Ei ole ka mina siiamaani ühelegi üritusele jõudnud. Põhjused nagu tavaliselt: kord pole aega, kord pole raha (st ei raatsi janusevõitu autoga teise Eesti otsa bensiini põletama sõita), kord on mingi muu (atraktiivsem) üritus samal ajal, kord on auto (jälle) pulkadeks ja kord pole lihtsalt viitsimist. Ja nii need aastad lendavad ...
Kaks põhjendust tuli veel meelde. Esiteks täpsustus sellele, miks ma ei saa liikuda, kui Lada parasjagu juppideks: see on mu ainus auto, millega ma teen kõik oma igapäevasõidud. Ok, profiilist võib ju lugeda, et mul on veel üks kopikas, Niva, pirukamosse ja muhk, aga esimene ei sõida, teine võtab 13 l sajale, kolmas ka ei sõida ja neljandat hoia nagu s***a pilpa peal, et laiali ei laguneks. Nojah, suvisel ajal saaks ju tsikliga tulla, r**sk, sisse rääkisin ennast. Küüti palun ainult parimatelt sõpradelt - mingi kiiks. Ja teine põhjendus on perfektsionismist tingitud valehäbi. Arvi juba mainis seda, et mõni kardab "näpuga näitamist". Minu jaoks oli juba tohutu eneseületus see, et ma oma masinast teema tehtud sain ja igaüks võib näha, kui palju mul veel arenguruumi on. Nagu vaimsete häirete puhul ikka, see et laituse asemel tegelikult kiitust kuulen, ei veena

Ühesõnaga, loll kes põhjendust ei leia. Oma postitust vaadates tuleb täitsa tark tunne peale
[Muudetud: 18-10-2010 pavlik]