Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kui surve on karteris, siis võib ju pensupumba viga ka olla, et sealt saab bensiin karterisse. Mul vähemalt oli nii, vahetasin pumba ära ja õli ka ja sain korda.
-lada- kirjutas:Kui surve on karteris, siis võib ju pensupumba viga ka olla, et sealt saab bensiin karterisse. Mul vähemalt oli nii, vahetasin pumba ära ja õli ka ja sain korda.
Surve karteris= karteri tuulutusest tuleb suures koguses tossu ja ka mingilmääral õli. Kui juba asi nii hull, siis võta töötaval mootoril õlikork maha ja vaata mis juhtub. Kui hästi läheb, siis viskab tossupilve ülesse, kui halvemini, siis saad korgiga vastu vahtimist. Korras mootoril pole mingit survet karteris ja õlikorki õrnalt peale pannes on tunda vaakumit.
Vaevalt, et kütusepump pumpab nii suure surve karterisse, et tunda on;)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kuhu pilt jääb siis, see mingi jura, vaevalt niimoodi sõita kannatab, ise näinud küll neid kihnu teid, korra...
Ja pmst enne tee kere korda pigem, mis mõte on teha sellist autot kui karbid ussitavad, no offence muidugi, aga ikkagi.. vähemalt pindmiseltki ja noh roostes plekkveljega oled sa muidugi väga low rider vana
Autol on pidurivoolikud kohevarsti otsas, ei julge enam sõita.. Nüüd millalgi lähen linna ja toon uued. Aku lendas ka tiivikusse, tiivikul lõi tükid minema, akul lõi augu sisse ja hape välja..
Kunagi ammusel ajal ,juhtus sarnane asi mitte kül ladaga vaid ühe teise asjaga , nimelt polnud minulgi aku kinnitatud omal kohal . Bensu kard oli kapoti all . Tekkis väikene situatsoon kus puu võttis jalad alla ja ronis täpselt sinna kus ma sõita tahtsin , ja tulemus oli muljetavaldav ,sest aku lendas vastu jagaja kaant , jagaja kaan puruks , sädemed lendasid , ja auto põles . Siiani ei lähe tolle auto head küljed , ning mugavus meelest.
Nagu olaaf ütles, iga asi ladal on pandud ikka mingi eesmärgiga. Niiet aku kinnitus peaks olema, tõmba kasvõi koormarihmaga kinni. Lahtiselt võivad olla väga hapud tagajärjed.
matzz kirjutas:Nagu olaaf ütles, iga asi ladal on pandud ikka mingi eesmärgiga. Niiet aku kinnitus peaks olema, tõmba kasvõi koormarihmaga kinni. Lahtiselt võivad olla väga hapud tagajärjed.
Teist akut ma katki enam ei lase praegu on tugeva traadiga kinni mitmekordselt.