Soov osa vötta aga rahakott öhuke. Seega otsin kedagi kes bensiinirahaga natuke aitaks. Muidugi peab olema julgust rekkamehega koos söita Tsehhi ja tagasi.
"See on reklaamtekst"
Tee konarused siluvad ja Teie turvalise tagavad Michelini rehvid. Teid pannakse istuma mugavatele VAZ 2107-e istmetele. Teie turvalise tagavad import rullikutega inerts turvavööd. Körvu paitab R 4 1452cm3 mootori mölin ja käigukasti ragin.
ma arvan, et me ei pea sellepärast muretsema,
seda enam et trajektoor minekuks on veel paika panemata.
esmaspäeval teen viimased kokkulepped ja siis otsustame ka marsruudi...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Uurisin rekkafirmast kes sõidavad Tsehhi suunal, et Chestohowa juures pidi olema kõige kriitilisem. See nr. 1 tee oli Poola rekkajuhi sõnul lausa kinni paar päeva tagasi. tee oli paarist kohast ära uhutud.
Aga kõik pidi olema sõidetav.
Bensiinihinnad. http://www.clever-tanken.de/statistik6.asp
Olaaf helistas ja andis edasi info, et auto millega läksid Vedru, Walter ja m-rally - sellega juhtus väiek avarii. Mingi tsehh oma skodaga pani tagant sisse, aga midagi väga hullu ei pidavat olema. VÄhemalt olid nad kohapealt uued plekid kohe saanud osta. Politsei tahtis neid süüdlasteks teha, aga vist tänu Eesti konsulaadile saadi õiglus jalule.
Ladasid pidi olema läbi aega väikseim arv - ca 80 ümber.
/doris
[Muudetud: 29-5-2010 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kodus. Õnneks ei vedelenud autos töökoja ukse võtmeid, muidu ei olekski vist see päev lõppenud. Järgmine kord jälle ja siis tuleb juba oma autoga minna ja end rahaliselt natuke paremini kindlustada. Või vähemalt raha kaardile kanda, sest kaart ikka enamasti kehtis igal poole maksevahendina. Mõningates kohtades oli odavam sulas maksta ja üksikutes kohtades ei saanudki kaardiga maksta. Aga lahe oli ja selle suve puhkus nüüd siis veedetud.
pildid küll olemas, aga pole suutnud kuhugi veel ülesse poetada. eks vaatan mõne majutuse välja. olavil aga pilte nii palju, et neid mõne plaadi peal lihtsam edastada.
Nii sain nüüd peale pikka kaklemist arvutiga ka pildid ülesse. Läksid kõik pildid mis minu filmilindile olid jäädvustunud, kui mõni pildil olev isik arvab, et üldsusele ei peaks mõni pilt nähtav olema, andku teada.
Pilte näeb siin http://fotoalbum.ee/photos/muhkel51/sets/1012019
Õlledega on nii, et neid veel jätkub vaikselt limpsin neid ja mõtlen kus otsast tagatiiba sirutama hakata. See on ikka jõhker värk ma ütlen!
Ja olkule millal ma oma perepildid kätte saan?