Eesti otsib super Ladat konkurss

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
s
samara1500
Foorumi kasutaja
Autod: lada samara 1.5 97a

Postitus Postitas samara1500 »

märkasin huvitavat konkursit osalege ladahuvilised http://wiru.ee/lada/
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

http://wiru.ee/lada/vaata-ja-hinda madis juksi nimeline.hinnake :)
a
Aigar
Foorumi kasutaja
Autod: 08 oli kunagi

Postitus Postitas Aigar »

Muidu lahe kampaania aga see ei ole eriti aus, et sinna võid toppida ükskõik kelle auto pildi. See kes pildi saadab peaks olema ikkagi ka selle autor. Aga no nokamütsi tahaks ikkagi, seega laen kah mõned pildid :D
s
samara1500
Foorumi kasutaja
Autod: lada samara 1.5 97a

Postitus Postitas samara1500 »

osalen kah:lol
Kasutaja avatar
Vaznik
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz-21063,Audi A6

Postitus Postitas Vaznik »

Nonii,minugi viis pilti üleval. Üritasin siiski need pildid enda autodest sinna toppida. Hääletage minu poolt! 30“000 kuluks marjaks ära küll.;)

Mihkel Makarov

Vaznik.
:spin
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

http://wiru.ee/lada/voitjad
Mis see tähendab, minu auto ju. Minu pilt kah veel kusjuures. Mida ma võitsin siis?
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
Vaznik
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz-21063,Audi A6

Postitus Postitas Vaznik »

Algselt postitas: iisak
Mis vahet seal on, peaasi et "sa" võitsid :D .
Huvitav kas need 100 ziguli märki ongi 100 uut punast esiembleemi, või mingid suvalised lätakad? Esimese variandi puhul tahaks küll teada, kust need välja on otsitud, Apsul ju said märgid otsa :lol .
Edit: Peaks oma laipadest ka mõne pildi ülesse viskama.

[Muudetud: 1-6-2010 iisak]
"Kõikide pildi saatjate ja hindajate vahel loosime lisaks välja 100 ?iguli särki"
Jutt käib ikka särkidest. ;)

Mihkel.
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Algselt postitas: ando
http://wiru.ee/lada/voitjad
Mis see tähendab, minu auto ju. Minu pilt kah veel kusjuures. Mida ma võitsin siis?
sittagi sa ei võitnud, see rohelise kopika pilt(ma kujutan ette et see yks su endistest) on lihtsalt kuskilt netist pätsatud, sest sina pole ju seda pilti hindamiseks üles laadinud.
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Veider, et autoriõigusi ei kontrollita. Mina küll väga ei soovi seda, et minu pildiga minu vanast autost keegi endale võidu tasku paneb, oleks siis lubagi küsinud. Kui kedagi huvitab, siis tegu selles teemas oleva autoga: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=14719

Super-Lada see küll ei olnud, täiesti tavaline kopikas, mina oleks valinud mõne ägedama pildi ikkagi. :D

[Muudetud: 1-6-2010 ando]
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Tulebki Eesti ladaklubil koostööd teha Wiru Õluga, et LK pärst kinnitab kas on õige auto või netist leitud ;) Ja veel parem oleks kui auhinna järgi saaks sama auto ga sõita ;) ;) ;) ;) ;)
Ka mina viskasin oma mõlemad kopikad sinna, saaks lõpuks sinisele musta numbri ka külge...
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: ando
Veider, et autoriõigusi ei kontrollita.
Nüüd sinna riputatud Dasfi ja Tartsi auto ka suvaliste vendade poolt, ka teisi kindlasti.... KUS ON ÕIGUS?????

Ja paistab et konkurente seal lihtsalt hääletatakse maha, mina andsin kõigile LK autodele viieka, teiste poolt lihtsalt ei hääleta...
Jupid Venemaalt!
f
fhaust
Foorumi kasutaja
Autod: 2105

Postitus Postitas fhaust »

Ka mina olin üllatunud, et kampaania reeglid sellised on kuid kampaania reeglitele vastavalt paningi tuimalt 1 enda auto pildi ja neli suvalist netist.. kui on kord sellised reeglid tuleb nende järgi mängida järelikult. Ise asi kui õige see muidugi on, konkreetselt teise LK liikme auto pilt üles panna on tõesti sõge. Selles pole midagi halba ju kui küsida mõnelt sõbralt viiekat, aga mahahääletamine on tõesti vale nagu via ütles.

[Muudetud: 2-6-2010 fhaust]
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Algselt postitas: viaccess
Ja paistab et konkurente seal lihtsalt hääletatakse maha, mina andsin kõigile LK autodele viieka, teiste poolt lihtsalt ei hääleta...
Sama siin. Natuke haige see süsteem seal. Võiks ikka ainult enda masina(te) pilte üles panna..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Sellisel juhul Ladaklubi esindaja peaks ühendust võtma Viru Õluga ning selgitama neile autorikaitseseadust ja üleüldist elementaarset viisakust.
Õiguslikust aspektist saaks praeguse seisuga AS Viru Õlule tõmmata paarimiljonilise hagi kaela!
Juhul kui me elaks Mikidemaal... :P
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: PuZuP
Sellisel juhul Ladaklubi esindaja peaks ühendust võtma Viru Õluga ning selgitama neile autorikaitseseadust ja üleüldist elementaarset viisakust.
Õiguslikust aspektist saaks praeguse seisuga AS Viru Õlule tõmmata paarimiljonilise hagi kaela!
Juhul kui me elaks Mikidemaal... :P
Kes võtab käsile? Kes piisavalt tark? Peab ära tegema küll!!!!
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

rahu nyyd seltsimehed, mikidemaalgi läheks sellise fotopiraatluse tõestamine ja kohtusaaga ülimalt ajamahukaks ning kulukaks.
samas on klubil wiru õllega kontakt juba saavutatud, niiet andke aega atra seada.
kui keegi tunneb pahameelt et temalt luba küsimata ta auto pilt kellegi kolmanda poolt on võistlusele üles riputanud, siis kontaktid on wiru.ee lehel olemas, võtke ühendust ja kurtke muret.

[Muudetud: 2-6-2010 Kytt]
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: Kytt
Kui keegi tunneb pahameelt et temalt luba küsimata ta auto pilt kellegi kolmanda poolt on võistlusele üles riputanud, siis kontaktid on wiru.ee lehel olemas, võtke ühendust ja kurtke muret.
Õigus, ja pange omapoolsed tõestused kah kirja, et pilt on just teie endi meisterdatud ning teile ei meeldi, kui teie tehtud pildiga eputatakse.
See, et pildil on minu või sinu auto, ei tähenda suurt midagi.
Ja loomulikult ei tasu ära unustada, kuidas ja millal võib pragama hakata ning ennem pragamist ei teeks üldse paha nende seaduste ja autoriõigustega lähemalt tutvust teha.
Eks ta üks keeruline lugu kokkuvõttes ole ja need särgid-märgid kohe kindlasti nuttu väärt pole, iseküsimus on aga peaauhinna väljaandmisega.
Noh, mõelge:
"sain kah sellest lehest teada ja tahtsin samuti pilti (enda tehtud kusjuures, oma masinast) sinna saata, aga näeh (!), juba oli keegi minust ette jõudnud..."
Vot umbes sellises suunas peaks seda vestlust konkursi korraldajatega alustama. Minu arvates.

Hääd purelemist igatahes! :D
Kasutaja avatar
Viin
Foorumi kasutaja
Autod: BA3 2105 & Riva Junior
Kontakt:

Postitus Postitas Viin »

Panin viaccess-i Helesinisele 5p (hindamise hetkel oli enim hinnatutes) peale hindamist oli sealt kadunud:kuri. Mingid rondid tipus:ylbe! Mis super Lada on põllurallikas?:flaming
a
altsu
Foorumi kasutaja
Autod: 21061 1.5 54kw, A6 2.8 142 kw

Postitus Postitas altsu »

Natuke kummaline on see süsteem seal jah. Panin samuti LK autodele viisi, peale mida nad enimhinnatutest kadusid:D
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Võitja müüb ennast orjaks, kui auhinna vastu võtab.

Postitus Postitas SexSix »

Kampaania auhinna vastuvõtmist loetakse ühtlasi ka võitjapoolse loa andmisena korraldajale kasutada oma nime ja isikut meedias, reklaamides, PR kampaaniates ilma võitjale selle eest täiendavat tasu maksmata ja vastavat kokkulepet sõlmimata.
Vasta