2108 Armatuurtulede vahetamine.

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
l
lauri567
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Samara 2002a

Postitus Postitas lauri567 »

Tere!
Oleks vaja teada, et kui suur töö armatuurtulede vahetamine on ja mis vahenditega hakkama saab? mis vaja eemaldada... Ja mis pirnid sinna käivad(kas saab igast taknlast?) Küsisin tanklast pirne, ja siis tõid igavese hunniku mulle ja ütlesid et vali ise_:)
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

pirnid on pisikesed, pistetavad klaaskuplid, on ka variant, et ei saagi pirne hoidikust vahetada - ma nüüd ei mäleta kindlalt, aga minumeelest minu 2002 aasta samaral olid pirnid koos hoidikuga ühes tükis - sai poest uued ostetud, ei hakanud vaevama ennast.

näidikute ploki ümbert plastiku võtad ära, kahes ääres olid kruvid ja siis näidikud eemale, spido tross lahti ja siis tuleb kogu asi juba kaugemale ära,
teine kord kui ma tegin siis võtsin trossi kasti küljest ära hoopis, palju lihtsam oli kokkuvõttes :)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
r
Ruc1990
Foorumi kasutaja
Autod: 21061

Postitus Postitas Ruc1990 »

mul on sama töö pooleli aga 110nel, ise otsustasin led valgustite kasuks, oomipoest sai köik mis vaja(vaja siis led pirne ja takisteid) natuke tinutamist ja näputööd ning saab hakkama, töö iseenesest lihtne, kui piirduda aint pirni vahetusega... aga ledide puhul jube tüütu nikerdamine kuid valgus palju selgem ja tulemus minusilmis ilusam igatahes... aga edu ette vöttmises, ma tean mida läbi elad:D
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Vana armatuuriga ei ole isegi kruve mitte. Väga lihtne vahetada võrreldes mõne läänekaga.
l
lauri567
Foorumi kasutaja

OK eks ma hakkan siis vaatama... Ledi varianti vict väga viitsimist pole teha:D Kui ainult siis Bensiininäidiku juurde, et seda selgelt näha:D

Ma vict võtan lahti lähen pirnidega poodi, sest neist pole nigunii mingit kasu...
Huvitav kuidas mõlemad niikähku läbi põlesid? seal on 2 tk jah?
üks läks kuu aega tagasi ja teine paar päeva tagasi.:puzzled
l
lauri567
Foorumi kasutaja

Võtsin lahti... selgus et sinna elektrilinti ei tule vool üldse sisse ja pirnid olid ka läbi põlenud... vedasin traadiga kuskilt mujalt voolu sinna...Sain poest punaseid pirne(orginaal pesaga polnud kuskil)tinutasin uuesti sisse ja nüüd on olemas..(y):lol
Kasutaja avatar
posta84
Foorumi kasutaja
Autod: SAMARA

Postitus Postitas posta84 »

Algselt postitas: lauri567
Võtsin lahti... selgus et sinna elektrilinti ei tule vool üldse sisse ja pirnid olid ka läbi põlenud... vedasin traadiga kuskilt mujalt voolu sinna...Sain poest punaseid pirne(orginaal pesaga polnud kuskil)tinutasin uuesti sisse ja nüüd on olemas..(y):lol
Kas armatuurvalgustuse reostaati kontrollisid enne? Kas sinna vool tuli?
Mul pole midagi, sul pole sedagi!
l
lauri567
Foorumi kasutaja

Õigus:D see on ka olemas seal ju:spin
Vasta