K: Probleem mootoriga
-
rriigireetur
- Foorumi kasutaja
Tere,
Probleem selline, et 06 töötas ja sõitis ilusti ilma suurtemate vigadeta, kuni ühel korral sai teel lihtsalt küte otsa ja olin sunnitud slepis koju vedama masina pärast mida auto lihtsalt ei käivitu enam.
Karpast lööb tuld välja, jõudu tunduks nagu vähe olevat.. Kuna ise täielik võhik veel siis mõtlesin et küsin. Korra sai pika tõmbamise peale ta niimoodi käima, et gaasi vajutades suri kohe välja. Lasin kompressoriga karpa puhtaks, rohkem pole osanud midagi ette võtta. Ehk on ideid kellegil.
Probleem selline, et 06 töötas ja sõitis ilusti ilma suurtemate vigadeta, kuni ühel korral sai teel lihtsalt küte otsa ja olin sunnitud slepis koju vedama masina pärast mida auto lihtsalt ei käivitu enam.
Karpast lööb tuld välja, jõudu tunduks nagu vähe olevat.. Kuna ise täielik võhik veel siis mõtlesin et küsin. Korra sai pika tõmbamise peale ta niimoodi käima, et gaasi vajutades suri kohe välja. Lasin kompressoriga karpa puhtaks, rohkem pole osanud midagi ette võtta. Ehk on ideid kellegil.
2106 '88
-
rriigireetur
- Foorumi kasutaja
-
rriigireetur
- Foorumi kasutaja
-
rriigireetur
- Foorumi kasutaja
-
mmartvl
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21051,Gaz 21R vw golf 2,Kawasaki ninja
endal sama jama aga autoks 051 sai sõidetud 123km auto seisma jäätud järgmise päeva hommikul sama jama. tühikäigul käib,gaasi andes puterdab ja ei lähe pöörde.täna avastasin et jagaja oli peal lahti sai kinni keeratud kuid jama on sama.Bensiini torud läbi puhutud,filter uue vastu vahetatud.bensiini pump lööb.
mõistus täitsa otsas kohe !
mõistus täitsa otsas kohe !
üks õige Ladafänn ehitab ka külmaga oma autot 

-
mMargusR
- Foorumi kasutaja
- Autod: Subaru Forester 2009
Jep seda ma mõtlen.riigireetur kirjutas:Filter pärast pumpa.. pumba sõel kinni? vabandust, väga uued asjad minu jaoks kõik. olen bensapumba lahti teinud, membraan oli terve, kui ainult see peamine osa mis on ühe mutriga kinni ära võtta on seal all see sõela moodi asi, mõtled sa seda?
Vene raud on lollikindel iga ilmaga.
-
rriigireetur
- Foorumi kasutaja