SummerCamp 2010 31.07.-01.08. Lääne-Virumaa "Rutja" TOIMUNUD!!! Lisatud ajatabelid

SummerCamp 2010 31.07.-01.08. Lääne-Virumaa "Rutja" TOIMUNUD!!! Lisatud ajatabelid

Juba toimunud üritused
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Must 07 oli ju meie lõunanaabri kätetöö, ehk Andrei, või Läti foorumi Traktoristi oma.... Ka see mees külastab juba kolmandat kämpi ;)
Õppetund kohalikutele kes arvab et kämp on kaugel ja pole mõtet nii kaugele sõita :lol

[Muudetud: 1/8/2010 viaccess]
Jupid Venemaalt!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

Meiepoolt ka kiidusõnad korraldajatele ja vaeva nägijatele!
Kõik sujus, suur tänu kõigile, kes aitasid osaleda üritusel tulevase noorliikmega :P

Tsehhid palusid kõiki tänada super ürituse ja vastuvõtu eest! Kindlasti tahetakse järgmisel aastal tagasi tulla, mis samuti näitab ürituse taset :)
Eriti toodi esile mõnusat vaba keskkonda, erinevaid tegevusi ning seda et päevakava pole äärest ääreni täis tikitud vaid on aega toituda ja hinge tõmmata.
NB! Samuti kutsuti meid külla ka järgmisele Tsehhi üritusele 2011 mai.
Tegin ka mõned pildid, küll rohkem melust ja inimestest kui võistlustest aga kohe kui jõudu on sorteerin ära ja paremad väljanäitusele tulevad.

Siinkohal isiklikud tänusõnad Petsile, kes remontis ära käigukasti millega sai kiiresti sõita, Francele kes aitas mõne varuosaga mida käigukasti pista, Robile kes aitas kasti alla riputada ja kõigile teistele kes aitasid autot ette valmistada ürituseks. Kuna Aitäh potti ei pista siis te teate kust mind leida :)

PS! Robi, nüüd ma tean mida järgmine kord sulle enne jooksu kaasa võtta, panin sibulad juba valmis, nüüd ainult limonaadi tuleb osta...

olku, doris, sandra
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Kaheksa aastat on peetud seda klubi summerkämbi nimelist üritust.
Justnimelt summerkämp mitte mingi samerkämp, nagu võiks inglise keelsest kirjapildist välja lugeda.

Ja igal aastal alates 2002.-st kisub miski imelik ja omapärane kihk kõiki tõelisi ladahuvilisi või klubi vaimu tulihingelisi pooldajaid kuskile Eestimaa nurgakesse üheskoos summerdama, kokku tulema.

Sai aastake eemal oldud neist tuttavatest-sõpradest keda viimasel viiel aastal leidnud olen ja pean rõõmuga nentima, et me oleme muutunud.
Muutunud on klubi, muutunud on tema liikmed, muutunud olen minagi. Asi liigub, elu liigub ning see tähendab ainult head.
Paigalseis oleks tagasiminek ja ei tuleks sellise vabatahtliku, fanatismist tiivustatud kodanikeühenduse juures kõneallagi.
Üritusel oli palju uusi tegelasi, keda minu silm alles esimest korda nägi, kuid nagu mõnega neist vesteldes selgus, polnud nad LK kokkusaamisel esmakordsed külalised - seega jääb tolle fakti üle tunda vaid ja ainult siirast rõõmu :).

Pikka juttu ei tee,
täname korraldajaid ja kõiki-kõiki kohalolnuid selle eest, et asi superheaste õnnestus!!!

Näeme veel!
Kindlasti!

/Log. ja Heili kah.

;) On asi, mis meid ühendab....

Pilt

Laupäeval tabatud hetkede vaatamiseks võib pildile klikkida...
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Väga fun camp oli, minu jaoks küll väikeste kadudega, aga ei hullu(telefon võttis täna lõpuks elu sisse). Ei oskagi nagu midagi suurt muud öelda. Ilm oli super, seltskond veel parem ja no mida veel tahta..
Ja muidugi veel kord au ja kiitus zaikule! Kõrvalt vaadates polnudki asi nii hull kui sees istudes. ULME :D Tänud ka telefoni eest.
Suured tänud ka kõigile neile kes mu autot said käima lükata, korduvalt.
Viimased kes ära tulid kas sildi korjasite ikka kaasa?
Väike illustratsioon ka, teel Tallinnast Rutjale poleks mina hätta jäänud :D
Pilt
Lower your standards and you'll never be disappointed!
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Kuulisn,et mikk pidi kanuu kaasa võtma.Kas see sinine ongi see kanuu kärupeal? :o :)
56506878
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Igati super üritus oli. Suur tänu korraldajatele ja kõigile, kes kohale tulid!

