Amordid ja vedrud Ladale?

Amordid ja vedrud Ladale?

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Algselt postitas: darts
kui ei taha kallist amorti osta siis ette vw t4.sach.amorid ideaalsed.toimivad samamoodi kui bilsud ees.kuigi ei kesta vast niikaua,taha transit vanema aastakäigu omad.kel huvi siis tartust väljas pakiautolammutus.sealt saab kui on.peavad mölemat pidi käiguga olema ja gaasikad.söitsin ise nendega rallit polnd häda midagi.ja milleks toppida muud vedrud alla kui lada omad ideaalsed.:yllatunud
Sama amort ka minu siksil all. Üks kunde käis proovimas kruusal küsis, et bilsud w? Selle jutupeale muigasin vaid! :D

Vedru on muidugi mingi tundmatu. PMST alt käib ära ja läheb alla nii, et midagi kokku klambritega tõmmata pole vaja.

Tagasillas on jälle uuema tüübi ford mondeo 2 kahtepidi gaasikad. Jälle väga hea minuarust. Tagaots kange ja palju siis pappi läks? ;) Tuttav remondimees tõi tõi mulle amordi pmst tasuta + silma ümberkeevitamine amordil. Ei saa kurta midagi säästupill! :)
d
darts
Foorumi kasutaja
Autod: 05 vfts

Postitus Postitas darts »

nu fordi amordid ja need vw amordid lähevad yksyhele alla.ja väga hästi toimivad.vedru taha 02 ja ette omal soovil kuda keegi harjund.mul hetkel volga.ja ei kurda.algul oli harjumatu .tundus et liiga jäik aga kui proovitud sai siis öigustab ennast ideaalselt.nu see muidugi ralliks.eks tänaval muu teema aga amorti soovitan ikka jäika.nii et soovitan neid millest jutt need järgi proovitud.pole ju mötet suva gaasikat osta kui sama raha eest saab palju etema asja:)
d
darts
Foorumi kasutaja
Autod: 05 vfts

Postitus Postitas darts »

hind oli romulas 150eek .tk.tagumised.esimesed olid tutikad ja hind vist 700tk.esimesed on sama jämedad ja näevad välja nagu pilsu b6.ja jäikus on sama vaat et vähe jäigem.
Kasutaja avatar
-lada-
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2103, 2106, 21013

Postitus Postitas -lada- »

Algselt postitas: darts
nu fordi amordid ja need vw amordid lähevad yksyhele alla.ja väga hästi toimivad.vedru taha 02 ja ette omal soovil kuda keegi harjund.mul hetkel volga.ja ei kurda.algul oli harjumatu .tundus et liiga jäik aga kui proovitud sai siis öigustab ennast ideaalselt.nu see muidugi ralliks.eks tänaval muu teema aga amorti soovitan ikka jäika.nii et soovitan neid millest jutt need järgi proovitud.pole ju mötet suva gaasikat osta kui sama raha eest saab palju etema asja:)
Aga millised Volga(millist marki) vedrud ma peaksin ette panema kui tahan jäikust? Või on kõik ühesugused?
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas -Imelyk- »

Mure selline et mu sõbral kodus uued ford sierra tagaverdud(Pikkus ca30cm, läbimõõt ca13cm) Kas need mahuvad mu 05-le taha? või ette?
m
masuurik
Autod: 1.seeria LADA

Postitus Postitas masuurik »

Lühikesed selgelt ju..mõõda ja võrdle...
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
-
-Imelyk-
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas -Imelyk- »

Algselt postitas: masuurik
Lühikesed selgelt ju..mõõda ja võrdle...
Poleks ju siit foorumist abi palunud kui oleks ise mõõtnud...Lada minust ca 200 km eemal!
p
Patrioot
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf 2 1,8 ;Vaz 2106; Vaz 21063

Postitus Postitas Patrioot »

