Mootori värv
Mootori värv
-
mmuf
- Foorumi kasutaja
- Autod: 71`ziguli 2101
- Kontakt:
Mootori värv
Otsisin aga ei leidnud ! Kudas värida vajadusel mootorit . Milliseid värve kasutada , kes on mida kasutanud . Kuidas on välja tulnud ?
-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Milleks on vaja mootorit survepesuriga pesta ? ja isegi kui pesed siis ää topi pesurit liiga ligidale. Lihtne siis ei tohiks ka probleemi esineda et värv koorub.
Muideks päris raske on saada mootorit nii ideaalselt puhtaks, et sinna värv korralikult kinni jääks. Tähendab saab aga väga aeganõudev töö on ja spets rasva, silikooni ja muude lisandite vabasid puhastusaineid tuleb kasutada
Muideks päris raske on saada mootorit nii ideaalselt puhtaks, et sinna värv korralikult kinni jääks. Tähendab saab aga väga aeganõudev töö on ja spets rasva, silikooni ja muude lisandite vabasid puhastusaineid tuleb kasutada
-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Kuumakindlale värvile ei käi minuteada krunt alla, sest siis ta kuumakindlus ju muutub. Ei ole küll selles 100% kindel aga eks ole ka olemas mingeid spets krunte. Aga nagu ma aru saan siis tahetakse jälle odavalt läbi saada kuid ma ei usu et see odav on. Kui tegu on vana mootori värvimisega siis päris raske on teda puhtaks saada, nii et mingeid roostes kohti ei jääks.
Seega mina soovitan värvimiseks "Hameraiti" (kirjapilti ei tea sry kui valesti kirjutasin)
ainus viga, et see pole eriti odav lõbu, kuid kõige parem lahendus ehk.
Seega mina soovitan värvimiseks "Hameraiti" (kirjapilti ei tea sry kui valesti kirjutasin)

- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Mina Hammeritet küll kusagile sihukesse kohta enam ei pane, kus bensiiniga tegu. See sinder lahustub benas.Algselt postitas: AaClub
Seega mina soovitan värvimiseks "Hameraiti" (kirjapilti ei tea sry kui valesti kirjutasin)ainus viga, et see pole eriti odav lõbu, kuid kõige parem lahendus ehk.
Oma mootori pesin kenasti puhtaks, siis silikonieemaldiga veel korralikult üle. Pärast krunt ja vene aegne ML värv sinna peale. ML-i kuivamistemperatuur on antud 110kraadi. See peaks sinna sobima nagu ma arvan. Siiani on erinevad värvid ikka maha koorunud. Just kollektori ligidalt. Mujalt nagu norm.
Kuumakindlale värvile krunti alla ei panda. Aga ka kuumakindel värv kardab bensiini. Muidu seisab normilt peal. Värvisin oma tsikli mootori sellega ära. Enne lasin mootori liivapritsi alt läbi. Muidu ei seisa ükski värv alumiiniumi peal.
C