Laepolstri eemaldamine

Laepolstri eemaldamine

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
d
Daastar
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 5. seeria ja bmw 7.seeria

Postitus Postitas Daastar »

Mul laepolstriga kogemused puuduvad,,aga ma olen istmetele katteid õmmelnud, mis see siis nii erinev on.
Pärnu mnt on kangapood, kindlasti on neid veel,,a sealt olen mööblisametit ostnud. Haruta laepolster lahti,,teed nende järgi uued tükid,või võtad mõõdu ,õmbled kokku v lased õmmelda,,liitekohtadesse peab natuke riiet õmblema -nii nagu originaalpolstril need kohad kus vardad sees on ,paigaldus ja ongi norm. Olenevalt riidest pead jälgima, et uue riide peale märkides riiet palju ei venita (juhul kui venib),,siis jäävad tükid väiksemad ,,ja ongi jama kui palju,,,kerge venitus on norm,,siis jääbki polster veidi pingule,,ja jääb kenam.
Võiksid kasutada paari sendimeetri pikkuste karvadega riiet,,kuskil filmis oli ühele autole terve sisu u 3 cm pikkuse helesinine karvaga tehtud,,ja väga norm oli minu arvates,,,,,aga maitse asi muidugi,,võimalusi on tohutult.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Osad soovitavad vatiini sinna panna....kuidas sellega oleks?
l
laurts
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laurts »

Siin ka ühe lausega märgitud, mida laepolstri vahele pannakse
http://www.skival.ee/index.php?topicid=7&id=7
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Juba läks mingi õhuline vatiin või midagi taolist....18 kr/m...panin kahekordselt.
m
matzz
Autod: 21013 1.7Ti, Nissan 200sx 1.8Ti, BMW e60 545i, BMW e39 520i 98
Kontakt:

Postitus Postitas matzz »

Ei hakka uut teemat tegema, minumeelest läheb siia teema alla, et kas keegi teab kes suudaks mulle õmmelda kunstnahast laekatte vms ? Nahk on olemas iseeneset, aga see õmblusmasin mis kodus on, see ei söö nii paksu materjali vist.
Meboosta
Life is too short to drive slow cars
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

Üldjuhul teevad selliseid töid sadulsepad. Mõned firmad selliste asjadega tegelevad:
Teping
Tuningstyle
m
matzz
Autod: 21013 1.7Ti, Nissan 200sx 1.8Ti, BMW e60 545i, BMW e39 520i 98
Kontakt:

Postitus Postitas matzz »

Suur aitäh, uurin asja !:)
Meboosta
Life is too short to drive slow cars
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Hästi vana teema, aga ei hakka uut tegema. On 83 aasta 07 ja ukse vahelt piilusin sisse siis nagu lae kangas rippus. Ma ei süvenenud ning arvasin, et katki. Hetkel ei saa vaatama minna ja üks uue lae diil seisab selle taga, et mis selle laega siis on. Keegi kirjutas et on kõigil 07tel kõvalagi, aga vanematel mingi kangas peal. On see nii ja saab sinna nt uue riide peale liimida spray liimiga või on keegi muudmoodi teinud?
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Kas keegi ei tea või keegi ei viitsi vastata mu kahele postitusele siin alafoorumis? :D
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Kisu see vana riie maha ja spreiliimiga tõesti annab selle tagasi panna. Või siis ostad abakhanist kasvõi roosat riiet. Originaalliim ära väsinud ja aastatega tuleb lahti, muud pole hullu midagi ;)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Vasta