Küsiksin siia juurde veel seda, et panin autole taha bilsteinid prooviks, aga see kergitas tagumise otsa ülesse , mis selle vastu aitaks?, lähi ajal ostan terve ringi bilsteine aga siis on terve auto nõmedalt kõrgel.:sein
Piljardist: 1 kii, 6 auku, palju palle - piljard on lõbus!, Lada: 1 Lada, 4 rehvi, palju auke- lada on lõbus!.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: Patrioot
Küsiksin siia juurde veel seda, et panin autole taha bilsteinid prooviks, aga see kergitas tagumise otsa ülesse , mis selle vastu aitaks?, lähi ajal ostan terve ringi bilsteine aga siis on terve auto nõmedalt kõrgel.:sein
Vedrud lühemaks.
m'kay
h
humparts
Foorumi kasutaja
Autod: 21053 ja a4 b6
Kontakt:

Postitus Postitas humparts »

paar nädalat tagasid saabusid 10 gabrieli gaasikat lattu tagumist .. need läksid, kui soojad saiad ning enam ei ole laos ühtegi. Saaksin veel juurde tellida neid, kuid ma ei tea .. kui suur rahva huvi veel oleks ?
Panin ka enda autole need alla.. tagaots tõusis paar cm kõrgemale ning mõnusalt jäik on küll nüüd.
Enda 05 st ma ei ole siia teemat teind, kun olen aru saand et lumerajapillid/põllurallikad ei ole siin eriti ausees, samas olen korralikult teda teha püüdnud ning omajagu raha ka sinna sisse matnud :d
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: humparts
Enda 05 st ma ei ole siia teemat teind, kun olen aru saand et lumerajapillid/põllurallikad ei ole siin eriti ausees, samas olen korralikult teda teha püüdnud ning omajagu raha ka sinna sisse matnud :d
Kui on korralik pill, siis iga rott ikka ei köhi. Tee teema ikka;)
m'kay
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Kas keegi on enda masinale paigaldanud antud leheküljel olevaid Sachs amorte. Kui jah, siis kuidas on?
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3041/7026,203593
Lower your standards and you'll never be disappointed!
l
lend
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 & gsi power
Kontakt:

Postitus Postitas lend »

Enda 011 taga all volga esimesed eks kui sõitma saab näeb kas on ka head.;)
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 01-R, BMW 318R

Postitus Postitas sveno »

Algselt postitas: reiner
Kas keegi on enda masinale paigaldanud antud leheküljel olevaid Sachs amorte. Kui jah, siis kuidas on?
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3041/7026,203593
Mul on Sachs-id all, kasutatud rallis ja nüüd minu käes, või öelda et head amordid aga kuramuse jäigad ikka!
Kasutaja avatar
Marek504
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Marek504 »

Minul olid kasutusel SACHS SUPER amordid ja väga hästi hoidsid teel.
Tilkuritel mitte tülitada...
h
humparts
Foorumi kasutaja
Autod: 21053 ja a4 b6
Kontakt:

Postitus Postitas humparts »

Võin pakkuda pool aastat all olnud sachs super touringuid soodsalt, 35 eur paar. pm tutikad esisillale
l
likoor
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas likoor »

Keegi SRL amorte ei ole proovinud? acar.ee pakub suhteliselt soodsa hinnaga VW T4 gaasikaid samalt firmalt... Ühtlasi sooviks teada, kui pikk on Lada esiamort kokkusurutult (endal pole hetkel võimalust minna vaatama)?
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

likoor kirjutas:Ühtlasi sooviks teada, kui pikk on Lada esiamort kokkusurutult?
215mm. Mõõdetud alumise kinnitus silma keskelt kuni ülemise tiku alguseni..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
o
oliheaauto
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas oliheaauto »

SACHS-i amortidega kogemus negatiivne-mudelit kahjuks enam ei mäleta-kunagi 06-l sai vahetatud tagasild uue vastu ja ka amordid.Pärast 60 sõidukilomeetrit amordistendi ja selgus et mõlemad tutikad amordid viimasel tööpiiril.Vahetasin siis originaalide vastu tagasi ja stendi järgi korras. Jäidki originaalid alla-polnud probleeme. Lõpuks tavakasutuseks oligi minu arust parim kombinatsioon ette rootslaste vedrud ja taha uued 80-ndate vaztehaseomad ning töökorras originaalamordid jätta:-kõrgus paigas-juhitavus hea ja peputunne soosis mugavust:)
Vasta