P:Auto jõnksutab

P:Auto jõnksutab

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
l
Ladarider
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d

Postitus Postitas Ladarider »

Mul hakkab auto jõnksutama kui olen sõitnud kuskil 30-40 kilti maha ja peale seda läheb asi ikka väga hulluks, kui gaasi vajutada siis siuke tunne, et lenda peaga mööda esiklaasi.Ja niimodi on nüüd koguaeg olnud et hakkab teatud maa peale, temeratuuriga seda ei tahaks seostada, sest linnas läheb ta nagunii kogaeg kõrgemale ja siis pole midagi:puzzled
v
valu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas valu »

mul oli suvel sama jama, puhastasin karbussi bensusöela ää ja liikus jäll eilma probladeta
l
Ladarider
Foorumi kasutaja

Kas muidu karbussi väga rakse maha võtta?Pole kunagi seda teinud:rolleyes
a
Allar21
Foorumi kasutaja
Autod: Mazda 626
Kontakt:

Postitus Postitas Allar21 »

pole üldse raske - nela mutsiga kinni. kui mootorpoolsetele mutritele raske ligi pääsega võta klapikambrikaas maha.
l
Ladarider
Foorumi kasutaja

Nii panin ka seda tähele, et auto hakkab jõnksutama just, siis kui peale minu tuleb veel autosse inimesi.Just raskus nagu paneb auto nii käituma:( Üksi sõites pole mingit probleemi.
o
Olari
Foorumi kasutaja
Autod: mitsubishi outlander/ vaz 2108
Kontakt:

Postitus Postitas Olari »

mul ka oli probleemiks et autoo jõnksutas
ja ei olnud üldse jõudu ning paukus ka vahepeal.
vahepeal aga sai mitusada meetrit sõita ja ei
olnud midagi häda
tuli välja et kontaktid logisesid,kruvid ja poldid olid kõik kinni
(vahetasin jagaja ära ja asi sai korda)
kas seda asja annab ka korda teha?
o
onkel85
Suletud kasutaja

Postitus Postitas onkel85 »

endal sama mure aga hakkab jõnksutama peale pikemat sõitu u.60km, hakkab alguses jõnksutsama, siis kaob jõud ja küünlad tahmavad ära.Eelmisel aastal oli sama jama siis vahetasin jagajakaane ära ja proleem kadus kuid viimasel ajal hakkab sama jama endast jälle märku andma. Ise arvan et viga karpas kuna peal uus karpa aga kütusekulu olnud kogu aeg suur 10l/100km ja külmastpeast käima pannes gaasi andes tahab välja surra.
Milles või millistes asjades probleem?
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

Kas sul õhupuhasti kaan on talveasendis ja kas õhuvõttur on torukaudu õhupuhastiga ühendatud? Mis karpaga tegu?
o
onkel85
Suletud kasutaja

Postitus Postitas onkel85 »

Õhupuhasit ei ole talveasendisse pannud ja peal on 05-e karpa, aga kas talvine külm õhk võib põhjustada jõnksutamist ja küünalde tahmamist?:puzzled
n
napster8
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf 2
Kontakt:

Postitus Postitas napster8 »

Külma õhuga suurematel pööretel ei taha mootor hästi käia ja see põhjustabki jõnksutamist. Pane talveasndisse ja peakski tööle hakkama.
Oli kord Niva. :)
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

Tegelikult pole asi niivõrd pööretes,sest külm õhk tihedamja siis peax tegelikult paremini hoopis töötama, Kuid talvel külma ilmaga sõites läheb karburaator lihtsalt jäässe ja segu liigrikastub ning lõpuks jääb mootor seisma. ( soe õhk aga ei lase jääl tekkida). Suuremad pööreded soodustavad karburaatori jäätumist ,kuid jõnkustamist see tegelikult ei põhjusta ja jääs karburaatoriga ei saa ka madalatel pööretel hästi sõita.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

oskab veel keegi midagi öelda ? ladakauge inimesena huvitab esmalt see, kas õrn suits karpast on normaalne (juhul kui õhukopsikut pole peal) ? mootor ei taha ühtlaselt töödata. vahest käivitub paugust, vahest tahab pikemalt käiamist. vahel on jõudu, vahel mitteüksteps. vahel sõidab ühtlaselt, vahel jõnksutab. ei oska kuskilt vea otsimist alustada. küünlad, küünlajuhtmed, jagaja on vahetatud... nt maanteel 90-100ga sõites käib pidevalt õrn nõks läbi, linnas 4 käik ja 50kmh siis kukub vahel niimoodi jõnksutama, et sumps hakkab kuskile vastu käima.
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

bensufilter vana/umbes üks võimalus, kui filter puudub siis süüde tiba vale, jagajajalga tuleks tsipa päripäeva liigutada, kui auto töötab, ja otsida koht, kus kõige ühtlasemalt töötab.

[Muudetud: 16-11-2008 MuKi14]
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Ma usun ,et lihtsalt ujukinõel laseb läbi ja sellest saab palju peale:rolleyes
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
f
france2
Autod: Lada Vfts

Postitus Postitas france2 »

Algselt postitas: hautz
Ma usun ,et lihtsalt ujukinõel laseb läbi ja sellest saab palju peale:rolleyes
Mul mootor jõnksutas algul samamoodi ja viga oli just ujukinõelas, lasi läbi j aujutas silindrid üle. Hästi oli näha, kui bensu üles pumpasid siis jäidki pumpama nii kaua kui sisselaskesse hakkas jooksma:D
Vasta