Auto värvimine

Auto värvimine

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
m
martti
Foorumi kasutaja
Autod: kopikas

Postitus Postitas martti »

Kui väike on väike värvimistöö? Väikest värvimistööd saad sprayga ka teha.
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Niva'78 (kap rem. 2001)

Postitus Postitas LadaNiva »

Õigus, "väike" on väga suhtline mõiste. Aga agregaat võiks olla ikka selline, millega kannataks värvida üle nt. ukse või katust. Tingimused võiksid olla nt : mitte väga raske (transport) ja ka mitte väga suur hind. 2000-ga saaks hakkama?

Loodaks kuulda konkreetseid vastuseid, mitte u. "otsi ise, sellest juttu küll vms"

Nivakas
Niva- see ongi vene ime!
m
martti
Foorumi kasutaja
Autod: kopikas

Postitus Postitas martti »

Alati on ju võimalus rentida üheks päevaks kui ei plaani sellega tihedamini tegelema hakata. Ma sain enda oma ka 2000 eekiga ja siiamaani pole mind alt vedanud. Võin homme vaadata, mis produkti nimi on.
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja

Millised need hinnad üldiselt on? Palju uued kompressorid mis nö. "käivad küll" maksavad? Ja milliseid poode ka külastada?

Sellepärast uurin et kõrini pintsliga ja porolooniga jändamisest;)
Niva- see ongi vene ime!
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid134645
Äkki sellest teemast kompressori otsimisel abi.

Sadolini jääke on Tallinnas müügil Järvel Ben Autotarbes ja Valdeku tänaval asuvas autopoes (viimase täpset aadressi ja nime ei tea). Asukoht umbes - kui sõita Männiku teed mööda linnast välja, siis keerata Valdekusse ja varsti vasakut kätt asuvas majas on pood.

[Muudetud: 6-23-2009 Mel]
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja

Tänan. Aga täna kuulsin pajatust mingist väidetavalt "vibrovärvipüstolist", mis peaks tpoimima nagu vibropump (veepump). On keegi samuti sellisest kuulnud?:P
Niva- see ongi vene ime!
f
france2
Autod: Lada Vfts

Postitus Postitas france2 »

Algselt postitas: Mel
Valdeku tänaval asuvas autopoes (viimase täpset aadressi ja nime ei tea). Asukoht umbes - kui sõita Männiku teed mööda linnast välja, siis keerata Valdekusse ja varsti vasakut kätt asuvas majas on pood.

[Muudetud: 6-23-2009 Mel]
See pood nimega A.V.S.K
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: LadaNiva
Tänan. Aga täna kuulsin pajatust mingist väidetavalt "vibrovärvipüstolist", mis peaks tpoimima nagu vibropump (veepump). On keegi samuti sellisest kuulnud?:P
Ehk nimetatakse seda hoopis elektriliseks pulverisaatoriks?:yllatunud
Need olla nõukaajal levinud olnud.
Niva- see ongi vene ime!
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

Ehk nimetatakse seda hoopis elektriliseks pulverisaatoriks?:yllatunud
Need olla nõukaajal levinud olnud.
Nendega kõlbab ainult aialippe värvida ja aiaposte ka healjuhul
;).
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: siksaator

;).
Värviks kasvõi aiaposte:D aga kust saada sellist?
Niva- see ongi vene ime!
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: siksaator

;).
Värviks kasvõi aiaposte:D aga kust saada sellist?
Tallinnas ei oska öelda, kust sa võiksid seda saada aga Viljandis tean küll paari kohta:rolleyes.
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: iisak
Selline loll küsimus, et kui mul on detail krunditud ja ära kuivanud ning kui ma tahan mõne koh nats paksemalt üle kruntida, kas ma pean siis uue-vana krundi uuesti karestama? Tegelikult krunt on suht kare, aga siiski.
Arvan, et mõtekas oleks veel üle jah karestada- järgmine krundi kiht nakkub paremini külge siis:P.

[Muudetud: 28-6-2009 siksaator]
5
55988888
Foorumi kasutaja
Autod: KIA Sportage, KIA Pregio, Mazda 121, Niva 2121
Kontakt:

Postitus Postitas 55988888 »

Aga kus neid veokite värve Tallinnas müüakse?

edit. seltsimees, kasuta MUUDA nuppu ja väljenda end veidi selgemini
parimat,
Kytt

[Muudetud: 15-6-2009 MUST KYTT]

OK, EHK ÜRITAN UUESTI...
TAHAKS VALGET LADAT HELEKOLLASEKS VÄRVIDA, OLEN KUULNUD, ET NÖ. "VÄRV VEOAUTODE JAOKS" ON SUHT ODAVA HINNAGA LIITRI EEST, TAHAKS LIHTSALT TEADA, KUS SEDA TALLINNAS MÜÜAKSE. TUTTAVAD NIMETASID PAAR KOHTA, AGA NENDE ANDMED ON 3-4 AASTA VANAD, JA SELLEPÄRAST EI TAHA PÕRUTADA ERINEVATESSE LINNAOTSADESSE, ET AVASTADA, ET NIMETATUD POED ENAM EI EKSISTEERI..
l
LadaNiva
Foorumi kasutaja