Nõustun täiesti Robiga, et alutuseks apelsin, millele peale hammustada sibulat ja kõik alla loputada limonaadiga, teeb kokku ikka võimsa kompoti. Siin veel eriline tänu Heilile, kes meie võistkonna eest täiendava sibula ära sõi ning esikoha kindlustas!

Tänu ka Andoga koos olnud Mikule, kes andis nõu putukahammustusest paistes jala osas. Igatahes on arengud pea täpselt ennustatule - korralikuks pakuks paisunud. Arstki soovitas viinakompressi ja claritini.
Tuleb ka enda saba kergitada:D - esimest korda saavutatud autoga võistlusel esimene koht! Patt oleks veel millegi üle nuriseda.
Ahjaa, kas V8 ikka võeti metsast kaasa?:lol
v
vanapagan
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas vanapagan »

Nii mina siis olen see mees kes oli dasf-iga kaasas.Siin siis mõned klõpsud.

http://fotoalbum.ee/photos/hernesupp/sets/1032459
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Oeh, minu 9 summercamp ja seni pikim - reede õhtust esmaspäeva pärastlõunani! :) Pisut väsitav, aga tore nagu alati!

Korraldajatele veelkord tänusõnad. Meenutasime just esimesi kokkutulekuid, kus tegevusi ei planeeritud, kaasa võttis igaüks niipalju kraami, kui sigulli pagasnikusse varuosadest ülejääv ruum võimaldas, eriti paugutada ka keegi ei julgend, sest teab kuis koju ja järgmisel päeval tööle muidu saad!

Aeg on edasi läinud ja üritused paremaks ja sisukamaks. Seltskond on aga senini sama hea ja tasemel! Ühinen Via hüüdlausega: I love this club!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Süstad olid minu tagaistmel kollastes kottides, neid me lõpuks ei kasutanudki. Aga ega pole ka ime, usun, et olid need päevad väsitavad ka teistele mitte ainult korraldajatele. Ja pühapäeval oleks süstasõit üpris vaevaline tegevus ilmselt olnud. Aga süstad on igal ajal kättesaadavad, ei kao nad minu keldrist kuhugi ja kellelgi huvi on võtku ühendust.
Korraldamine... njah...oli nii ja naa...Korraldajad ise teavad, mis untsu läks ja mis oleks pidanud teisiti olnud. Aga üldjoontes läks üritus korda. Aitäh kaaskorraldajad! Ja aitäh osalenutele, ilma teieta poleks midagi toimunud.
NB! mina ei tea sildist midagi.
e
Elts
Autod: 2107(1991);21083(1997)
Kontakt:

Postitus Postitas Elts »

Mel on mitu korda kutsunud nii suve kui talve camp“ile kuid alati on midagi vahele tulnud. Seekord sai siis osaletud ja täitsa meeldiv seltskond ja mängud ning võistlused.
Aga juba minu kohaletulek oli suure küsimärgi all. Sai enne üritust autoga palju jageletud. Ei tahtnud kuidagi toimida ning tänu Mel“ile jõudsin üldse kohale . Temalegi suured tänud.
m
m-rally
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106, AZLK 2140, Bmw318

Postitus Postitas m-rally »

oli tore summerdamine,tänud korraldajatele toreda ürituse eest ning jääme järgmist ootama:)
h
hunter
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2103 ja 21013 UAZ 31512

Postitus Postitas hunter »

Suured kiidusõnad minugipoolt korraldajatele.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Algselt postitas: Mel
Ahjaa, kas V8 ikka võeti metsast kaasa?:lol
Kahjuks jäi maha. Tahtsin selle küll oma kärule tõsta, aga Kytt hakkas plokkima, et tal auto juba sinna sõites käunus:lol
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Mõnus üritus oli. Auto toimetas kah kenasti kuni võistluste lõpuni, mil jäin ilma tagapiduritest :( Nänni jagati kah päris palju:spin Aegade tabeleid tahaks kah näha. Enda kiirenduse aegadest pole üldse aimugi.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Traktoristi mõned klõpsud: http://fotki.lv/lv/zhigulist/755672/

Tsehhide pildid : http://radekmb.rajce.idnes.cz/Expedice_Eesti_2010/
Kasutaja ja parool: ladaklub

:lol:lol:lol

Pilt

[Muudetud: 5/8/2010 viaccess]
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Tervitus Rutjarahvas !

