Tere. Panen lõpuks enda liikuri ka siia üles. Auto on aastast 1982 ja sellest ajast alates on ta olnud meie peres. Kunagi õndsal Nõukogude ajal sai mu vanaema ostuloa ja sai ta ära toodud. Sellel autol on meie peres hindamatu väärtus,kuna 19 aastat tagasi kui ma sündisin,siis sai just selle autoga mind haiglast koju toodud ja just selle autoga tegin ma oma esimesed iseseisvad sõidud,algul isa süles ja siis üksi:D Kõiki asju on selle autoga veetud: aiapostid kahe hektari maa tarastamiseks ja võrk,saunakeris,palgid jne. nimekiri on pikk:D Ja kuna selle aasta Maikuus kaks päeva peale minu sünnipäeva lahkus siit ilmast minu vanaema on sellel autol minu südames väga suur koht. Üks on kindel,see auto ei lahku meie perest mitte kunagi. Autost siis lähemalt:
21063
Värvus on corrida
algselt oli jõuallikaks 1,3 kuid "tänu" oma "hõredusele" sai ta üle-eelmine suvi vahetatud nullkolme mootori vastu,mis on seni väga hästi meid teeninud.
Plekid on suhtkoht kõik läbi: ükseääred on ussi võimuses,bagasnikupõhi on kahest küljest lahti roostetanud
Tulevikus on plaan anda autole tagasi tema algne ilme.
Hetkel on pooleli kepsusaalede vahetus.
Kuid pildid räägivad enda eest:
Doonor:
Hetkeseis:
Idiootsused on lõputud:
[Muudetud: 22-4-2010 Vaznik]
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....