Laepolstri eemaldamine
Laepolstri eemaldamine
-
dDaastar
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 5. seeria ja bmw 7.seeria
Mul laepolstriga kogemused puuduvad,,aga ma olen istmetele katteid õmmelnud, mis see siis nii erinev on.
Pärnu mnt on kangapood, kindlasti on neid veel,,a sealt olen mööblisametit ostnud. Haruta laepolster lahti,,teed nende järgi uued tükid,või võtad mõõdu ,õmbled kokku v lased õmmelda,,liitekohtadesse peab natuke riiet õmblema -nii nagu originaalpolstril need kohad kus vardad sees on ,paigaldus ja ongi norm. Olenevalt riidest pead jälgima, et uue riide peale märkides riiet palju ei venita (juhul kui venib),,siis jäävad tükid väiksemad ,,ja ongi jama kui palju,,,kerge venitus on norm,,siis jääbki polster veidi pingule,,ja jääb kenam.
Võiksid kasutada paari sendimeetri pikkuste karvadega riiet,,kuskil filmis oli ühele autole terve sisu u 3 cm pikkuse helesinine karvaga tehtud,,ja väga norm oli minu arvates,,,,,aga maitse asi muidugi,,võimalusi on tohutult.
Pärnu mnt on kangapood, kindlasti on neid veel,,a sealt olen mööblisametit ostnud. Haruta laepolster lahti,,teed nende järgi uued tükid,või võtad mõõdu ,õmbled kokku v lased õmmelda,,liitekohtadesse peab natuke riiet õmblema -nii nagu originaalpolstril need kohad kus vardad sees on ,paigaldus ja ongi norm. Olenevalt riidest pead jälgima, et uue riide peale märkides riiet palju ei venita (juhul kui venib),,siis jäävad tükid väiksemad ,,ja ongi jama kui palju,,,kerge venitus on norm,,siis jääbki polster veidi pingule,,ja jääb kenam.
Võiksid kasutada paari sendimeetri pikkuste karvadega riiet,,kuskil filmis oli ühele autole terve sisu u 3 cm pikkuse helesinine karvaga tehtud,,ja väga norm oli minu arvates,,,,,aga maitse asi muidugi,,võimalusi on tohutult.
Siin ka ühe lausega märgitud, mida laepolstri vahele pannakse
http://www.skival.ee/index.php?topicid=7&id=7
http://www.skival.ee/index.php?topicid=7&id=7
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Üldjuhul teevad selliseid töid sadulsepad. Mõned firmad selliste asjadega tegelevad:
Teping
Tuningstyle
Teping
Tuningstyle
Hästi vana teema, aga ei hakka uut tegema. On 83 aasta 07 ja ukse vahelt piilusin sisse siis nagu lae kangas rippus. Ma ei süvenenud ning arvasin, et katki. Hetkel ei saa vaatama minna ja üks uue lae diil seisab selle taga, et mis selle laega siis on. Keegi kirjutas et on kõigil 07tel kõvalagi, aga vanematel mingi kangas peal. On see nii ja saab sinna nt uue riide peale liimida spray liimiga või on keegi muudmoodi teinud?
Kisu see vana riie maha ja spreiliimiga tõesti annab selle tagasi panna. Või siis ostad abakhanist kasvõi roosat riiet. Originaalliim ära väsinud ja aastatega tuleb lahti, muud pole hullu midagi 

Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme