K: Probleem mootoriga

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
r
riigireetur
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas riigireetur »

Tere,
Probleem selline, et 06 töötas ja sõitis ilusti ilma suurtemate vigadeta, kuni ühel korral sai teel lihtsalt küte otsa ja olin sunnitud slepis koju vedama masina pärast mida auto lihtsalt ei käivitu enam.
Karpast lööb tuld välja, jõudu tunduks nagu vähe olevat.. Kuna ise täielik võhik veel siis mõtlesin et küsin. Korra sai pika tõmbamise peale ta niimoodi käima, et gaasi vajutades suri kohe välja. Lasin kompressoriga karpa puhtaks, rohkem pole osanud midagi ette võtta. Ehk on ideid kellegil.
2106 '88
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Tõmbas paagist kütuse lõppedes kogu sinna kognenud kõntsa kaasa. Soovitaks paagi puhastada, bensupumba üle vaadata, karbussi puhastada ja toru läbi puhuda.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
r
riigireetur
Foorumi kasutaja

Tundub loogiline, kuna auto seisis enne viimast tankimist mõned aastad. Tänud, proovin järgi.
2106 '88
r
riigireetur
Foorumi kasutaja

Avastasin veel sellise asja, et küünlaotsad ei saa bensiiniga kokku..
2106 '88
m
MargusR
Foorumi kasutaja
Autod: Subaru Forester 2009

Postitus Postitas MargusR »

Viga kütuse etteandes on selle seletus.Filter on enne bensupumpa vahele pandud?Kui ei,võib ka pumba sõel kinni olla.
Vene raud on lollikindel iga ilmaga.
r
riigireetur
Foorumi kasutaja

Filter pärast pumpa.. pumba sõel kinni? vabandust, väga uued asjad minu jaoks kõik. olen bensapumba lahti teinud, membraan oli terve, kui ainult see peamine osa mis on ühe mutriga kinni ära võtta on seal all see sõela moodi asi, mõtled sa seda?
2106 '88
m
martvl
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21051,Gaz 21R vw golf 2,Kawasaki ninja

Postitus Postitas martvl »

endal sama jama aga autoks 051 sai sõidetud 123km auto seisma jäätud järgmise päeva hommikul sama jama. tühikäigul käib,gaasi andes puterdab ja ei lähe pöörde.täna avastasin et jagaja oli peal lahti sai kinni keeratud kuid jama on sama.Bensiini torud läbi puhutud,filter uue vastu vahetatud.bensiini pump lööb.
mõistus täitsa otsas kohe !
üks õige Ladafänn ehitab ka külmaga oma autot :D
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Täna niiske ilm, alustage kõige elementaarsematest asjadest - jagaja kaas, rootor, küülnajuhtmed jne. See ei mängi rolli, kui palju kilomeetreid eelnevalt läbisite.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
m
martvl
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21051,Gaz 21R vw golf 2,Kawasaki ninja

Postitus Postitas martvl »

jagaja kaan seest kuiv ja terve,rootori keerasin ka poe uue süüde on paigas karburaatori kaan maha keeratud,tüüsid läbi puhutud kuid tolku midagi.ehk süütepool teeb sellist nalja ?
üks õige Ladafänn ehitab ka külmaga oma autot :D
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Süütepool võib lollusi teha küll. 013-ga olin süütepooli pärast pikalt hädas. Sõitis kuidagi, siis jälle ei tahtnud sõita, lõpuks jõudsin temani ja asi oli korras.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
m
MargusR
Foorumi kasutaja

riigireetur kirjutas:Filter pärast pumpa.. pumba sõel kinni? vabandust, väga uued asjad minu jaoks kõik. olen bensapumba lahti teinud, membraan oli terve, kui ainult see peamine osa mis on ühe mutriga kinni ära võtta on seal all see sõela moodi asi, mõtled sa seda?
Jep seda ma mõtlen.
r
riigireetur
Foorumi kasutaja

Margus, sellel on väike (vb poole sentimeetrine auk sees kui sedagi).. Kuidas seda parandada tuleks?
2106 '88
m
MargusR
Foorumi kasutaja

Poodiminekuga uue järele.
Vasta