Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
03.oktoobril sai käidud Taali Superkrossil. Seekord läks hästi välja arvatud mõned rehvid millel tulid muhud. Kohaks seekord siis esimene ja hooaja kokkuvõtes kolmas.
Väga tore et suudetakse "vanadele kaladele" vastu saada, konkurent son edasiviiv jõud
kas selles superkrossis on ikka veel see "nõue" et kui keegi soovib võitja auto ära osta ja võitja peab seda lubama ning kas see summa on ikka 25000EEKi ?
või on miskit muutunud vahepeal, vabandust ei ole enam hästi kursis...
Algselt postitas: VäikeMägilane
Väga tore et suudetakse "vanadele kaladele" vastu saada, konkurent son edasiviiv jõud
kas selles superkrossis on ikka veel see "nõue" et kui keegi soovib võitja auto ära osta ja võitja peab seda lubama ning kas see summa on ikka 25000EEKi ?
või on miskit muutunud vahepeal, vabandust ei ole enam hästi kursis...
See aasta oli kas 35 või 40 k ning istmed-rihmad-rool jäävad endale.
Eriti idiootne, kui see oli kohustus ausalt öeldes. Õnneks seda jura enam pole. http://rally.ee/?a=a009&b=7803
Ma sain nagu asjast varem nii aru, et kui enam ei sõida tuleb auto maha müüa. Mitte, et kui keegi tahab lambil ajal pean ära müüma
Algselt postitas: uzzac
Vastupidi. Nüüd hakkavad rahakotid sõitma meeste asemel. Selle kohustusega hoiti kulud all ja sellega ka konkurents tihe.
Nii ta on üldiselt jah, kui oleks õigus peale sõitu igakell kellegi masin ära osta mingi limiidi sees, siis see seab piirangud/riskid ehitamisel/tuunimisel ning sari ei läheks üle rallikrossiks.
Hea on muidugi see, et saab kiiremini edasi sõita;)
Ei nõustu, hirmkallid autod olid eesotsas juba mitu aastat enne müügikohustuse kaotamist. SK ajaloo jooksul on ostusoovi avaldatud kahel korral ja kummalgi neist müügitehinguni ei jõutud(võite ise arvata)
Neid oleks saanud sealt mitte poole hinnaga vaid mõne isendi puhul koguni 4-5 korda soodsamalt:). Ja ega korraldajaid eriti ei huvitanud ka, ega huvita praegugi, kas võistlejate autod vastavad ikka tehnilistele tingimustele. 2007 aasta Lada klass on hea näide, kus reegleid ei järginud vist ükski autoehitaja.
Tere, mul selline ebapädev küsimus, et kas need spolerid ja laiendid, mis kasutate on mingeid tugevamad vastupidavamad ?
Olen mõelnud oma lumeraja pillile ka need külge panna, aga need, mis siin leidnud olen on sellised olnud, mis esimese valli puutega laiale oleksid.
Algselt postitas: humparts
Tere, mul selline ebapädev küsimus, et kas need spolerid ja laiendid, mis kasutate on mingeid tugevamad vastupidavamad ?
Olen mõelnud oma lumeraja pillile ka need külge panna, aga need, mis siin leidnud olen on sellised olnud, mis esimese valli puutega laiale oleksid.
Tuleb õigete inimeste käest osta!
Viimasel pildil siin on küljes ussinaha (foorumi kasutaja, võin ka tel nr anda) toodang mis julgen väita on parima kvaliteediga (ülimalt sirged ning istuvad külge kui valatud ja materjal pole mingi rabe ja õrn!) Eesti pinnal.
ise ostsin just gerdi vanad ära, need on küll lapitud siit sealt, kuid paikatult on ka väga head ja tugevad. Kvaliteetne asi. Ja Gert sõitis eelmistega 2 hooaega krossi. Hästi vastu pidanud
See on muidugi Gerdi teemas totaalne offtopic ja vabandan selle pärast, aga kas on mingeid nippe ka nende laiendite hoidmiseks ?
Talvel külmaga .. siis kui seeauto kasutamist leiab on plastmass ikkagi suhteliselt tabe .. ja valli libisedes on ideepoolest pilpad kohe ka taga.