Natuke rumalavõitu küsimus aga mitu pööret teeb(tuleb keerata) lada rool kui ühest otsast teise keeratakse?
Ma hetkel ei saa ka oma auto pealt kontrollida,sest see asub minust liiga kaugel,et minna seda ise kontrollima aga ehk on keegi inimene nii hea ja vastaks minu küsimusele.
ei pea mingit roolikarpi vahetama .peab lihtsad lyhemad käänikud panema nende kohta sain öpetus sönu HR.Mättiku käest ja asi toimib ideaalselt rool läks pool tiiru lyhemaks.ja ei ole raske keerata ka.ja kui ongi siis tuleb trenni teha:)niisama lihtne se muidugi pole tegin endale yhed mis on täiesti ok.aga kindluse möttes sai tehtud veel yhed millel tift sees.tundub kindlam kuigi esimestel ei olnud ka midagi häda.aga no söita on hoopis teine rallis näiteks just shikaane.kui oleks rool orig.krutiks segaseks.nii et tasub teha:)
Ehk keegi seletaks veidi lähemalt seda värki.Ise ammu sama asja plaanind teha.Kuna rool on väiksem kui kohvitaldrik ,siis oleks asjast eriti abi.PILDID oleks suur pluss.
Ott
Valmistoodangust oleks ju mõnipilt ikka hea.Saab näha teiste poolset toodangut...Üsna vahva oleks kui oleks pool pööret ja pool pööret.Ühesõnaga ühest otsast lappad teise= 1 ring.Iseasi kuidas sellise loominguga sõida oleks.
Zaiku ,kas sinu pildil on käändmiku otsi lähemale ka toodud üksteisele?Palju üleüldse maha võetakse.ütleme ,kui ma 2cm maha võtan,palju raadius väheneb roolil?
Mind ajendab asjale just minu ülitilluke rool...
Algselt postitas: masuurik
Zaiku ,kas sinu pildil on käändmiku otsi lähemale ka toodud üksteisele?Palju üleüldse maha võetakse.ütleme ,kui ma 2cm maha võtan,palju raadius väheneb roolil?
Mind ajendab asjale just minu ülitilluke rool...
[Muudetud: 24-12-2009 masuurik]
ei tohiks olla lähemelae toodud. Mina pöörete arvu kohapealt ei oska kaasa rääkida kuna mul juba lattrool
Las Kytt pajatab oma kogemusi kuidas auto nüüd teel seisab näiteks maanteel. Kas rool ületundlik ?
Minul on Golf 1 ; 2 ja Lada rooliõlaku keevitamis rakised tehtud.Selle tihvti olemasolu ja tugevdamisel ei näe mõtet.varasemal rallile tehtud asjadega on näha,et enne väändub see mis amordi külge läheb mitte rooliõlg.