Millega soovitate üle teha äsja keevitatud põhja??
Millega soovitate üle teha äsja keevitatud põhja??
mina tegin asja endal ka värviga yle otsese põhja.Aga rattaste koopad tegin mingi grafiidi möksiga.See nagu davott mis tuleb õliga ää segadaVot see on tõesti hea kraam.Aga veel parem on saada grafiidi pulbrit millega saab kõik kohad hästi täidetud, kuna see värk ronib igale poole.Aga seda kraami ei ole igalt poolt saada
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Algselt postitas: motamees
Ega siis grafiitmääre ja grafiitõli pole samad asjad
Grafiitmääre oli lehtvedrude vahele panemiseks ja see ei roni ise kusagile. Seisab kenasti potis.
Grafiitõli oli just spetsiaalselt autode korrosioonitõrjeks ja see ikka midagi muud. Seda vedrude vahele ei aita panna.
no aga mõlemad on ikka rooste vastu ja minu arust võib põhja yle tegemisel kasutada mõlemat ja kui tahad teha keerulisemaid kohti siis kasutada ronivad grafiiti
mul tekib siinkohal selline küsimus: mul on ka uuel kerel keevitustööd tehtud, aga pindmine õrn rooste on põhja peal. olen kuulnud, et on sellised mõksid olemas, mis tapavad rooste?! kui on, siis soovitage parimaid vms.
to erkiautoa: sa loe veel kord motamehe postitus läbi, sa paned segast, kui motamehe jutt õige on. ja ma ei usu ka, et sellist grafiiti on olemas, mis ronib ise:D siis polekski ju vaja vaeva näha, vaid põhja keskele väänad paksult peale, siis ronib ise igale poole:D
to erkiautoa: sa loe veel kord motamehe postitus läbi, sa paned segast, kui motamehe jutt õige on. ja ma ei usu ka, et sellist grafiiti on olemas, mis ronib ise:D siis polekski ju vaja vaeva näha, vaid põhja keskele väänad paksult peale, siis ronib ise igale poole:D
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Asi selles ongi, et ei ole mõlemad roostetõrje vahendid.Algselt postitas: erkiauta
no aga mõlemad on ikka rooste vastu ja minu arust võib põhja yle tegemisel kasutada mõlemat ja kui tahad teha keerulisemaid kohti siis kasutada ronivad grafiiti
Grafiitmääre on ette nähtud vedrulehtede määrimiseks. See on tavaline solidool (rahvakeeli TAVOTT) millele lisatud grafiitpulbrit. Pulber vedrulehtede kergemaks liikumiseks.
Roostetõrje vahenditel ikka teised lisandid sees. Igatsorti inhibiitorid.
C
kusjuures on selline pulber olemas jah mis ise ronib aga see ronib ainult 10-15 cm.Ja see on grafiit pulber kuna proovisin ise kapoti peal ja ronib kyll.Nii et ärge ajage.karbid saab hästi ää täitaAlgselt postitas: burner
mul tekib siinkohal selline küsimus: mul on ka uuel kerel keevitustööd tehtud, aga pindmine õrn rooste on põhja peal. olen kuulnud, et on sellised mõksid olemas, mis tapavad rooste?! kui on, siis soovitage parimaid vms.
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Ei sa ajanud lolli juttu ühti. 10-15cm on ikka nii hea saavutus, et tehases toodetud roostetõrjed sedasi ei roni. Kui see asi nii lihtne oleks (ja tõsi) oleks roostetõrje probleemid ammu lahendatud. Paraku aga autod roostetavad ja kahju sellest on väga suur.Algselt postitas: burner
no tegelikult see 10-15 cm on küll väga hea saavutus. sry, et ei uskunud, et selline asi olemas on. ajasin ennem lolli juttu.
C
asi on selles et seda vahendit ei ole kuskilt kätte saada ja ei ole olemas muidugi sellist vahendit mis täielikult kaitseks rooste eest.Aga seda et ta ronib ja kaitseb mingil määral nagu kõik vahendidki.Selle aine võib kätte saada mõnest vanemast garaazist, sest vanadel headel aegadel neid tõesti kasutati.Puuriti karpidesse augud ja valati sisse.
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Mina tegin auto põhja üle tinamenninguga, sama vahendit kasutas ka oma auto põhja katmisex rooste eest kasutaja killercop.... Kahjux ei ole seda tinamenningut enam tänapäeval saada, ikkagi vene aegne kaup.. Aga tõhus kaitse peax see olema..
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee