plus veel hansu tarbeks uued turvarihmad

ah nii...so. ca 60 kilo ekipaa?ipeale niiet see 190EUR on kommiraha meie kõrval kallid krossisõitjad;)
Räägid äkki, et kust sa seda kuulnud oled ja et millal seda nõudma hakatakse? Reeglite järgi peaks see juba praegu kohustuslik olema(?)Algselt postitas: VäikeMägilane
varsti peab ka E-rühmas HANS-süsteem olema (ehk vaja väljavahetada istmed, kiivirid + HANS soetada x2 teeb see ilusa 5-kohalise numbri) - minuarust see võiks vabatahtlik olla.
Ära nüüd nii ka ütle. 10 000.- selle eest, et sul pea otsa jääb ei ole palju maksta mu arust. Eriti veel siis, kui EAL teatab nõutud kulutusest piisavalt pikalt ette. Samuti võiks sõita ju nahkmütsi ja nailon dressidegaAlgselt postitas: VäikeMägilane
See HANSU asi aga lõhnab kommertsi järele nagu ka EALi poliitika viimasel ajal (igas valdkonnas)
Aga siis mõte teistmoodi seatuna:Algselt postitas: uzzacÄra nüüd nii ka ütle. 10 000.- selle eest, et sul pea otsa jääb ei ole palju maksta mu arust. Eriti veel siis, kui EAL teatab nõutud kulutusest piisavalt pikalt ette. Samuti võiks sõita ju nahkmütsi ja nailon dressidegaAlgselt postitas: VäikeMägilane
See HANSU asi aga lõhnab kommertsi järele nagu ka EALi poliitika viimasel ajal (igas valdkonnas)
[Muudetud: 23-8-2010 uzzac]
ja nii ta läheb...oleks siis tehtud selliselt, et ka vanematele mudelitele saaks selle hansukese endale kaela riputada - aga ei, vaja kõik uus osta, siit minu kahtlus järjekordsele afäärile.Algselt postitas: uzzac
OT jätk. HANS-i toodavad mitmed tootjad ja 2010 aastast võib sõita ka "sport" mudeliga mis on plastikust. Selle hind on ka 7000.- piires. Minuteada HANS-i homologeering on igavene?
Tegelt hinnad panevad asjad paika. Mul endalgi 2011 hooajaks vaja paremaid kindaid, HANS, kiiver ja iste. Päris naiss...
ahah...proovida ikka tahaks, ei väida, et see halb asi on, kuid lihtsalt jälle nii kulukas kurask, mulle vähemalt.Algselt postitas: uzzac
Rinkas vaja jah juba järgmine aasta. Algul oli isegi 2010 aga õnneks lükati edasi aastakese. Samas WRC-s ja mujal rallis on hans juba ammu ammu olemas ja keegi pole veel kinni kusagile jäänud.
Osadele kiivritele on võimalik klipse paigaldada ka. Selleks tuleb müts tehasesse saata. Kindel ei ole aga kusagilt nagu oleks seda kuulnud.
Mida see auto tegelikult sõitma hakkab, oskan öelda alles järgmine aasta. Ralli on vähe tõenäoline ikkagi, pole kedagi kes kõrvale tuleks.Algselt postitas: VäikeMägilane
Mis see Mulgi ralli nüüd siia puutub:)?
Kas on vaja hakata stardinimekirja jälgima?
Kui see nii on siis krt õige valik (krossi asemel)![]()