kässar

kässar

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
a
aeromen
Suletud kasutaja

kässar

Postitus Postitas aeromen »

kässar ei võtta kas võib probleemiks olla et tagupidureid ei ole klotsid ka viletsad aga pinguta palju tahad ikka mitte muhvigi,k2ssar liigub aint paar nõksu.
z
zikz
Foorumi kasutaja
Autod: citroen,fiat,renault

Postitus Postitas zikz »

muidugi vaata klotsid üle, kui sul ple tagupidureid siis ei saa ka kässar töödada sest tross ju tõmbab klotse. tross võib ka kehva olla, eksentrikutest saad ka asja reguleerida
j
jeejee
Foorumi kasutaja
Autod: 21051

Postitus Postitas jeejee »

sul võivad trummlid ka olla kulunud, endal oli selles probleem;)
m
master Yoda
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas master Yoda »

kui kang liigub ainult paar nõksu, võib trossi tagumine osa (mis kõri sees) kinni roostetand olla - eesti talvedega väga tavaline lugu.
Viimati muutis master Yoda, 10 Dets 2022 17:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Elumehe jutt on täis jura.:regan Ärge selle järgi küll tehke.
Kui käsipidur ei pea siis tuleb tagarattad lahti võtta ja vaadata milles viga. Reguleerida tuleb selle klotside vahel oleva hoova pikkuse muutmisega (tavaliselt olen sinna peale keevitanud). Kui panna trummel peale peavad klotsid peaaegu vatu trumlit olema. Samal ajal peab trossi hoob olema täitsa tahapoole asendis.
C
n
nivamb
Suletud kasutaja

Motamehele

Postitus Postitas nivamb »

Mul nival kõik uus, kuid kässari sain ikka ainult ülevaatuse ajaks korralikult tööle;)
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

Algselt postitas: NIVAmb
Mul nival kõik uus, kuid kässari sain ikka ainult ülevaatuse ajaks korralikult tööle;)
Kui kõik on uus pandud siis ikka viga selles vahetüki pikkuses. Kui see on maksimaalselt pikaks aetud enne kokkupanemist siis kestab pidur mitu ülevaatust.
C
a
Arno
Foorumi kasutaja
Autod: 03

Postitus Postitas Arno »

krt mul on emmiga sihuke lugu, panin uued klotsid panin klotside ja hoova vahele plekke et klotse trumlile lähemale tuua igast trikke sai tehtud aga pidurid ei pea
Töö tegi ahvist inimese. Inimene ostis ?iguli
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

See on hoopis teine teema. Sinna pane sisse mida tahad see ikka ei pea. Trumlid liiga armetud selle massi kohta.:rolleyes
C
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

ehee noo kes kässarit korda ei saa see ei saa vist lada juures suht midagi korda va. ( selle vahetüki pikkuse küsimus) oli endalgi probleem ja ei tahtnud uskuda ,et see vahetykk lühemaks on jäänud. ( kallis kah teine ,kui uus osta)
v
valge_neeger
Suletud kasutaja

Postitus Postitas valge_neeger »

tross ei maksa palju ma ostsin sain mingi 120-ne eeguga akkama, esimene ja tagumine tross.ma ostsin ka kunagi esimese trossi ja juhtus selline asi et korra tõmbasin peale ja oli tross puru aga siis j2i tagumine tross maha lohisema ja too l2ks ka puru.no sis ma ostsin j2lle uued trossid ja siiamaaani töötavad kuigi ma alles nad alla panin.aga oli selline jama et panin trossid külge aga ka võtma ei akkand ja pingutasin põhja 2ra ja ikka ei võtnud siis sai mul hing t2is ja võtsin sis trumli maha et vaadata mis sis h2da on ja vaatasin et see sisemine vedru mis seal trossi ümber on ja see oli nii pikk et ei lasknud trosssi niii peale lasta kui vaja oli ja siis ma võtsin sellelt vedrult paar keeru maha ja siis sai trossi k2ima ja võtab...vot
a
aeromen
Suletud kasutaja

jah nüüd muidugi kässar tõõtab aga viga oli selles et klotsid ja trumlid mõlemad olid läbi ja kõri seest oli ka nii roostes et paha hakkab,.,.,.
p
paugupill
Suletud kasutaja

Postitus Postitas paugupill »

mis te krt jamate nende kässari latidega need tuleb hästi kaugele visata ja panna opeli või bmw keermega latt siis ei ole mingit keevitamist ega käiamist. korra ratas alt ära natuke peale keerata ja ongi korras
a
aeromen
Suletud kasutaja

aga kuda saab ta nii võtma et ta ka asfaldil hoo pealt ploki võtab ...:puzzled
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Algselt postitas: aeromen
seda uuri juba rallimeestelt. hüdrauliline käsipidur oleks näiteks variant, veelgi parem koos tagumiste ketastega (variant hakkajatele põllurallimeestele, nõuab pisut kombineerimist). mitte et see kuigi oluline reaalses elus oleks (:rolleyes) aga korralikult häälestatud kässar võtab ladal asfaldil rattad blokki küll, kuigi ega see midagi head piduritele, tagasillale ega rehvidele ei tähenda...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
v
versus
Foorumi kasutaja
Autod: =O=

Postitus Postitas versus »

Sain enda siksil ainult trossi vahetusega kässari väga mõnusaks. Tross ei maksa ka suurt midagi, 70.- lauliku tänavas. Nüüd pidurihoob liigub kergelt, asfaldi peale saab triibud ka maha.. Ausaltöeldes polekski uskunud, et trummelpiduriga saab kässari blokki. Vana tross oli ühe poole pealt kinni roostetand, sellisega polnud midagi teha, sileda maa peal lükka käega autot edasi:lol
z
zikz
Foorumi kasutaja
Autod: citroen,fiat,renault

Postitus Postitas zikz »

Algselt postitas: aeromen
korralikult pingutatud trossiga(kuni 5 nõksu) ple minig probleem
vanad trossid aga kipuvad trumlite juurest kinni jääma
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Käsipiduri vähest efektiivsust põhjustab ka tema vähene kasutamine. Kui korra kuus kallaku peal parkida ja ainult sis kässart panna peale ongi tross aastaga kinni roostetanud. Nii et kasutage rohkem kässarit, kui kallakul ei pargi, siis tehke kässarikurvegi :D
Vasta