Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
veljo15 kirjutas:Kas auk ikka parajalt suur,käigud lähevad sisse ilusti ?:puzzled
Jep täitsa ilusti lähevad. Tagurpidi käik käib peaaegu alla äärde, aga natuke on ikka varu. 5.käik läheb ka ilusti.
Homme teen veidi viimistlust ja panen vatiini ning naha. Kuidagimoodi peab ka sierra käetoega ühendama.
Lasin tööjuures käigukangi ümber nahast koti õmmelda, ja tulemus siis siin:
Sobib muidu suht hästi, aga ei tea kas panen selle või lasen uue teha.
Konsoolist siis niipalju et teen küljed kuntstnahast ja pealmise osa päris, kuna pärisnahka ei ole nii väga saada. Saab aga maksab:D Seeest kuntstnahka on lademetes. Järgmine nädal ehk valmis.
Sooviks ka teada palju kaalub tagadiffer? Äkki keegi viitsib kaaluda kui vedeleb kuskil.
järgmine nädal ülevaatusele...autol pole 6 aastat ülevaatust olnud:lol
ei tea mida oodata.
Kuskilt kõrvu jäänud et autol kindel kuu millal ülevaatusele minna... minu oma on 147 millal siis ettenähtud aeg peaks olema?
Sõiduauto(M1 kategooria sõiduk)või väike veoauto (N1 kategooria sõiduk) , v.a alarmsõiduki, õppesõiduki, eksamisõiduki, takso, ADR-sõiduki ja rahvusvahelises liikluses osaleva sõiduki järgmise ülevaatuse kuu määratakse sõiduki riikliku registreerimismärgi viimase numbri järgi järgnevalt:
1 - märts
2 - aprill
3 - mai
4 - juuni
5 - juuli
6 - august
7 - september
8 - oktoober
9 - november
0 - detsember
Seega siis.sinul september. Kaks kuud varem võid ka minna ülevaatusele, saad järgmise aasta septembrini ülevaatuse. Kõige varem 01 juulil. Kui lähed enne 01.07.2011, saad ülevaatuse kuni september (kaasa arvatud) 2011. Tuleb kaks kuud kannatada kui ei taha ülevaatust saada vaid viieks kuuks. Nii on tehtud mulle asi selgeks kirjade järgi. Vabandan ette kui midgai vahepeal muutunud on. Tasub ÜV-st üle kontrollida. Või mine võta ARK-ist uus number mis lõppeb 4-ga:)
Arvos kirjutas:Sõiduauto(M1 kategooria sõiduk)või väike veoauto (N1 kategooria sõiduk) , v.a alarmsõiduki, õppesõiduki, eksamisõiduki, takso, ADR-sõiduki ja rahvusvahelises liikluses osaleva sõiduki järgmise ülevaatuse kuu määratakse sõiduki riikliku registreerimismärgi viimase numbri järgi järgnevalt:
1 - märts
2 - aprill
3 - mai
4 - juuni
5 - juuli
6 - august
7 - september
8 - oktoober
9 - november
0 - detsember
Seega siis.sinul september. Kaks kuud varem võid ka minna ülevaatusele, saad järgmise aasta septembrini ülevaatuse. Kõige varem 01 juulil. Kui lähed enne 01.07.2011, saad ülevaatuse kuni september (kaasa arvatud) 2011. Tuleb kaks kuud kannatada kui ei taha ülevaatust saada vaid viieks kuuks. Nii on tehtud mulle asi selgeks kirjade järgi. Vabandan ette kui midgai vahepeal muutunud on. Tasub ÜV-st üle kontrollida. Või mine võta ARK-ist uus number mis lõppeb 4-ga:)
auto regnumbreid saab muuta ainult omanik...omanik elab saaremaal ja mina olen lihtne kasutaja:S
Samas läheb uued numbrid 200 Eek + 300 eek(passi andmete muutmine) Siis põhimõtteliselt võin minna sept. uuele ülevaatusele?
Kõige varem saab "7" minna 1. juunil ehk 3 kuud enne ettenähtud aega. Ma olen oma auto numbriga rahul, ma saan 2 aastat sõita- "6" on lõpus ja maikuus saan ära käia ning ülevaatus järgmise aasta augustini.
Täna sai koju toodud laiad plekkveljed, mille peal olevad rehvid ei kõlba:spin
Värvin üle valgeks ja korralikumad rehvid ka siis tiba toba...kahjuks ainult 2 velge. Ostsin osta.ee-st 11 eurorubla eest!
Paar pilti ka:lol
Vahepeal ka ülevaatusel käidud, sattusin elupõlise siksihullu juurde:D Härra ütles et autol kõik 5+ peale selle et pidurid tuleks ära õhutada.
Järgmine ülevaatus siis järgmine aasta sept.
Differ hetkel vahetamatta, kuna pole kohta ja vahendeid.Ehk keegi saaks aidata Laagri/Nõmme kandis mingi aeg?
Kui kaua saab sõitta undava diffriga? Panin uue õli sisse.
Vb saaks aidata peale jaanipäeva tegeleda diffriga mingi hetk. Elan laagrist umb 7km saue/keila poole.
Mis sul seal vaja teha on täpselt ?
Kui huvi on siis helista 58042742
Vahetasin täna diffri ära 10/43 oli all ja asemele läks 10/41. Keerasin kõik ilusti kinni, õli sisse ja sõitma. Nüüd undamist pole aga keresse tuleb väga imelik värin ja sumin....millest see olla võiks?
Njah ise mõtlesin ka seda, aga enne diffri vahetamist ei olnud värinat. Värin tuleb kuskil 80-90 km/h kiiruse juures.
Ja kui kui 80-90 sõites jalg gaasi pedaali pealt ära võtta siis on selline hääl nagu differ käiks hästi raskelt. Enne külge panemist proovisin lihtsalt keerutada ja siis liikus differ ilusti ja ilma loksude ja kolksudetta.
Juhi istme sain ka paikka, ning päris mugav:lol
Teise püüan ka lähiajal paikka saada siis saab uut konsooli meisterdama hakata.Rooli lasin ka mõned cm allapoole.
mõni pilt:
Peale pesu ja tolmuimejaga möllamist:)
Mõlgub veel mõttes auto ülevärvimist mattmustaks...ei tea kuidas välja näeks:puzzled