P: Salong ei lähe soojaks
-
zzigullivend
- Suletud kasutaja
Kui väljas on umbes +2 kraadi, siis salongi töösooja mootoriga sooja ei tule.
Kas kamm võib olla selles, et kui soojahoob paremale lükata, siis lihtsalt klapp ei tule lahti?
Trossid/traadid vaja vahetada?
Ja külma ka ei tule sisse, mingi umbmäärane soojus teeb mu esiklaasi koguaeg uduseks.
Kas kamm võib olla selles, et kui soojahoob paremale lükata, siis lihtsalt klapp ei tule lahti?
Trossid/traadid vaja vahetada?
Ja külma ka ei tule sisse, mingi umbmäärane soojus teeb mu esiklaasi koguaeg uduseks.
-
pPriidic
- Ladaklubi Liige
- Autod: Samara 2108 Baltic
viga jah kraanis. kraan kipub üldse üks nõrk koht sellel siksil olema, ma olen neid kraane ikka hulgem vahetanud. tavaliselt jääb mingi sodi vahele ja asi ei funksi enam.
ka trossid võivad olla kinni roostetanud või liiguvad lihtsalt halvasti. igatahes kui lahti kisud, määri tross ja kõrid ilusti ära.
ka trossid võivad olla kinni roostetanud või liiguvad lihtsalt halvasti. igatahes kui lahti kisud, määri tross ja kõrid ilusti ära.
9x mõtle, 1x postita!!! 

-
zzigullivend
- Suletud kasutaja
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
kraani võid ju ise vahetada,kraani saab minult 50kr.eest(valikuvõimalus).Mingil määral tekib vahetusel ka tosoolikadu.
Muide kraanivahetus on väga ebamugav töö.Muidugi on ka hullemaid töid nagu mootoripatjadel alumiste mutrite otsaajamine ja starterile tõmberelee juhtme paigaldus.
Muide kraanivahetus on väga ebamugav töö.Muidugi on ka hullemaid töid nagu mootoripatjadel alumiste mutrite otsaajamine ja starterile tõmberelee juhtme paigaldus.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Pakun valikuvoimalust.Kui nad ritta laduda,siis mone annaksin ka paarikumne krooni eest ara.Kuid 50 eest saab asja mis valiselt on tutika valjanagemisega.
Samas terve kupatuse soojendusradikas+
-kraan +-ventikas hind kokku 150kr.
Samas terve kupatuse soojendusradikas+
-kraan +-ventikas hind kokku 150kr.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Ka nende hindadega ei majanda ära tööd nii,et tapab aga raha ei tule eriti .Kui keegi pakuks kohapeal tööd,kus ca 5000kr normaaltööajaga kuus kätte saaks lõpetaks jalamaid ladalammutuse.
Aga praegu maksa kõik maksud ,laenuintressid ja muud kulud ja järgi ei jää suurt midagi.Kui 5000kr
korraliku,testitud 1,6-se eest palju on siis osta keskpärane 1,2-ne 1000kr.eest.
Kallid on need asjad mida palju nõutakse ja seetõttu mul vähe pakkuda on.Üritan teha nii,et oleks kõik saadaval,mitte nii et ostjale ütlen,,need on nõutud asjad ja on
ammu müüdud,,.
Aga praegu maksa kõik maksud ,laenuintressid ja muud kulud ja järgi ei jää suurt midagi.Kui 5000kr
korraliku,testitud 1,6-se eest palju on siis osta keskpärane 1,2-ne 1000kr.eest.
Kallid on need asjad mida palju nõutakse ja seetõttu mul vähe pakkuda on.Üritan teha nii,et oleks kõik saadaval,mitte nii et ostjale ütlen,,need on nõutud asjad ja on
ammu müüdud,,.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
See kes 700 kap.rem mootori müüs,pidi puruloll olema ploki puurimine juba maksab keskeltläbi 800kr,vända lihvimine keskmiselt 700kr,kolvid rõngastega 500kr,
saaled ca 300kr jne.+ töö+transpordikulu.
saaled ca 300kr jne.+ töö+transpordikulu.
-
lLaurix
- Foorumi kasutaja
- Autod: M400/1 Omega2.4
- Kontakt:
aga selliste lollide käest tulebki mootoreid osta! no temal oli vist ka see asi, et peale oma 06-e kap rem-ti sõitis ta 140km/h mingi bussi alt läbi...siks oli mahakandmisele siduri pedaali ja istme vahe oli ca 20cm(seal oli tema jalg kinni)
Sinu hindu pean ma kõrgeks seepärast, et mul on vaja ühele mossele (M401) siksi mootort, mis teda edasi liigutaks muud midagi...(talvel jääpeale rallima) ja sinna küll paari tuhhist mootorit peale ei taha, kui siis paar soti eest 01-e oma! ok jutt on ammu juba off topic...
Sinu hindu pean ma kõrgeks seepärast, et mul on vaja ühele mossele (M401) siksi mootort, mis teda edasi liigutaks muud midagi...(talvel jääpeale rallima) ja sinna küll paari tuhhist mootorit peale ei taha, kui siis paar soti eest 01-e oma! ok jutt on ammu juba off topic...
põlluralli rules
Soojenduse töötamiseks nii nagu vaja on tarvilik üle kontrollida kindlasti ka termostaat, et see ikka korralikult väikest ringi kinni peaks ja kindlasti ka veepump - kunagi panin malmlabadega pumba asemele plekklabadega pumba ja temp oli küll üleval, kuid vett ringi ajada ei jõudnud ja salong oli külm (Sierra). Vaadata tuleb ka soojendusradikat ja selle kraani, uduseks läheb aken tavaliselt siis, kui kusagil leke on. Üldiselt on siks soe auto, aitab vahel ka papi ette panek.
Kokkuvõttes: jahutussüsteem peab normaalselt toimima ja autos on soe
Kokkuvõttes: jahutussüsteem peab normaalselt toimima ja autos on soe

