P:Auto jõnksutab
P:Auto jõnksutab
-
lLadarider
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d
Mul hakkab auto jõnksutama kui olen sõitnud kuskil 30-40 kilti maha ja peale seda läheb asi ikka väga hulluks, kui gaasi vajutada siis siuke tunne, et lenda peaga mööda esiklaasi.Ja niimodi on nüüd koguaeg olnud et hakkab teatud maa peale, temeratuuriga seda ei tahaks seostada, sest linnas läheb ta nagunii kogaeg kõrgemale ja siis pole midagi:puzzled
endal sama mure aga hakkab jõnksutama peale pikemat sõitu u.60km, hakkab alguses jõnksutsama, siis kaob jõud ja küünlad tahmavad ära.Eelmisel aastal oli sama jama siis vahetasin jagajakaane ära ja proleem kadus kuid viimasel ajal hakkab sama jama endast jälle märku andma. Ise arvan et viga karpas kuna peal uus karpa aga kütusekulu olnud kogu aeg suur 10l/100km ja külmastpeast käima pannes gaasi andes tahab välja surra.
Milles või millistes asjades probleem?
Milles või millistes asjades probleem?
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
Tegelikult pole asi niivõrd pööretes,sest külm õhk tihedamja siis peax tegelikult paremini hoopis töötama, Kuid talvel külma ilmaga sõites läheb karburaator lihtsalt jäässe ja segu liigrikastub ning lõpuks jääb mootor seisma. ( soe õhk aga ei lase jääl tekkida). Suuremad pööreded soodustavad karburaatori jäätumist ,kuid jõnkustamist see tegelikult ei põhjusta ja jääs karburaatoriga ei saa ka madalatel pööretel hästi sõita.
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
oskab veel keegi midagi öelda ? ladakauge inimesena huvitab esmalt see, kas õrn suits karpast on normaalne (juhul kui õhukopsikut pole peal) ? mootor ei taha ühtlaselt töödata. vahest käivitub paugust, vahest tahab pikemalt käiamist. vahel on jõudu, vahel mitteüksteps. vahel sõidab ühtlaselt, vahel jõnksutab. ei oska kuskilt vea otsimist alustada. küünlad, küünlajuhtmed, jagaja on vahetatud... nt maanteel 90-100ga sõites käib pidevalt õrn nõks läbi, linnas 4 käik ja 50kmh siis kukub vahel niimoodi jõnksutama, et sumps hakkab kuskile vastu käima.
Mul mootor jõnksutas algul samamoodi ja viga oli just ujukinõelas, lasi läbi j aujutas silindrid üle. Hästi oli näha, kui bensu üles pumpasid siis jäidki pumpama nii kaua kui sisselaskesse hakkas jooksma:DAlgselt postitas: hautz
Ma usun ,et lihtsalt ujukinõel laseb läbi ja sellest saab palju peale:rolleyes