Tulen ikka selle el.pulverisaatori juurde tagasi. Kas keegi Tallinnas ka mõnda kohta teab, kusneid müüakse?
Niva- see ongi vene ime!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

pahtli pead ikka krundiga katma...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
escapen
Foorumi kasutaja
Autod: 21011
Kontakt:

Postitus Postitas escapen »

Krunt käin ikka õige värvi alla jah ja seda igal pool.
l
lada
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas lada »

Algselt postitas: iisak
Küsiks kah siis veel ühe küsimuse. Näiteks lihvin kettaga tiiva pealt roostetäpi ära. Kuidas õigem edasi on teha? Mingi roostemuundur, happekrunti natuke ja selle peale pahtel, krunt, värv?
K***di keeruline on see värk ikka..... vist :P .

Ah jah. Kas on mingi (firma) roostemuundur ja happekrunt, mida mitte mingil juhul kasutada ei tohiks?
Kõige parem oleks see jah ,et lihvid rooste maha ,seejärel roostemuunduriga üle ning peale happekrunt..sinna otsa siis pahtel krunt ja värv. Ei ole eriti keeruline ,ega ju?:spin
Üks asi mis meelde tuleb ,et kui tahad otse happekrundi peale pahteldada siis selleks mitte kasutada DuPont'i happekrunti ,sest see ei pidanud polüesterpahtliga kokku sobima ja pahtel ei pidanud ära kuivama vms. Näiteks Spies-Heckeri happekrunt pidi hea olema.
l
lada
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas lada »

Algselt postitas: felixfv
järjekorras siis nii matistamine...kui rooste eemaldatud siis paned haljale pinnale krunti siis pahtlit ja jälle krunt. aga kas ma pean sadolini värvi jaoks terve auto üle kruntima või sealt kus rooste oli?
Tegelikult kohustuslik ei ole tervet autot krundiga katta ,just need kohad mis haljad on peab krundiga tegema aga seal kus on vana värvkate korralik siis piisab ainult värvi matistamisest..Silmas pidasin just seda mis sa enne ütlesid ,et sul pole kompressorit ja kui pintsliga terve auto kruntida siis oleks seda vast pärast siledaks raske saada. Kui tõesti tahad ilma kompressorita tervet autot kruntida siis parim variant oleks vist rulliga ,sest see peaks palju siledam jääma kui pintsliga tehes.
Algselt postitas: felixfv
kui ma olen roostet lihvinud ja jäi alles mustus(rooste vist) kas siis ma võin kasutada tavalist krunti mitte happekrunti ja kas ma pean selle rooste veel ära lihvima et kohe läigiks või jätan nii?
Millega sa seda roostet eemaldasid? Kui lihtsalt liivapaberiga lihvides siis sellest küll ei piisa..ütlen seda sest eelmine suvi tegin niimoodi mootoriruumis ,et eemaldasin roostet liivapaberiga ja relaka küljes käiva traatharjaga ning pärast tegin ka roostemuunduriga ,seejärel läks peale krunt ja värv ,aga nüüd (aasta hiljem) uurisin mootoriruumi ja juba need kohad roostetasid:kuri...ma arvan ,et rooste peaks vähemalt lamellkettaga eemaldama või siis mõne muu abrasiivsema kettaga selleks et kõik rooste pinnalt minema saada ning alles siis mitu korda roostemuunduriga üle tegema ja edasi krundid,värvid.Loomulikult kõige parem oleks kui kasutaksid sellistes kohtades happekrunti.
Millega sul plaanis värvida on kui sul kompressorit pole?
Kasutaja avatar
escapen
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: lada

Millega sa seda roostet eemaldasid? Kui lihtsalt liivapaberiga lihvides siis sellest küll ei piisa..ütlen seda sest eelmine suvi tegin niimoodi mootoriruumis ,et eemaldasin roostet liivapaberiga ja relaka küljes käiva traatharjaga ning pärast tegin ka roostemuunduriga ,seejärel läks peale krunt ja värv ,aga nüüd (aasta hiljem) uurisin mootoriruumi ja juba need kohad roostetasid:kuri...ma arvan ,et rooste peaks vähemalt lamellkettaga eemaldama või siis mõne muu abrasiivsema kettaga selleks et kõik rooste pinnalt minema saada ning alles siis mitu korda roostemuunduriga üle tegema ja edasi krundid,värvid.Loomulikult kõige parem oleks kui kasutaksid sellistes kohtades happekrunti.
Millega sul plaanis värvida on kui sul kompressorit pole?
Minu vasaku tagatiiva ots näeb välja selline:

Pilt

Selle nn"musta" roostese osa tõttu peab selle asendama kuna selle haljaks lihvimisel jõuan päris mitme läbiva auguni. Piserdasin küll seda roostemuundurit, tolku ei miskit.

[Muudetud: 15-7-2009 escapen]
Kasutaja avatar
escapen
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Täpselt ei tea. Mina igatahes lähen sellist teed mööda. Endale teen ja korralikult.
Vasta