Tervelt kaks päeva olime me kõik ühest rahvusest ja ühte
usku,Ladausku !
Väga viis värk.Päevad täis kiirust,osavust ja kõik toimus
piisava vahega et vahepeal mõnuga logeleda.
Reineri ja minu vedada oli plokikaane ja nukkvõlli vise.Parim
kaaneviskaja oli Künter ja ta suutis selle 8 kg ja 5 gr kaaluva
alumiiniumtüki lennutada 13,50 m kaugusele.
Minu tänu korraldajatele ja kõigile teile kelleta see tore
üritus poleks toimuda saanud !

Fotoalbum on väike,kuna aparaat ütles ülesse(mitte mälu-
kaart,nagu alguses sai arvata).
http://arvi100.planet.ee/LK%20Summercamp%202010/

Kokkupakitud pildiports (rar) asub siin:
http://arvi100.planet.ee/2010/

Rutja-Karepa tee Kunda teeotsast leitud Vaz 2106`e
keskmises seisukorras ilukilp.Kui kellelgi omadest pudenes,
siis andku mulle teada.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
k
kampkase
Foorumi kasutaja
Autod: 21063sl

Postitus Postitas kampkase »

Tänud ka minu poolt! Eriti rahule saan siis jääda plokikaane loopimisega :D
m
matzz
Autod: 21013 1.7Ti, Nissan 200sx 1.8Ti, BMW e60 545i, BMW e39 520i 98
Kontakt:

Postitus Postitas matzz »

Nagu näha siis oli teil päris lõbus.
Kui abimehi oleks olnud rohkem oleksin ka kohale jõudnud :lol.
Tegelikult paraku sain masina sõitma alles kell 3 öösel tegin nelja tunnise uinaku ja oli vaja veel pisiasjad ära teha, kui need olid valmis, oli kell juba kahjuks liiga palju, et tulla.
Loodame, et wintercambiga nii ei lähe siis :D
Meboosta
Life is too short to drive slow cars
l
Ladusa
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2103

Postitus Postitas Ladusa »

Hi!
We thank you for very legendary LADAmeeting! It was nice group, nice place, nice everything...
One week back - it was great Vana Tallinn party. We love this drink. We love your Ladaklubi :) Your see with 7 degrees is very nice too :lol

Here are our photos:
My pildid: http://ladusa.rajce.idnes.cz/Expedice_Eesti_2010/
Radek“s pildid: http://radekmb.rajce.idnes.cz/Expedice_Eesti_2010/ (kasutaja ja parool: ladaklub)
Veverka“s pildid: http://veverka04.rajce.id..._2010-Estonsko/ (kasutaja ja parool: ladaklub)
And our topic: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
It is maybe everything in this time...

So, I don“t know what write now.... It was super with you! :cool:
And special thanks for Doris, Olaaf, Raldo and delegation from Tallinn to airport in friday!
Our meeting in mai 2011 is looking forward to you! ;-)

Sorry for my english, but it is better than my estonian :D
Külasta:
www.ladaklub.com
http://forum.ladaklub.com/

Tsehhoslovaki Ladaklubi
Kasutaja avatar
Rannamäe
Foorumi kasutaja
Autod: 21061 '99 & 21063 '84

Postitus Postitas Rannamäe »

Meie ekipaa?i kohale veeremine oli samuti raskendatud. Auto sai garaa?ist välja alles kell 4 laupäeva varahommikul ning testisõidul lagunesid veel mõned asjad ära. Tahtejõudu oli aga ikka veel nii palju, et suutsime ilusasti kella kaheksaks Vesse Maksimarketi parklasse jõuda ning Rutjasse koos teistega tulla. Praegu järele mõeldes kõigile nendele päevadele tuleb vägisi muie suule. Oli tore vanatehnikaüritus.

Vaatamata sellele, et me polnud eelneval ööl minutitki maganud, oli Kämp erakordselt mõnus. Sai vaadata võistluseid, parandada autosid ja nautida seltskonda. Suured tänud korraldajatele ja kõigile teistele, kes aitasid muuta tänavuse SummerCambi meeldejäävaks.

Mõned klõpsud minu fotokast: http://nagi.ee/photos/kapa/sets/279003/

Tervitades,
ekipaa? valge kuuega: Sm. Rannamäe ja Sm. Liibert
Venemaa tööstus- ja kaubandusministeeriumi autotööstusosakonna juhataja Aleksei Rahmanov: "Tegelikult toodetakse Venemaal väga häid autosid, [---] üksnes nende töökindlus jätab soovida."
Vasta