P: Käigud ei lähe sisse.
tere. selline probleem, et kui mootor ei tööta, siis lähevad käigud ilusti sisse, aga kui mootor töötab, siis käib midagi vastu ja ragiseb, kui käiku proovida sisse lükata. veel 3 kuud tagasi töötas korralikult. milles probleem. siduriketas ka vahetatud 3 kuud tagasi ja peaks ju töötama? äkki keegi oskab öelda, milles probleem.
-
mmadis132
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada niva(vaz2121)
ja seda saab kontrollida järgmiselt:esmalt paned käigu sisse (siis kui mootor ei tööta )vajutad siduri põhja ning proovid käivitada ja kui siis hakkab kaasa vedama siis on sidur kas kinni või ei ole õli siduri süsteemis piisavalt (või õhutamatta)Algselt postitas: JX
siduriketas võib kinni olla...
"Ja jaa kõik on korras!" Vist.
-
eErx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21063
Mul on samuti käikude lülitamisega probleem, erinevalt eelkõnelejast on mul auto sõitev. Nimelt sidur millegipärast lahutab kehvasti, käigud lähevad raskelt sisse ja vahest peab käigu välja saamiseks mootori välja suretama. Kui panna kohapeal 1. käik sisse, siis sidur kaasa ei vea, aga kui lasta auto õrnalt liikuma ja uuesti sudur alla vajutada, siis jääb õrnalt kaasa vedama nagu automaatkastiga. Sidur ja töösilinder on vahetatud, ainukesena vahetamata veel peasilinder. Homme plaanis see ka ära vahetada, aga äkki on kellegi veel ideid?
[Muudetud: 16-9-2010 CCCP]
Sidurit pead maha keerama ehk ja kontrolli kas sul kahvli ja töösilindrivahel vedru on.Algselt postitas: CCCP
Mul on samuti käikude lülitamisega probleem, erinevalt eelkõnelejast on mul auto sõitev. Nimelt sidur millegipärast lahutab kehvasti, käigud lähevad raskelt sisse ja vahest peab käigu välja saamiseks mootori välja suretama. Kui panna kohapeal 1. käik sisse, siis sidur kaasa ei vea, aga kui lasta auto õrnalt liikuma ja uuesti sudur alla vajutada, siis jääb õrnalt kaasa vedama nagu automaatkastiga. Sidur ja töösilinder on vahetatud, ainukesena vahetamata veel peasilinder. Homme plaanis see ka ära vahetada, aga äkki on kellegi veel ideid?
-
eErx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21063
Vedru on olemas, maha keerates ju lahutab veel kehvemini. Segaseks jäi ehk see, et probleem on lahutamises. Kui pedaal lahti lasta, siis veab korralikult, ketas on uus. Kahvli lõtk on paar milli, 5mm lõtkuga ei läinud käigud üldse sisse, õhutamine ei aitanud. Täna ehk saan uue peasilindri, äkki on sellel sisemine leke.Algselt postitas: MuKi14Sidurit pead maha keerama ehk ja kontrolli kas sul kahvli ja töösilindrivahel vedru on.Algselt postitas: CCCP
[Muudetud: 17-9-2010 CCCP]