Eesti otsib super Ladat konkurss
-
ssamara1500
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada samara 1.5 97a
märkasin huvitavat konkursit osalege ladahuvilised http://wiru.ee/lada/
-
jjukii
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, 2107
http://wiru.ee/lada/vaata-ja-hinda madis juksi nimeline.hinnake 

-
ssamara1500
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada samara 1.5 97a
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
http://wiru.ee/lada/voitjad
Mis see tähendab, minu auto ju. Minu pilt kah veel kusjuures. Mida ma võitsin siis?
Mis see tähendab, minu auto ju. Minu pilt kah veel kusjuures. Mida ma võitsin siis?
Jõud taga, peab minema.
- Vaznik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz-21063,Audi A6
"Kõikide pildi saatjate ja hindajate vahel loosime lisaks välja 100 ?iguli särki"Algselt postitas: iisak
Mis vahet seal on, peaasi et "sa" võitsid.
Huvitav kas need 100 ziguli märki ongi 100 uut punast esiembleemi, või mingid suvalised lätakad? Esimese variandi puhul tahaks küll teada, kust need välja on otsitud, Apsul ju said märgid otsa.
Edit: Peaks oma laipadest ka mõne pildi ülesse viskama.
[Muudetud: 1-6-2010 iisak]
Jutt käib ikka särkidest.

Mihkel.
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
sittagi sa ei võitnud, see rohelise kopika pilt(ma kujutan ette et see yks su endistest) on lihtsalt kuskilt netist pätsatud, sest sina pole ju seda pilti hindamiseks üles laadinud.Algselt postitas: ando
http://wiru.ee/lada/voitjad
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Veider, et autoriõigusi ei kontrollita. Mina küll väga ei soovi seda, et minu pildiga minu vanast autost keegi endale võidu tasku paneb, oleks siis lubagi küsinud. Kui kedagi huvitab, siis tegu selles teemas oleva autoga: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=14719
Super-Lada see küll ei olnud, täiesti tavaline kopikas, mina oleks valinud mõne ägedama pildi ikkagi.
[Muudetud: 1-6-2010 ando]
Super-Lada see küll ei olnud, täiesti tavaline kopikas, mina oleks valinud mõne ägedama pildi ikkagi.

[Muudetud: 1-6-2010 ando]
Jõud taga, peab minema.
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Nüüd sinna riputatud Dasfi ja Tartsi auto ka suvaliste vendade poolt, ka teisi kindlasti.... KUS ON ÕIGUS?????Algselt postitas: ando
Veider, et autoriõigusi ei kontrollita.
Ja paistab et konkurente seal lihtsalt hääletatakse maha, mina andsin kõigile LK autodele viieka, teiste poolt lihtsalt ei hääleta...
Jupid Venemaalt!
Ka mina olin üllatunud, et kampaania reeglid sellised on kuid kampaania reeglitele vastavalt paningi tuimalt 1 enda auto pildi ja neli suvalist netist.. kui on kord sellised reeglid tuleb nende järgi mängida järelikult. Ise asi kui õige see muidugi on, konkreetselt teise LK liikme auto pilt üles panna on tõesti sõge. Selles pole midagi halba ju kui küsida mõnelt sõbralt viiekat, aga mahahääletamine on tõesti vale nagu via ütles.
[Muudetud: 2-6-2010 fhaust]
[Muudetud: 2-6-2010 fhaust]
Sama siin. Natuke haige see süsteem seal. Võiks ikka ainult enda masina(te) pilte üles panna..Algselt postitas: viaccess
Ja paistab et konkurente seal lihtsalt hääletatakse maha, mina andsin kõigile LK autodele viieka, teiste poolt lihtsalt ei hääleta...
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Kes võtab käsile? Kes piisavalt tark? Peab ära tegema küll!!!!Algselt postitas: PuZuP
Sellisel juhul Ladaklubi esindaja peaks ühendust võtma Viru Õluga ning selgitama neile autorikaitseseadust ja üleüldist elementaarset viisakust.
Õiguslikust aspektist saaks praeguse seisuga AS Viru Õlule tõmmata paarimiljonilise hagi kaela!
Juhul kui me elaks Mikidemaal...![]()
Jupid Venemaalt!
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
rahu nyyd seltsimehed, mikidemaalgi läheks sellise fotopiraatluse tõestamine ja kohtusaaga ülimalt ajamahukaks ning kulukaks.
samas on klubil wiru õllega kontakt juba saavutatud, niiet andke aega atra seada.
kui keegi tunneb pahameelt et temalt luba küsimata ta auto pilt kellegi kolmanda poolt on võistlusele üles riputanud, siis kontaktid on wiru.ee lehel olemas, võtke ühendust ja kurtke muret.
[Muudetud: 2-6-2010 Kytt]
samas on klubil wiru õllega kontakt juba saavutatud, niiet andke aega atra seada.
kui keegi tunneb pahameelt et temalt luba küsimata ta auto pilt kellegi kolmanda poolt on võistlusele üles riputanud, siis kontaktid on wiru.ee lehel olemas, võtke ühendust ja kurtke muret.
[Muudetud: 2-6-2010 Kytt]
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Õigus, ja pange omapoolsed tõestused kah kirja, et pilt on just teie endi meisterdatud ning teile ei meeldi, kui teie tehtud pildiga eputatakse.Algselt postitas: Kytt
Kui keegi tunneb pahameelt et temalt luba küsimata ta auto pilt kellegi kolmanda poolt on võistlusele üles riputanud, siis kontaktid on wiru.ee lehel olemas, võtke ühendust ja kurtke muret.
See, et pildil on minu või sinu auto, ei tähenda suurt midagi.
Ja loomulikult ei tasu ära unustada, kuidas ja millal võib pragama hakata ning ennem pragamist ei teeks üldse paha nende seaduste ja autoriõigustega lähemalt tutvust teha.
Eks ta üks keeruline lugu kokkuvõttes ole ja need särgid-märgid kohe kindlasti nuttu väärt pole, iseküsimus on aga peaauhinna väljaandmisega.
Noh, mõelge:
"sain kah sellest lehest teada ja tahtsin samuti pilti (enda tehtud kusjuures, oma masinast) sinna saata, aga näeh (!), juba oli keegi minust ette jõudnud..."
Vot umbes sellises suunas peaks seda vestlust konkursi korraldajatega alustama. Minu arvates.
Hääd purelemist igatahes!

- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Võitja müüb ennast orjaks, kui auhinna vastu võtab.
Kampaania auhinna vastuvõtmist loetakse ühtlasi ka võitjapoolse loa andmisena korraldajale kasutada oma nime ja isikut meedias, reklaamides, PR kampaaniates ilma võitjale selle eest täiendavat tasu maksmata ja vastavat kokkulepet sõlmimata.