1) Mis teile ladade juures kõige rohkem meeldib ja miks just lada, samuti mis teid autode juurde tõi, esimene sõidukogemus ja fiiling, emotsioonid mis sellega kaasnesid?
2) Miks teie arvates pole venemaal suudetud luua ja toota veel ühtegi masinat mida lääne ja baieri masinatega tõeliselt võrrelda saaks ja mis neist isegi parem ja vastupidavam oleks.
(lihtsalt oma arvamus asja kohta)
Minu vastused oleksid muidu sellised
1) Autode juurde tõi mind isa, kes on ka mehaaniku haridusega, ja eluaeg erinevate masinatega tegelenud ja lada just sellepärast et see on ka minu esimene auto, sellest ajast peale kui selle auto sain hakkasid ladad mind huvitama nende ajalugu, ralliversioonid jne jne, samuti jääb ka ilmselt pikaks ajaks meelde esimene kord kui autoga sõitsin, mis siis et ma sõitsin pool tundi esimese käiguga autoga põllul ringi vaid ka see kui ma juba järgmine õhtu kastemärjal rohul kogematta külje ette sain ja peale seda värisevate jalgadega koju sõitsin, nt eile vaatasin ka top geari kus üks jalgpallur rääkis et teda hakkasid autod lummama siis kui üks MG talle otsa sõitis ja peale seda ongi MG ta lemmikauto olnud, loodan et teistega nii jõhkralt pole juhtunud ja ka ise pole veel ühtegi õnnetust põhjustanud ega õnnetusse sattund, kuigi olen kiire tegutsemisega õnnetust ära hoidnud. Eks meelde jääb ka esimene mõlk ja see kui esimest korda midagi katki läks ja ise ära sai parandatud.
2) Jõuluvaheja ühel õhtul. täpselt ei mäletagi millal tuli telekast film Dukes of the Hazard, aga kui mina tahtsin seda vaadata tahtis ema hoopiski ühte teist filmi vaadata, etv2-est tuli see ja rääkis nkvd saksamaast, isenesest hea film ja mulle meeldis (seal oli ka palju trabante, wartburge ja vist mõni ladagi lipsas läbi), peale seda tekkis aga meil väike arutlus selle filmi kohta, nimelt seal filmis kuulati inimesi pealt ja luurati nende tagant nii ööl kui päeval, kui mõelda selle peale, siis nõukogude ajal ju luurati ja kuulati pealt inimesi ka tihtipeale ja neid inimesi oli ju väga väga palju, ja ilmselt selle luurevärgiga tegeletakse ju praegugi ja ma ei tea kes suudaks välja mõelda, kui palju raha võiks näiteks kuluda ühe miljoni inimese luureagentideks koolitamine ja nende kontrollimine ja tasustamine, samuti ka õigete vahenditega varustamine, kurb aga tõsi ju et paljud autotehased venemaal on ehitatud relvatehaste juurdeehitisena ja nende toodang on palju väiksem, seega kui kõik see raha läheb relvade ja luure peale ära ei ole ju enam raha et autosi ehitada mis siis et mõned prototüübid milledest vahel autolehest ja internetis lugenud olen võisid ju päris head olla, samuti tahaks ka öelda selle kohta et miks ladad juba tehastest tulles mõlkis ja kriimulised olid on ilmselt põhjus selles et tehase enda töötajaid see ei huvita absoluutselt ja nemad rallivad uute autodega tehas parklaplatsidel ringi (youtubest olen videosi näinud), ja pärast antakse see sama auto uueväärselt sama hinnaga müüki nagu midagi poleks olnudki, võibolla kui palk neil parem oleks siis nad ei oleks nii hoolimatud aga kes teab, kuigi olen ka normaalseid vene inimesi näinud ja nendega suhelnud.
Igatahes eelnevalt on vaid minu arvamus asjast ja ma ei ole mõelnud kedagi pahandada sellega, lihtsalt oleks huvitav lugeda ka teiste arvamusi ja ka nendelt kes ajaloost rohkem teavad võiks kirjutada, kindlasti väga huvitav oleks lugeda.

[Muudetud: 10-1-2011 undu]