Nii otsustasin kuupäevaks panna 18. oktoober pühapäev. Ise sõidan juba neljapäeva õhtul Tartu, et siis reedel rada ülesmärkida ja laupäeval kaardid korda ajada ja viimased parandused rajal teha. Vabandan inimeste ees, kellele minu plaan ei sobi.
Mel, Kaire ja Heldur Gerli raudselt oleme platsis.Meile võib kaardi kinni panna.
Ja 1 kaardi võid panna kinni ka uuele liikmele Raidole võrumaalt. Laupäevase seisuga oli ta kindel tulija ning võtab kaks sõpra veel ühes. Temale on see esimene Ladaklubi üritus.
Heiaaa!
Kahjuks, jah, meile ei sobi pühapäev ja jääme siis seekord tulemata. Aga eks järgmise aasta kevadel ikka kohtume
Toredaid orineteerumiselamusi!
ProZ&Co
Palojärve parkasse võib kogunema hakata juba ka varem... ise olen kohal kindlasti juba 10.30. Esimene auto rajale 11:00 ja teine 11:05 jne.
Kaasa kindlasti kirjutusvahend ja maksimumi ihaldajatele kompass ja joonlaud. Kindlasti riietuda ilmastikule vastavalt ja arvestada, et kohati tuleb käia pikema rohu ja heina sees, mis küll üle vöö ulatuda ei tohiks:D Ja varustada võiks ka ennast toidu moonaga... kohapeal saab kasutada lõkke aluseid ja nn rmk ahje.
hei hopsti... jah ei tulnud kohe selle peale... aga tegemist siis Põlvamaal, Ihamaru külas asuva Palojärvega mille koordinaatideks annab Regio N: 58,08 ja E: 26,91 . See siis järve koordinaadid.
Kuna kaardi komplekti hind kukkus, siis teen ka mõned varuks.
Nii... avastasin, et olen teinud veel ühe apsaka. Ma ei ole maininud registeerimise viimast kuupäeva. Muidu oli plaanis registreerimine lõpetada neljapäeval, aga nüüd teeme reede kella 18.00- iks
REGISTREERIMINE LÕPPEB REEDEL KELL 18.00 ja peale seda ütlen palju vabu kaardikomplekte jäi, hetkel neid tehtud 14.
Nii... täna sai jälle päev otsa metsas möllatud....laenasin mootorsae ja vabastasin teid puudest. Kolme nädalaga on kahjuks palju muutunud ja trass tuleb plaanitust tunduvalt lühem, kuna läbitavusega võib muidu probleeme tekkida. Inimesed kes tulevad tavalise klassikalise ladaga saavad raja läbida täies ulatuses. Seoses tänase metsa tegemisega tuleb ka võistlejatele lisaülesanne-osades punktides on pakud, mille kaasa vedamine fini?isse annab lisapunkte. Rajale panin kaks asimuudiga kontrollpunkti.... ühe väärtus on 5 punkti ja teisel siis seitse. Peatse kohtumiseni.
Mikk
PS: Hetkel on väljas kerge vihma, lume segu sadamas. Riietuge ilmale vastavalt, igaks juhuks kaasa vahetusriided-ei või kunagi ette teada.