Pukside eluiga
Pukside eluiga
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
Pukside eluiga
Ajal, kui Niva tõstukil kõõlus ja mehed vahekasti palju vahetasid sai heidetud pilk ka muudele sõlmedele.
Ülltuseg avastasin, et 2 aastat tagsai vahetud esisilla kummipuksid hakkavad juba jälle pragunema. On see normaalne või on mulle halb materjal juhtunud?
Ülltuseg avastasin, et 2 aastat tagsai vahetud esisilla kummipuksid hakkavad juba jälle pragunema. On see normaalne või on mulle halb materjal juhtunud?
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
-
aAlex
- Foorumi kasutaja
- Autod: Samara 21093
vähe sellest, et puksid pragunevad....vaatasin eile juhuslikult rooli süsteemi ja mis ma näen:veebruari algul vahetasin kõik vardad-otsad ja tänaseks näevad tolmukatted välja nagu oleks kolm krokodilli neid järanud!Kahel välimisel olid katted terved teised kõik pees.Kilekotist katted oleks kah rohkem vastu pidanud!
Oskab keegi öelda kas neid kummist katteid õnnestub eraldi kah vahetada?
Ja veel...rooli keeramise juures kostub pendelhoova juurest selline kägin nagu oleks kass sabapidi kinni...millest see?(pendelhoob vahetatud samuti veebruaris uue,laagritega isendi vastu ja igaks juhuks veel ka üle määritud)
tõsiselt nördinud alex
Oskab keegi öelda kas neid kummist katteid õnnestub eraldi kah vahetada?
Ja veel...rooli keeramise juures kostub pendelhoova juurest selline kägin nagu oleks kass sabapidi kinni...millest see?(pendelhoob vahetatud samuti veebruaris uue,laagritega isendi vastu ja igaks juhuks veel ka üle määritud)
tõsiselt nördinud alex
-
rRaxo
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
- Kontakt:
Rooliotste tolmukatteid peaks saama vahetada.
Mul oli ka kunagi väike ägin rooli keeramise ajal, tuli välja, et see oli rooliots. Nagu ma aru sain, on need seest mingist plastist (?) ning oli kuivale jäädes ägisema hakanud. Eks targemad korrigeerivad mu juttu, kui vale on.
Ja eks need puksid ole see "uus vene asi"
Mul oli ka kunagi väike ägin rooli keeramise ajal, tuli välja, et see oli rooliots. Nagu ma aru sain, on need seest mingist plastist (?) ning oli kuivale jäädes ägisema hakanud. Eks targemad korrigeerivad mu juttu, kui vale on.
Ja eks need puksid ole see "uus vene asi"

- Landy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Täna silla stendi minnes selgus, et tagasilla reaktiivvarraste kõik puksid jälle surnud. Alles sai neid ju vahetatud 
P.S. Üldislet jättis laagri Autoprtneri teenindus võrreldes Peterburi tee omaga kesise , et mitte öelda ebameeldiva mulje. Aeglane ja kallis.

P.S. Üldislet jättis laagri Autoprtneri teenindus võrreldes Peterburi tee omaga kesise , et mitte öelda ebameeldiva mulje. Aeglane ja kallis.

Kristjan (+372)5010599
Kristjan (+372)5010599
Püüa leida neid päris "veneaegseid" pukse. Ma ise jahkerdasin nende puksidega ikka jupp aega. Tänapäevased puksid on tehtud mingist kuradi jahust:flaming. Samuti haihtusid amordikate puksid pidevalt. Selle "veneaegse" puksi tunned ära kui puksi peal on kirje HÄSTI loetavalt ja kvaliteetselt pressitud ja junn ise on kahh selline "kummisem".
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Eksid kahajuks! Mul kõik vardad off-road konditsioonis, ehk vinkliga üle keevitatud ja silmad tugevdatud.Algselt postitas: põletaja
lihtsam vahetada vardaid kui hakkata pukse eraldi vahetama ja muidugi vardaid tuleb ka valida

Kristjan (+372)5010599
Kristjan (+372)5010599
et mis nende varuosadena müüdavatel varrastel häda võib olla? pikkus?Algselt postitas: põletaja
... ja muidugi vardaid tuleb ka valida
kuna hakkan ise lähitulevikus nende pukside ja varrastega tegelema, oleksin loomulikult huvitatud et investeering läheks täie ette ja ülevaatuse-onude kurja jorina pärast niipea neid pukse vahetama hakkama ei peaks:)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
kkrunnn
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2121,2106,Hilux,golf,2106
- Kontakt:
Ülltuseg avastasin, et 2 aastat tagsai vahetud esisilla kummipuksid hakkavad juba jälle pragunema. On see normaalne või on mulle halb materjal juhtunud? [/quote]
nu vahetatud sai ka kõik väsimuse tundmärke ilmutanud puksid enne kere kap.rem. tegemist nii 2a. tagasi ja nüüdseks sõitnud 500 km koos pea 2a seismisega ja mis
Landy arvad, mis nende puksidega juhtus - sai jälle uued.
Ju siis roosteussu ka kummi maitseb:D
nu vahetatud sai ka kõik väsimuse tundmärke ilmutanud puksid enne kere kap.rem. tegemist nii 2a. tagasi ja nüüdseks sõitnud 500 km koos pea 2a seismisega ja mis
Landy arvad, mis nende puksidega juhtus - sai jälle uued.
Ju siis roosteussu ka kummi maitseb:D
Miniseelik on nagu statistika - näitab palju, kuid varjab olulist.