kysimus.audi meestele.kas leidub siin neid.
kysimus.audi meestele.kas leidub siin neid.
-
ddarts
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05 vfts
3 päeva sõidetud ja veel pole jõud ära kadunud.maru palju kütet võtab.hommikul läheb ilusti käima.soojast peast vahepeal on jõudu vähem kui tavaliselt aga päris ära ei ole surnud.ühel releel avastasin külm jooted.aga ikkagi soojast peast käima halvasti läheb.vast saab veel ikkagi asjalikku nõu.konkreetse vea kohta.ise kahtlustan aju .
- undu
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 100 C4
mul viskas kah kütusekulu kuskil 20 liitri peale sajale,kuigi norm oli u 9 liitrit, aga sul võib seal palju asju koos olla, endal pritse vahetatud, aga võibolla drosseli lõtk sees ja temperaaturri andureid pole kontrollinud veelAlgselt postitas: darts
3 päeva sõidetud ja veel pole jõud ära kadunud.maru palju kütet võtab.hommikul läheb ilusti käima.soojast peast vahepeal on jõudu vähem kui tavaliselt aga päris ära ei ole surnud.ühel releel avastasin külm jooted.aga ikkagi soojast peast käima halvasti läheb.vast saab veel ikkagi asjalikku nõu.konkreetse vea kohta.ise kahtlustan aju .
Mul siin seisab õue peal juba kuu aega 2.0 101 kW. Õe auto. Probleem sarnane. Oli hommikul tööle läinud ja jõud kadus ära, üle 40 km/h ei läinud enam ning tema sõnul magusa lõhna salongi löönud. Õhtul kodus sai vaadatud et radika üks lõdvik puru. Sai see remonditud ja selgus et läheb keema. Arvatavasti plokikaane tihend kutu. Aga enne seda oli ka käivitamisega probleeme, selle vea põhjustas hammasrihm mis oli üle visanud. Küttekulu on ka suur. Ei tea kas need siis ongi nii õnnetud mootorid? Soovitan õele koguaeg, et müü maha:spin
Siiber juba selle auto remontimisest:D
- undu
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 100 C4
kas kuskil filtris ummistusi ei pruugi olla ja janesjann, ei ole see audi nii õnnetu midagi, endal pereautol kerib juba 375000 km ette ja see pritsepea jama on ainus suur jama olnud, muidu on igati hea, mugav ja ökonoomne auto, mis ka vajadusel korralikult liigub kui tuld anda, samuti meeldib c4 pretensioonitu välimus, ümaratest audidest üks normaalsemaid
-
ddarts
- Foorumi kasutaja
no mul oli kah audi mis oli sõitnud 500 tuhat ja igati vinge pill.rida 5 ja 2.3 aga se 2.0 103 kw ei taha kuidagi liikuda.selleks sai ka se küsimus esile toodud et vahest on kellegil sellise käruga sama pull olnud.oletada pole mõtet kuna asju kuhjaga vahetatud ja ei väldi ka teadmist et asi võib olla üsana pisikeses asjas aga võta kinni kus.
-
ddarts
- Foorumi kasutaja
no mulle ka öeldi et hoia sellest mootorist eemale se nagu kinnisvara hetkel pidi olema.nüüd kahtlus juba nii kaugel et äkki plokis mõra.kuna sellel autol oli ka kaane tihend ära .ja seda kahe silindri vahelt võibolla omanik andis ilgelt kuuma ja asi võibolla seal .kaan sai tehtud kuigi jah plokki ei vaadanud keegi aga samas dosool ära ei kao ja ei suitse ka midagi.tegelikult enne ka dosool ei kadunud lihtsalt ei käinud lõi surve teise silindrisse.sest kahe silindri vahelt oli tihend puudulik.samas jälle se jama ainult vahepeal.et jõud ära kaob.krt teab tihtipeale jällegi need mikro praod sellist ussi panevadki et on ja ei ole.ah ei tea.Algselt postitas: janesjann
Mul siin seisab õue peal juba kuu aega 2.0 101 kW. Õe auto. Probleem sarnane. Oli hommikul tööle läinud ja jõud kadus ära, üle 40 km/h ei läinud enam ning tema sõnul magusa lõhna salongi löönud. Õhtul kodus sai vaadatud et radika üks lõdvik puru. Sai see remonditud ja selgus et läheb keema. Arvatavasti plokikaane tihend kutu. Aga enne seda oli ka käivitamisega probleeme, selle vea põhjustas hammasrihm mis oli üle visanud. Küttekulu on ka suur. Ei tea kas need siis ongi nii õnnetud mootorid? Soovitan õele koguaeg, et müü maha:spin
-
aaku1234
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21011
Meil on audi 90, 2,3 mootoriga ja minuarust on see super mootor (kui on korras). Minek on hea ja kütust ka väga ei võta. Ahjaa, hääl on ka mõnusAlgselt postitas: darts
no mul oli kah audi mis oli sõitnud 500 tuhat ja igati vinge pill.rida 5 ja 2.3 aga se 2.0 103 kw ei taha kuidagi liikuda.selleks sai ka se küsimus esile toodud et vahest on kellegil sellise käruga sama pull olnud.oletada pole mõtet kuna asju kuhjaga vahetatud ja ei väldi ka teadmist et asi võib olla üsana pisikeses asjas aga võta kinni kus.