Amordid ja vedrud Ladale?
Amordid ja vedrud Ladale?
no ma mitte selle pärast et ujub,vaid esiots on nagu d?iibil, kõrge noh, minu ettekujutus ilusast ladast on kui esiots on veidi madalam kui tagaots 
topeltstabika tahtsin niikuinii ette panna,aga seda hiljem, ega kruusateel seda ujumist nii väga tähele ka ei pane ja pealegi ma harjunud sõitma,minujaoks pole mingi probleem ladaga sõita:bouncing

topeltstabika tahtsin niikuinii ette panna,aga seda hiljem, ega kruusateel seda ujumist nii väga tähele ka ei pane ja pealegi ma harjunud sõitma,minujaoks pole mingi probleem ladaga sõita:bouncing
-
aAsjaPulk
- Foorumi kasutaja
- Autod: [b]BMW 728iA[/b]
- Kontakt:
Eriti väljendub see just augulisel teel. Kuna ise elan maanteest 1,8 km kaugusel, siis on vaja mul mööda suht augulist külateedpidi maanteeni sõita.Algselt postitas: m-rally
ladaga on tihtipeale mugavam sõita kui mõne läänekaga
Väga mõnus ja pehme on võrreldes peres oleva Ford Mondeoga. Audi 80 B4 oli ikka väga jube pukk - raputas nagu segane!

Muus osas eriti mugavusel vahet ei näe. Minu jaoks on 06 mugav auto! Asi vist selles, et teisi pole ma omanud...

- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Njah kui mugavusest rääkida siis minule istub koledalt golf2 kuna kurvis koledalt stabiilbe aga jah auklikul teel ei saa ladale löögilegi.
Aga nüüd midagi teemakohast ka: Eks nende amortide ja vedrudega ole nii nagu igaüks paremaks peab. Minule igaljuhul meeldib kõrge lada. Aga mina ilmselt oma ladale alla KYB-e ei pane kuna kardan, et naad ei kesta seal piisavalt kaua. Kuigi jah eks nood lada oma amordidki pole teab mis asi. Enda omale said alla veel veneajast olevad niva amordid ja kestavad siiamaani, kuigi jah pole enam see mis oli algul aga eks tulevad nad lahti võtta ja panna korralik õli sisse. Tuttav pani lada amordi tappi täis,et saada asja jäigemaks aga õhtuks oli kogu jäikus kadunud kuna lihtsalt amordid seest pudiks tampinud.
Endal oli selline idee, et ette aretada mingitsorti krossika reguleeritav amort loomulikult regullitava vedruga, ja õige oleks kasutada kahte eri jäikusega vedrut. Aga see momendil idee ja pole ka kapitali (kapital kulus asjaliku mootori peale), et hakata krossika amorte ostma, bike omasi vedeleb aga neil liiga lühike käik.
Aga nüüd midagi teemakohast ka: Eks nende amortide ja vedrudega ole nii nagu igaüks paremaks peab. Minule igaljuhul meeldib kõrge lada. Aga mina ilmselt oma ladale alla KYB-e ei pane kuna kardan, et naad ei kesta seal piisavalt kaua. Kuigi jah eks nood lada oma amordidki pole teab mis asi. Enda omale said alla veel veneajast olevad niva amordid ja kestavad siiamaani, kuigi jah pole enam see mis oli algul aga eks tulevad nad lahti võtta ja panna korralik õli sisse. Tuttav pani lada amordi tappi täis,et saada asja jäigemaks aga õhtuks oli kogu jäikus kadunud kuna lihtsalt amordid seest pudiks tampinud.
Endal oli selline idee, et ette aretada mingitsorti krossika reguleeritav amort loomulikult regullitava vedruga, ja õige oleks kasutada kahte eri jäikusega vedrut. Aga see momendil idee ja pole ka kapitali (kapital kulus asjaliku mootori peale), et hakata krossika amorte ostma, bike omasi vedeleb aga neil liiga lühike käik.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
mis jama sa ajad,Algselt postitas: juss
Njah kui mugavusest rääkida siis minule istub koledalt golf2 kuna kurvis koledalt stabiilbe aga jah auklikul teel ei saa ladale löögilegi.
kyb amordid ei saagi kesta, kui autost pidevalt viimast võtad
võtad bilstein b4/b6 ja pole muret..
kusjuures b4 on üllatavalt vastupidav võrreldes kyb amortidega

mis amort see krossika amort on? pole kuulnudki

paksem õli lada amordis kaua ei kesta.
et sa tahad siis hästi stabiilset, kuid pehmet vedrustust, et kurvides ei kalduks aga saaks mööda auke rännata - sellist seadet pole ma leidnud veel - enamasti on ikka nii, et kui hea pidamine ja hüpetel maandumine siis auklikul rajaosal taob neerud pehmeks...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
ppavlik
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 '78 / VIS 2346 '03 / ZAZ 965 '61
Enamasti aitab Lada tagaotsa esimesest kõrgemaks teha pagasnikust ülearuse kola väljatõstmineAlgselt postitas: corrado
no ma mitte selle pärast et ujub,vaid esiots on nagu d?iibil, kõrge noh, minu ettekujutus ilusast ladast on kui esiots on veidi madalam kui tagaots

Gaasiamordid
Mida arvate Gaastiamort Kyb Excel-G!
Hind: 423.-
Kas sellel on Bilsudega suur vahe?
Et kas siis sobiks nendega sõta jäärada või midad selliset? Ühesõnaga hobi korras.
Hind: 423.-
Kas sellel on Bilsudega suur vahe?
Et kas siis sobiks nendega sõta jäärada või midad selliset? Ühesõnaga hobi korras.

- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Mina suutsin need amordid 2 nädala läbi küpsetada. Oma põhjus oli ka kindlasti madaldatud autol. Aga usun et rohkem neid ei osta
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee