2108, m6mm, Rallikross

2108, m6mm, Rallikross

Eesti Ladaklubi liikmete autod
Vasta
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

artiklist leiate lühikokkuvõtte :cool:
http://www.rally.ee/?a=a009&b=8811

foto - Pille Russi
Pilt
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Tubli poiss! :)
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Eile sai TKTK-s rullidel käidud. Tulemus jäi Liguri stendile kõvasti alla!? Ei usu eriti, et see suur erinevus graafikutes on mootori nn kulumises, pigem stendide erinevuses. Aga auto tundub hetkel väga hea ja ootan huviga järgmist rallikrossi etappi järgmisel laupäeval. Täna avastasin, et roolilati kinnituste ümbrus on pragusi täis mis tuleb kindlasti ennem ära keevitada! Lisaks sain täna roolivõimu kätte. Selle paigaldamine Põltsamaa etapiks sõltub rohkem sellest, et kas keegi suudab selle ON-OFF režiimis alles jäänud nädalaga tööle panna?
Pilt
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Aga milline oli mootori toitesüsteem siis kui auto Liguri stendis käis? Praegu sul peal ju parendatud originaal karburaator. Aga graafik on ilus ühtlane ju :D

Ahsoo või sama karburaator oli peal. Nujah... vähemalt on graafik ilus sirge :D
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Põltsamaal käidud ja täitsin oma esimese eesmärgi sellel hooajal. Seekord pidas tehnika 90% ulatuses lõpuni vastu ja tasuks oli jõudmine A-finaali.
Kvalifikatsiooni järel olin viies kümnest konkurendist. Eelsõdud andsid mulle kuuenda koha, mis omakorda tähendas B-finaali esimest stardirivi (B-finaalist saab A-finaali ainult selle võitja). B-finaaliks oli jälle hakanud minu autot tugevalt vaevama seesama bensiini probleem mis oli ka Laitses. Õnneks starti see ei seganud ja mul õnnestus nii start kui kogu B-finaal võita http://www.youtube.com/watch?v=Kj_Ngz2l ... re=related
.
A-finaali sain viimase ehk kuuenda asetuse, start oli mul jälle hea ja ma tõusin esimeses kurvis neljandaks, kuid siis hakkas juhtuma. Teise pikka kurvi läksime kolmekesi kõrvuti üksteise vastas, mis lõppes sellega, et mina ja üks konkurent raja äärde sõlme jäime. Mõne hetkega sain sealt küll minema kuid bensiini mure oli selleks hetkeks juba nii suur, et auto liikus suht vaevaliselt seega otsustasin teisel ringil rajalt maha tulla, sellel hetkel olin veel viiendal kohal. Seega see võistlus lõppes minu jaoks igati korraliku kuuenda kohaga!
Päeva kokku võtteks võib kindlasti rahule jääda! Eriti hea meel on uue käigukasti üle, mis on minu stardid väga konkurentsi võimeliseks teinud. Lisaks on vähenud kaotus klassi liidrile iga võistluse järel. Auto sai küll pea igalt poolt korralikult muljuda, kuid asja positiivne pool on see, et rahvale selline armutu võitlus kohtade eest rajal meeldis!!!
Abikaasa kuulis raja ääres kuidas üks väike pois minu sõidu ajal oma isale rääkis, et tema on selle punase auto poolt :D , nii et fänne ka juba tekib:)

http://www.rally.ee/?a=a030&b=2212

phpE7ynzd

põltsamaa rallikross 2011 016.JPG-thumb.jpg
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2101,2107

Postitus Postitas atzkarik »

sul see minu kütusepump veel peal?
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Nii, laupäeval toimub Laitses rallikrossi 4.etapp. Kusjuures seekord sõidetakse vastupidises suunas, mis peaks natuke kaarte segama. Eile sai autol veel teist karpat proovitud, see Liguri oma oli selgelt parem, aga teine mille koostas Olaaf Francele, töötas täiesti rahuldavalt. Lihtsalt kui tekib jälle see kütuse mure, saab teise karpa kohe peale visata! Lisaks tegin aku laadimise lihtsamaks, panin pistiku salongi, enam ei ole vaja aku katet maha kiskuda peale igat sõitu.
Lisaks avastasin, et uus bensiinipump ei jõua bensiini ülesse tõmmata kui trass tühi on?! Seega peab uue pumba hankima:(.
Seekord peaks mulle Laitsesse abivägi saabuma Elvast, eesotsas sveno-ga!

Peale sõitude on Lada huvilistel võimalik näha tõelisi maiuspalasi ehk "puškasi" http://www.rallikross.ee/wordpress/?p=2115
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Võin Sulle laenata elektrilist pumpa kaasa võtta. Minumäletamist oli tõmbepump, ehk paigaldatakse mootoriruumi poole. Hyco toode ja vormelitel on siiani kõik Webberid ära toitnud.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Jah. Seekord mina toetama tulla ei saa. Kahju iseenesest, et asjad kattuvad. Tahaks ikka näha, et kõik toimib. Aga edu teile ja loodame et toitesüsteemiga seekord muresid ei teki.
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

liguri poolt tehtud karpal on lõõrid suuremaks uuristatud ja düüsid palju suuremad.
frantse vanal karpal panin asjad lihtsalt paika - mingi jutt oli, et peab tänaval sõita kannatama.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

http://www.rally.ee/?a=a009&b=8874
Väike täpsustus Ladaklubiliste poolsest abist - pean silmas Eltsi ja Priidicut. Kodanik svensost oli kahjuks "abi" ainult poole kasti õlle ära joomisest ja purjus seltskonna kaasa toomises (va üks, kes tõesti ka üht-teist aitas).

http://www.youtube.com/watch?v=zNcOvcrRFKE
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Mis selle bensupumbaga juhtus?
Andis saba see pump?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

PuZuP kirjutas:Mis selle bensupumbaga juhtus?
Andis saba see pump?
Sinu pump töötab hästi ei jõudnud veel ära vahetada.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Üsna raske käkerdamine jah seal videos :(
Näppasin ühe kaadri.

vlcsnap-2011-08-07-23h14m55s166.jpg-thumb.jpg
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

Jõudsid lahata ka juba seisu, või on see veel ees?
Õnneks sul uksed tiivad olemas teiselt kerelt.. ja tühjaks lõikamisega mina ennast vaevama ei hakkaks, selle spordiala juures..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Auto oli juba sirge ja värvitud nädal peale tivolit;). Täna vaatasin värsket Ruudulippu saadet ja kuramus küll, peab hakkama kähku uut mootori alumist poolt ehitama:D!
http://www.youtube.com/watch?v=3k2vcd6t ... r_embedded
t
toi
Foorumi kasutaja
Autod: samara voyager civic ja veel mõned
Kontakt:

Postitus Postitas toi »

Pole hullu,minu diisel suitseb hommikuti sama moodi:lol
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Kui jõuan, siis üritan kohal olla, aga kahjuks on jällegi üsna tihe nädalavahetus. Samas kui keegi näiteks laupäeval Jõgevalt sinna poole liigub, andku teada. Saame äkki kuidagi ühilduda.

Imre auto on piisavas seisukorras et rajale tulla. Sellest Laitse lennust olid silla reguleeringus küll probleemid, aga Imre sai vist asja enam vähem paika. Eks räägib täpsemalt ise, aga kohal ta on.
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Kokkujooks oli 2cm lahku mõlemad viimased sõidud Laitses. Tõenäoliselt oligi selles probleem, et minu sõit nii rabe oli lõpuks. Aga auto on jah põhimõtteliselt valmis. Tahaks veel natuke sõita ja karpat mudida, viimane kord kui autot käivitasin oli hing kuidagi kinni, aga samas võis ka mootor külm olla!?
Teadaolevalt peaks veel tulema france ja hendu!
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Nii, autokolonn on pakitud, hommikul Põltsamaale.
Kes soovib, saab jälgida Põltsamaal toimuvat reaalajas siit http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=708779
Vasta