Mind hoopistükis huvitab, et kui lõpuks nüüd võitja välja kuulutatakse ning konkursi võiduautot hakatakse igal pool näitama jne jne, siis oletame, kui tegemist oleks Via originaal null-ühega, siis vaevalt usun, et asi sinnapaika jääb.
Olen täiesti kindel, et seda sama teemat sirvib ka AS Viru õlu reklaamiosakonna või marketingiosakonna vastutuspädevust omav isik. Seega soovitan antud isikul võtta ühendust, et ei tekiks kahe organisatsiooni vahel hilisemaid lahkhelisid, mis võivad viia õiguslike paragrahvide tagaajamiseni.
Samas võivad ka Ladaklubi nime alla koonduvad isikud samuti oma fotod registreerida EAÜ-s näiteks kunstiteosena ja seega on võimalik küsida raha kõigi pilti kasutanud isikute käest.
Kui AS Viru Õlu soovib konkursi võitnud pilti kasutada, mille olete teie registreerinud kui enda omandi vms, ei saa nad teie vastu kehtestada punkti number 19. Samuti peab pildi üles laadinud isik teile maksma leppetasu, või raskemal juhul juba kohtukulud. Kui keegi minu auto pildi üles laeks, siis mina küll küsiks pool võidusummast endale.
Ehk siis õiguslikust aspektist, kui Viru Õlu oleks oma kampaania reeglitesse kirja pannud, et kasutada tohib ainult enda tehtud pilte või siis ainult enda omandis olevat masinat, oleks seaduslikult kõik õige.
Kampaania reeglitesse punkt, et pildi laadimisel loovutate oma õiguse antud pildile ning nii on.