Koeru Rahvaralli

Koeru Rahvaralli

Motospordi foorum (üritused ja rallimasinate elu)
Vasta
f
france2
Autod: Lada Vfts

Koeru Rahvaralli

Postitus Postitas france2 »

küsimus siis selles kas kellegil on tuttavaid kes võtavad osa korraldamisest? Lugesin juhendit ja himutas ära see lõik ( Lisakatseteks on täpsuslõigud ja kiiruslikud katsed vigursõidu elementidega) kas tulemas see kuri kuulus kurikaralli? Ei tahaks seda avastada kui olen osalustasu juba tasunud!
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Üritan asja uurida, kui karmiks asi aetud on. Aga usun et mitte hullemaks kui Saaremaa linnakatse.
f
france2

aga kui kõik katsed sellised siis ei paku eriti huvi! Kogu sõidu pikkus 100km on kah kahtlane kas tuleb sõit põllult põllule? Aga proovi infi saada oleks tänulik!
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Algselt postitas: france2 Kogu sõidu pikkus 100km on kah kahtlane kas tuleb sõit põllult põllule? Aga proovi infi saada oleks tänulik!
Arvatavasti ongi põllult põllule. Minule meeldiks see lühem variant rohkem, saab kiiremini õhtusse. Eelmine aasta lõppes ralli mingi 7 õhtul, ausalt öeldes oli tõsine siiber sellest sõitmisest ees.
france saan aru et sulle oleks meeldinud 200/30km ülesõite, praeguse 100/30km asemel:D
f
france2

siis on ju põhimõtteliselt mitu jäärada põllule sisse aetud ja kõik? Aga mida heietada äkki Mikk saab infot siis vaatab kas hakkab minema või mitte! Mul pole väikese ülesõitude km pärast probleemi lihtsalt see näitab, et sõit ei toimu eelnevate aastatega samal põhimõttel. Ja lootus et saad varem tulema Ei Usu kuna kirjade järgi esimese auto lõpuaeg 18.30
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Nii - ei ole vaja karta põllurallit. Jah tõesti mõne katse lõpp või algus kulgeb läbi lumerajalt, mis põllule rajatud, aga enamus kulgeb ikka teedelt. Üldkilometraaz on väike, sest on kolm erinevat põhikatset mida sõidetakse ja need asuvad üksteise lähestiku. http://www.autosport.ee/rallyreg/public ... juhend.pdf
Soovitan juhendit tähelepanelikult lugeda. On küll märgitud, et lisakatse sisaldavad vigursõiduelemente, aga seda on ju ka shikaanid. Praeguse info järgi mingisugusest slaalomi sõidust juttu ei olnud. Samuti juhin tähelepanu punktile, mis räägib eeltutvumisest. Samuti vihjas korraldaja, et kui suudate starti ajada piisava koguse ladasid ei ole välistatud oma ette klass sellel võistlusel. Mina igal juhul olen kirjas ja kavatsen sõitma minna. Tegemist on siiski veel rahvralliga, mis omab ralli maiku. Nii et kõik kiiresti registreerima ja Koeru sõitma.
f
france2

tänud info eest Mikk Oleme kindlasti stardis!
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

No mis see küll tähendab. Nii vähe ladasid kirjas. Kips kõps kohe kõik registreerima. Kohalik leht avaldas piirkonnadki kus sõidetakse. Võib tulla päris põnev ralli ; ). Kes ennegi sõitnud, siis tuttavaid lõike on sees, aga ilmselt sõidetakse teistpidi. Tasub tulla.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Väheke uudiseid.
http://rally.ee/?a=a009&b=7944
Nii et legendi koostamine jääb selle järgi ära.

[Muudetud: 9-2-2010 Mikk]
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

f
france2

Vägisi kipub tulema tunne` kuradile see kõik`. Olen hakanud tõsisemalt mõtlema rahvakrossi peale või siis üldse loobuda. See pagana EAL on küll kopsu üle maksa ajanud. Kas ei oleks siis võimalik korraldada mingid muud karikasõidud väljaspool EAL-i. Nagunäha meie ,kui sõitjate huvid ei maksa neile midagi. Vähemalt ei jõudnud litsentsi veel teha!
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

Algselt postitas: france2
Vägisi kipub tulema tunne` kuradile see kõik`. Olen hakanud tõsisemalt mõtlema rahvakrossi peale või siis üldse loobuda. See pagana EAL on küll kopsu üle maksa ajanud. Kas ei oleks siis võimalik korraldada mingid muud karikasõidud väljaspool EAL-i. Nagunäha meie ,kui sõitjate huvid ei maksa neile midagi. Vähemalt ei jõudnud litsentsi veel teha!
France kas saan õieti aru, EAL on sind nii tigedaks ajanud, et sind on nüüd lõpuks LK üritustel sõitmas näha:D?!

Kuna sa litsentsi ei teinud, pole sul mingit probleemi oodata LK üritustel sõitmise pärast EALi poolt;)!
f
france2

minu poolest võib see EAL sinna sooja kohta minna!! Samas miks mitte käivitada ladaklubi karika võistlused? Usun et klubis osalejaid küll ja samas korraldajaid peaks kah piisavalt olema! Mis arvate antud teemast? Kas peaks eraldi teema tegema sellekohta?
Kasutaja avatar
m6mm

Postitus Postitas m6mm »

:D karika võistlused on juba aastaid olnud (rajapäevad);)
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=17741
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=15339

[Muudetud: 11-2-2010 m6mm]
f
france2

no minuarust neid 8 võistlust ei saa nii nimetada (karika võistlus) Sõite võiks rohkem olla näiteks laitse, ohekatku, vasalemma, tabasalu, rapla ja kindlasti on kohti veel kus sõita
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

aga paneb siis ka õla alla ja korraldab mõned - saame kõik rohkem sõita ;)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
f
france2

nii uurisin maad nimelt tekkis küsimus kus rahvas sõita tahab valikus Vasalemma, Taali, või metsavahel katse (kruus). Ühe ürituse korraldame siinsete meestega kuid veel ei ole otsustand kus.
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

Ainult et reegleid võiks korrastada Ladaklubi üritustel, siis oleks asjal ka jumet (võidusõidu prospektist lähtudes)

Kuid mina oleks igati abiks organiseerimisel ja osalemisel, olen ka varem seda välja öelnud. Ainuke aga need klassid ja elementaarsed tingimused.

Ilma istmete, stangedeta, puuriga krossikatega ei ole mitte mingit mõtet koos standart masinaga võistelda - kaalu võit on kiirem sõit

Rahvaralli projektid kuuluvad ka juba sinna E-rühma klassi, ainult turvapuuri ei ole veel.

Kuigi raja üritused ei ole just see mis on autoralli (raja kaardid, legend, 2 juhti, tehniline jne) - et need on teistsugused alad (sprindi moodi midagi)
Festina lente!
f
france2

See on õige tähelepanek. Kuid nüüdseks võiks moded teha uue teema ja selle ühte tõsta. Samas ei ole mul siinsetel teedel korraldada koos legendiga üritus, kuid siis kardan, et osavõtjaid tuleb vähe.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

http://www.hot.ee/vaokyla/legend.pdf
Sellel lehel selle aasta legend. MIs oleks olnud. Ma igal juhul lähen sõidan Vao katse läbi niipalju kui võimalik. Ilmselt ka Tudre.
Vasta