mul siis esimeseks sigulliks oli 21011 (maha müüsin), siis tuli 21072 (hetkel müügis) ja nüüd on siis mulle kõige armsam autu 21013. Armsaim selle poolset, et selle au tuga on mind sünnitusmajast koju toodud .
ennem ladasid oli ka kolm sapparit, aga need läksid kõik emexisse.
Kõige esimine oli 02 võiböelda minuoma va.80 täielik saan(olin 10 aastane)
siis apelsiinikollane ja avariiline (esiklaasi polnud ja juhiuks traadiga kinni) 01 va.78 millega sõitsin kuni külmade tulekuni, (olin 11 aastane)
siis ostsin järgmimise 01-e va.70 sõitsin üle aasta müüsin maha,
ostsin järgmise 01-e va.74 mis on siiani alles (aiukesena minu sixidest) kere vajab veidike värvimist muidu kõik okk (olin 13) praegalt 14 ja on üks muhk (zaz965a) ja almamosse (mosu 401) on kah veel... lemmikauto on 70-aastate alguse 01...
mul on kolm olnud...tegelikult kolmas on praegu...algul 05 soomest toodud...alul oli tipptopp pill aga siis akkas lagunema, sai maha myydud.
siis oli nullüks, siiamaani kõige parem sigla, mis on sõitnud minu juhatamisel. ja ei olegi tegelikult teistelgi paremat näinud eriti...aga tollega juhtus õnnetus, pärast kõlbas aint emexisse. nyyd nullkuus. vanapapi käest ostsin. algul jukerdas, sai vähe näpitud ja praegu on täitsa rahuldav.siin ükspäev lausa yllatas(täna tegelikult):nimelt andsin linnas 2 käiguga gaasi põhja (pöörded ca 3500 sel hetkel) ja kurinahk võttis kylje libisema. mõtlesin, et see mingi hale juhus, aga õnnestus ka järgmises kurvis:) muidu kere ja veermiku poolest ka päris kõva pill veel...tahaks seda säilitada ka nii.
pere on kokku olnud 7 erinevat mudelit aga endal 06 ja vanaisa 07 on ka juba minu on küll maal. kuid maal aega viidan siis ta parim sõber seal ja erti truu auto kordagi pole mingi bullshitti olnud.
Vanametalli,mööbli,vanatehnika ja kodukraami utiliseerimine
+ 372 50 51 300
Algselt postitas: Landy
Autojuhi karjääri alustasin 1992. aastal ja siis oli autoks 1988a.toodetud 21013. Nii uut autot pole kul kunagi hiljem olnud. Maha sai müüdud 1996 (vist) ja mõned aastad hiljem sain 21023 omanikuks, mis 2000 a. maha sai müüdud kuna kippus koost lahti kukkuma. Nüüd siis Niva istumise all.
Vahepeal veel Datsun Sunny ja Volvo 244 roolis oldud. Alates 1996 on mind saatnud aga tõeline aramastus- Land Rover
Ladasid 2, esimesena sai ostetud 2107 ja aastakese hiljem veel 21011, sest oli valus vaadata, kuidas üks hea mootoriga auto peremehe käes kurva lõpu leidis (klapid pähe)
Ladasid on olnud 5 esimene oli 05 1,7Export varjant ,Peale seda oli 06 1.6 Soome varjant ,siis 01 1,2 kodumaine millest sai siis minu projektikas ja vahele mahtus ka kaks 08 -t. 1.5 mootoritega.
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
kunagi sai ostetud 01 aga selle kere lõikusime tükkideks ja kui kuusakoski hinnad tõusid nad ka kadusid garaazi nurgatagant. peale sain 01 kere mis nsv ajal rallit sõitis. mootor ja sillad sinnapeale ja nii ta seisab. praegu 07 ka veel
kokku on meil läbi käinud:
2105 -1980 - esimene auto, mõnus salatiroheline oli - passis kiri, vin kood ebastandartne tehase poolt - läks surm.ee platsile
2106 - 1978 - beezh - Dorise esimene nn lumesahaga auto - poolraame polnud all enam - läks kuskile pärnu lähistele
2106 - 1978 - beeezh - Dorise teine masin, 10 aastat garaazhis seisnud - müüdud atzkarik'ule ja nüüd sellest türil saanud miski rallikas hoopis
21053 - 1982 - Oranz - sai talveks ostetud - müüdud Dasfile nüüdseks üle kuudi ja kuskil aianurgas
21083 - 2002 - sinine - müüdud atzkarikule - liigub ilusti siiamaani
2105 - 1981 - helebeezh - äkkost 3000 eest, nüüdne projektikas.
21083 - 1988 - t.punane - ostetud tuhalt, rahvarallitamise pill
2106 - 1980 - beezh - ostetud kerdilt ja müüdud mikule
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Endal seni vaid selline seis:
VAZ 2101 198x , viimane ront, oli kunagi sugulase oma, müüsin juppideks maha, kere oli läbi ussitanud.Arvelt maas.
VAZ 2103 1975.a punae , seni teine VAZ.Ostetud Tallinnast.