http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... embly_edc/Algselt postitas: pepsy
aga bmw?
Amordid ja vedrud Ladale?
Amordid ja vedrud Ladale?
- Hulkur
- Foorumi kasutaja
- Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
- Kontakt:
Sama amort ka minu siksil all. Üks kunde käis proovimas kruusal küsis, et bilsud w? Selle jutupeale muigasin vaid!Algselt postitas: darts
kui ei taha kallist amorti osta siis ette vw t4.sach.amorid ideaalsed.toimivad samamoodi kui bilsud ees.kuigi ei kesta vast niikaua,taha transit vanema aastakäigu omad.kel huvi siis tartust väljas pakiautolammutus.sealt saab kui on.peavad mölemat pidi käiguga olema ja gaasikad.söitsin ise nendega rallit polnd häda midagi.ja milleks toppida muud vedrud alla kui lada omad ideaalsed.![]()

Vedru on muidugi mingi tundmatu. PMST alt käib ära ja läheb alla nii, et midagi kokku klambritega tõmmata pole vaja.
Tagasillas on jälle uuema tüübi ford mondeo 2 kahtepidi gaasikad. Jälle väga hea minuarust. Tagaots kange ja palju siis pappi läks?

-
ddarts
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05 vfts
nu fordi amordid ja need vw amordid lähevad yksyhele alla.ja väga hästi toimivad.vedru taha 02 ja ette omal soovil kuda keegi harjund.mul hetkel volga.ja ei kurda.algul oli harjumatu .tundus et liiga jäik aga kui proovitud sai siis öigustab ennast ideaalselt.nu see muidugi ralliks.eks tänaval muu teema aga amorti soovitan ikka jäika.nii et soovitan neid millest jutt need järgi proovitud.pole ju mötet suva gaasikat osta kui sama raha eest saab palju etema asja:)
- -lada-
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2103, 2106, 21013
Aga millised Volga(millist marki) vedrud ma peaksin ette panema kui tahan jäikust? Või on kõik ühesugused?Algselt postitas: darts
nu fordi amordid ja need vw amordid lähevad yksyhele alla.ja väga hästi toimivad.vedru taha 02 ja ette omal soovil kuda keegi harjund.mul hetkel volga.ja ei kurda.algul oli harjumatu .tundus et liiga jäik aga kui proovitud sai siis öigustab ennast ideaalselt.nu see muidugi ralliks.eks tänaval muu teema aga amorti soovitan ikka jäika.nii et soovitan neid millest jutt need järgi proovitud.pole ju mötet suva gaasikat osta kui sama raha eest saab palju etema asja:)
-
pPatrioot
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf 2 1,8 ;Vaz 2106; Vaz 21063
Küsiksin siia juurde veel seda, et panin autole taha bilsteinid prooviks, aga see kergitas tagumise otsa ülesse , mis selle vastu aitaks?, lähi ajal ostan terve ringi bilsteine aga siis on terve auto nõmedalt kõrgel.

Piljardist: 1 kii, 6 auku, palju palle - piljard on lõbus!, Lada: 1 Lada, 4 rehvi, palju auke- lada on lõbus!.
-
hhumparts
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053 ja a4 b6
- Kontakt:
paar nädalat tagasid saabusid 10 gabrieli gaasikat lattu tagumist .. need läksid, kui soojad saiad ning enam ei ole laos ühtegi. Saaksin veel juurde tellida neid, kuid ma ei tea .. kui suur rahva huvi veel oleks ?
Panin ka enda autole need alla.. tagaots tõusis paar cm kõrgemale ning mõnusalt jäik on küll nüüd.
Enda 05 st ma ei ole siia teemat teind, kun olen aru saand et lumerajapillid/põllurallikad ei ole siin eriti ausees, samas olen korralikult teda teha püüdnud ning omajagu raha ka sinna sisse matnud :d
Panin ka enda autole need alla.. tagaots tõusis paar cm kõrgemale ning mõnusalt jäik on küll nüüd.
Enda 05 st ma ei ole siia teemat teind, kun olen aru saand et lumerajapillid/põllurallikad ei ole siin eriti ausees, samas olen korralikult teda teha püüdnud ning omajagu raha ka sinna sisse matnud :d
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
Kui on korralik pill, siis iga rott ikka ei köhi. Tee teema ikka;)Algselt postitas: humparts
m'kay
Kas keegi on enda masinale paigaldanud antud leheküljel olevaid Sachs amorte. Kui jah, siis kuidas on?
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3041/7026,203593
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- sveno
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 01-R, BMW 318R
Mul on Sachs-id all, kasutatud rallis ja nüüd minu käes, või öelda et head amordid aga kuramuse jäigad ikka!Algselt postitas: reiner
Kas keegi on enda masinale paigaldanud antud leheküljel olevaid Sachs amorte. Kui jah, siis kuidas on?
-
ooliheaauto
- Foorumi kasutaja
SACHS-i amortidega kogemus negatiivne-mudelit kahjuks enam ei mäleta-kunagi 06-l sai vahetatud tagasild uue vastu ja ka amordid.Pärast 60 sõidukilomeetrit amordistendi ja selgus et mõlemad tutikad amordid viimasel tööpiiril.Vahetasin siis originaalide vastu tagasi ja stendi järgi korras. Jäidki originaalid alla-polnud probleeme. Lõpuks tavakasutuseks oligi minu arust parim kombinatsioon ette rootslaste vedrud ja taha uued 80-ndate vaztehaseomad ning töökorras originaalamordid jätta:-kõrgus paigas-juhitavus hea ja peputunne soosis mugavust:)