Varastatud ja põlema süüdatud
-
iida
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21013;VW Passat 1.8
Ööl vasta laupäeva ärandati ja süüdati põlema minu vas 21013.
Selise teo eest oleks vist kõige karmim karistus Omakohus!
http://nagi.ee/photos/idamees/15000897/in-set/228855/
Selise teo eest oleks vist kõige karmim karistus Omakohus!
http://nagi.ee/photos/idamees/15000897/in-set/228855/
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Karm.
Millegipärast on inimestel (tegelikult neid inimesteks ei saa nimetada) arusaam, et kui keegi omab midagi vana, odavat ja kulunud asja, siis võib sellega teha mis pähe tuleb! Küll veetakse naelaga autoküljele jutte, küll joostakse üle auto, visatakse koni lahtisest aknast sisse või tõmmatakse tuld tikkule auto pealt.
Ja siis kui annad sellele inimesele mööda lõgemeid, oled kurjategija!
Oman ka ühte vana Fiati, ja paar nädalat tagasi oli keegi korduvalt tikule tuld tõmmanud tagaluugilt. Kui ma sellisele teole peale satun siis füüsiline noomitus on garanteeritud. Sest selle vana, odava ja kulunud asja eest olen ma maksnud raha, mis teenitud raske tööga.
Ja siis kui annad sellele inimesele mööda lõgemeid, oled kurjategija!
Oman ka ühte vana Fiati, ja paar nädalat tagasi oli keegi korduvalt tikule tuld tõmmanud tagaluugilt. Kui ma sellisele teole peale satun siis füüsiline noomitus on garanteeritud. Sest selle vana, odava ja kulunud asja eest olen ma maksnud raha, mis teenitud raske tööga.
Tunnen väga kaasa.
Tiblasid ei paranda ka omakohus.
Vägivald sünnitab vägivalda. Ütleme, et saadki need hälvikud kätte. Nemad komistavad oma lõuaga sinu rusika otsa ja sina sina saad oma õigluse.
Nende jaoks aga oli see ebaõiglane, nad tulevad kambaga tagasi(nagu tibla ikka) ja pole vaja erilist fantaasiat, et ette kujutada, mis siis juhtuda võib.
Soovitan olla ettevaatlik.
Tiblasid ei paranda ka omakohus.
Vägivald sünnitab vägivalda. Ütleme, et saadki need hälvikud kätte. Nemad komistavad oma lõuaga sinu rusika otsa ja sina sina saad oma õigluse.
Nende jaoks aga oli see ebaõiglane, nad tulevad kambaga tagasi(nagu tibla ikka) ja pole vaja erilist fantaasiat, et ette kujutada, mis siis juhtuda võib.
Soovitan olla ettevaatlik.
-
iida
- Foorumi kasutaja
Tere.Auto viidi kuskile juba ära,kuna pold kodulähedal siis ei hakkand teda koju vedama,lasin viia lähimasse vanaraua kokkuostu. Autost oleks võtta aind esimesed rattad ja tahmased esilaternad muu oli kõik ära põlend,kapott oli kõveraks kangutatud. Tea kas sealt olekski mdagi võtta rohkem,kõik oli ju kõvasti kuuma saand,isegi aku oli üks suur kägaras tükk.
Algselt postitas: iisak
Krt alles see oli kui varasti üks punane 21013.Nüüd juba jälle!
Egas midagi, kui omanik just sellest vrakist kunstiteost teha ei soovi, siis refondas ja kuusakoskis praegu head hinnad, mis mai lõpuks pidavat veel tõusma.
Ja nüüd kohatu küsimus, kas ilukilbid, kapott ja vb mõni uks ei oleks müügiks (oleks huvitatud ka birkast tegelikult, lihtsalt kogun neid)? Hea materjal ühe Rat“i jaoks, mis plaanis teha.
-
iida
- Foorumi kasutaja
No teada on et kohalikud tattid,nendel selliseid tegusi ennemgi hingel et varastavad,sõidavad ja panevad põlema. Selle autoga nad vaevalt sõita said,kuna see oli lükkatud majade ääres olevale põllule,nii 200 meetri kaugusele maja ees olevast parkimiskohast.ex siis vihaga pandi põlema,muidu oleks ju auto eemale linnast viidud. tuttav avastas kui koeraga hommikul jalutama läks.
viha teeb ka see et selles linnas on muide videovalve,mis on suht mõttetu,kuna kaamerad on aind kuskil mõttetustes kohtades,kesklinnas kuskil,aga kortermajade vahel pole,pealegi on seal patrulliv turvafirma,mida mina olen näind aind kuskil nurgatagustes kohtades aega parajaks tegemas,politseid ka on aegajalt näha muuseas oma tööd tegemas(rahulike liiklejaid kontrollimas) ,ei tea mille eest neile palka makstakse.
Veel on omapärane et päästeauto oli käind vaz-i kustutamas poole kahe paiku öösel,nad oleks pidand ju pollaritele helistama,aga seda nad ei teind ja siis hommikul sai nii 4 tundi kuskil operatiivgruppi oodata.
viha teeb ka see et selles linnas on muide videovalve,mis on suht mõttetu,kuna kaamerad on aind kuskil mõttetustes kohtades,kesklinnas kuskil,aga kortermajade vahel pole,pealegi on seal patrulliv turvafirma,mida mina olen näind aind kuskil nurgatagustes kohtades aega parajaks tegemas,politseid ka on aegajalt näha muuseas oma tööd tegemas(rahulike liiklejaid kontrollimas) ,ei tea mille eest neile palka makstakse.
Veel on omapärane et päästeauto oli käind vaz-i kustutamas poole kahe paiku öösel,nad oleks pidand ju pollaritele helistama,aga seda nad ei teind ja siis hommikul sai nii 4 tundi kuskil operatiivgruppi oodata.
- Viin
- Foorumi kasutaja
- Autod: BA3 2105 & Riva Junior
- Kontakt:
Elmine nädal leidsin oma auto katuselt mõlgi, sarnase mõtlemisega väärakate tehtud:kuri:seinAlgselt postitas: SexSix
Millegipärast on inimestel (tegelikult neid inimesteks ei saa nimetada) arusaam, et kui keegi omab midagi vana, odavat ja kulunud asja, siis võib sellega teha mis pähe tuleb! Küll veetakse naelaga autoküljele jutte, küll joostakse üle auto, visatakse koni lahtisest aknast sisse või tõmmatakse tuld tikkule auto pealt.
Väga suur kahju idale, päris korralik auto oli.
Haiged "inimesed"!
- teboilmen
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2106, BMW 318i, opel vectra, M 400
suurim kaastunne. loodetavasti saad endale ikk ilusa uue auto.
lööks maha ausõna sellised tatid. obinitsas on kolm sigulit (vähese roostega)
lihtsalt nii puru pekstud kohalikel tattidel kui üldse võimalik.ise päästsin paar aastat tagasi ühe moskvits 400 ära seisab garaazis ja ootab tegemist. tollel oli kõik mis võimalik ära lõhutud isegi rool ära põletatud küljes.
igatahes loodame et sa siksidest ei loobu.
lööks maha ausõna sellised tatid. obinitsas on kolm sigulit (vähese roostega)
lihtsalt nii puru pekstud kohalikel tattidel kui üldse võimalik.ise päästsin paar aastat tagasi ühe moskvits 400 ära seisab garaazis ja ootab tegemist. tollel oli kõik mis võimalik ära lõhutud isegi rool ära põletatud küljes.
igatahes loodame et sa siksidest ei loobu.