Plõksuv mootor

Plõksuv mootor

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Algselt postitas: Laurimetall
...kes mootori maha jõuaksid tõsta (kaalub umbes 300kg)
:o:o:o Mitme liitrine V8 sul seal siis peal on???

Lada mootor nüüd päris kindlasti 300 kg ei kaalu. Kahekesi see täitsa tõstetav ja eriliseks Schwartseneggeriks ma ennast ja Acidit küll ei pea :rolleyes
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

mootor jah aga koos käigukastiga , Kuid hoidma peab suht kaua nii ,et peaaegu 300kg raske töö
h
hullmaks
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2105
Kontakt:

Postitus Postitas hullmaks »

üks tugev mees tõstabmootori maha kui see on plokini lahti lammutatud. Hädaga paneb peale ka, aga lihtsam on kasutada tali
-
l
Laurix
Foorumi kasutaja
Autod: M400/1 Omega2.4
Kontakt:

Postitus Postitas Laurix »

plaa! 300kg? nojah vbl kastiga koos tõesti...ja miks koos kastiga võtta ma ei saa aru? mootori saab ilma kastita hulga kergemini maha...ma end mingiks suureks ja tugevaks ei pea, aga 06-e mootori suutsin üksi maha võtta....leiutamist oli ja punnitamist ka, aga maha sain, peale raskem üksi panna, kuid kaks täismehe mõõdus tegelast peaks sul selle mootori maha suutma kenasti tõsta ja hiljem peale ka! usu, et kui hakkad juba lammutama seda, siis läheb asi lihtsamini kui siit foorumist teooriat lugeda ja seda uskuda!
põlluralli rules
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

kuna Ma olen mootorit vahetanud koos käigukastiga ,siis on alati vaja rohkem jõudu ,kuid see eest pääseb sellest käigukati otsa ajamise jamast ning nende poltide kinnitus jamast . komplektset mootorit ilma käigukastita jõuan ma isetõsta küll ,kuid mitte hoida seal mootri ava kohal ja sujuvalt alla ajada . Jamade vähenduseks saigi pandud käigukast mootorile enne tõstmist koos starteriga peale ja siis oli 5 abilist ,kes aitasid mootorit suunata ning üleval hoida 5 min mootor peal siis oli vaja ainult patjadele tõsta ja läbi salongi tõmmata käigukangitst kast ülesse ja alt padi kinnitada. Nii lihtne see oligi
Vasta