-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Mul pole probleem niivõrd selles et soojaks ei lähe vaid see, et salongi ventikas on na nigela võitu ja ei jõua seda sooja radikast välja puhuda - kui käega katsud, siis sooja tuleb aga väikese hooga, see eest lärmi teeb küll kõvasti. 
Kas kellelgi on kogemusi, millise ventika võiks panna, millel piisavalt jõudu on ja samas mõõtudelt ka enam vähem klapiks.

Kas kellelgi on kogemusi, millise ventika võiks panna, millel piisavalt jõudu on ja samas mõõtudelt ka enam vähem klapiks.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Ei selles kindlalt asi pole, sest massinal pole see radikas aastatki peal olnud pealegi ise alles kevadel jubisin seal konsooli paigaldamisega ja siis sai radikat ka lähemalt uuritud.
Suvelgi proovides tundus, et kuidagi lahjalt puhub.
Minu mõte on tegelikult see, et kui 04, 05, 07 välja jätta, siis on see puhuri süsteem üldse kehva võitu. Kui tahad esiklaasi puhtana hoida, siis salongi sisse ja mis eriti oluline küljeakende peale ei puhu midagi. Praegu veel ei jõua, aga ehk järgmiseks talveks mõtleks ses suhtes midagi välja, paigutaks mõned torud juurde ja siis oleks raudselt mõnd suurema paueriga ventikat vaja, et sooja nii akende kui jalgade peale puhuks ja juuksed ka lehvima saaks.
Suvelgi proovides tundus, et kuidagi lahjalt puhub.
Minu mõte on tegelikult see, et kui 04, 05, 07 välja jätta, siis on see puhuri süsteem üldse kehva võitu. Kui tahad esiklaasi puhtana hoida, siis salongi sisse ja mis eriti oluline küljeakende peale ei puhu midagi. Praegu veel ei jõua, aga ehk järgmiseks talveks mõtleks ses suhtes midagi välja, paigutaks mõned torud juurde ja siis oleks raudselt mõnd suurema paueriga ventikat vaja, et sooja nii akende kui jalgade peale puhuks ja juuksed ka lehvima saaks.

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
mul kapoti peal need asjandused, ja kui sõidad 50 ja õhu pealevõtt õuest lahti, siis juuksed lehvivad nagu lipud vabariigi aastapäeval
aga ma plaanin suve saabudes panna tahaaknale lisasoendusradikas ja vent, ning vedada torud ka taguistujate jalgadele! need jeblakad ma mõtled kapoti peal kui keegi ei saanud aru:P

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793