plaa! 300kg? nojah vbl kastiga koos tõesti...ja miks koos kastiga võtta ma ei saa aru? mootori saab ilma kastita hulga kergemini maha...ma end mingiks suureks ja tugevaks ei pea, aga 06-e mootori suutsin üksi maha võtta....leiutamist oli ja punnitamist ka, aga maha sain, peale raskem üksi panna, kuid kaks täismehe mõõdus tegelast peaks sul selle mootori maha suutma kenasti tõsta ja hiljem peale ka! usu, et kui hakkad juba lammutama seda, siis läheb asi lihtsamini kui siit foorumist teooriat lugeda ja seda uskuda!
kuna Ma olen mootorit vahetanud koos käigukastiga ,siis on alati vaja rohkem jõudu ,kuid see eest pääseb sellest käigukati otsa ajamise jamast ning nende poltide kinnitus jamast . komplektset mootorit ilma käigukastita jõuan ma isetõsta küll ,kuid mitte hoida seal mootri ava kohal ja sujuvalt alla ajada . Jamade vähenduseks saigi pandud käigukast mootorile enne tõstmist koos starteriga peale ja siis oli 5 abilist ,kes aitasid mootorit suunata ning üleval hoida 5 min mootor peal siis oli vaja ainult patjadele tõsta ja läbi salongi tõmmata käigukangitst kast ülesse ja alt padi kinnitada. Nii lihtne see oligi