti haihtusid amordikate puksid pidevalt. Selle "veneaegse" puksi tunned ära kui puksi peal on kirje HÄSTI loetavalt ja kvaliteetselt pressitud ja junn ise on kahh selline "kummisem".
j
jinx
Suletud kasutaja

Postitus Postitas jinx »

Enda autol ei ole veel ühtegi puksi pidanud vahetama ja praegu tunduvad igati ideaalsed. Auto sõitnud 5 aastaga 100 000 Km. Nii et tehase originaaljupid on igati tasemel.
p
põletaja
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 vs 21213

Postitus Postitas põletaja »

lihtsam vahetada vardaid kui hakkata pukse eraldi vahetama ja muidugi vardaid tuleb ka valida
ostsid siis sõida
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: põletaja
lihtsam vahetada vardaid kui hakkata pukse eraldi vahetama ja muidugi vardaid tuleb ka valida
Eksid kahajuks! Mul kõik vardad off-road konditsioonis, ehk vinkliga üle keevitatud ja silmad tugevdatud.:spin
Kristjan (+372)5010599
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Algselt postitas: põletaja
... ja muidugi vardaid tuleb ka valida
et mis nende varuosadena müüdavatel varrastel häda võib olla? pikkus?

kuna hakkan ise lähitulevikus nende pukside ja varrastega tegelema, oleksin loomulikult huvitatud et investeering läheks täie ette ja ülevaatuse-onude kurja jorina pärast niipea neid pukse vahetama hakkama ei peaks:)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
k
krunnn
Foorumi kasutaja
Autod: 2121,2106,Hilux,golf,2106
Kontakt:

Postitus Postitas krunnn »

Ülltuseg avastasin, et 2 aastat tagsai vahetud esisilla kummipuksid hakkavad juba jälle pragunema. On see normaalne või on mulle halb materjal juhtunud? [/quote]

nu vahetatud sai ka kõik väsimuse tundmärke ilmutanud puksid enne kere kap.rem. tegemist nii 2a. tagasi ja nüüdseks sõitnud 500 km koos pea 2a seismisega ja mis
Landy arvad, mis nende puksidega juhtus - sai jälle uued.
Ju siis roosteussu ka kummi maitseb:D
Miniseelik on nagu statistika - näitab palju, kuid varjab olulist.
Vasta