Vedrud ?
Vedrud ?
'Algselt postitas: Tulp2
Ise sooviks ka 05-le paremad vedrusid, sest hetke seis on üsna nutune.
Kui ma suruks 02 vedrud alla ilma neid lõikamata, kas siis jääb pepu liiga taevasse?
Proovi ära. Selle pool tundi ikka leiad aega, et ära katsetada. Kõrgus oleneb vedru korrasolekust. Vana vedruga madalam ja uuega kõrgem.
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
mina sõitsin viimased r-rallid ees volga g24 veidi lõigatud, taga 2140 esimesed vedrud lõigatud - plaza sport gaas-gaas amordid ja taga stabika varras - mulle küll sobis, juhitavus oli hea ja auto käitumine nii asfaldil kui kruusal ennustatav..
walteri kollasel on terve ring volga vedrusid, väga palju sõltub siin ikkagi juhist mida keegi autost ootab...

walteri kollasel on terve ring volga vedrusid, väga palju sõltub siin ikkagi juhist mida keegi autost ootab...

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Tervist!
Ega ei oska öelda kus neid vedrupadjad müüakse, juba pika aega olen otsinud nii siin foorumis kui ka poodides kus veel saad LADA osi, tulemus negatiivne...
Ega ei oska öelda kus neid vedrupadjad müüakse, juba pika aega olen otsinud nii siin foorumis kui ka poodides kus veel saad LADA osi, tulemus negatiivne...
Algselt postitas: madis1080
Edit: Lisan veel ühe pildi vedrupatjatest(kui nii võib neid nimetada), mis käivad vedrude ja kere vahele. Annab tublisti jäikust ja ka natuke kõrgust juurde.
-
tTulp2
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2105, 2101
Kas oskate nimetada ka poe ja selle asukoha, kus müüakse lada juppe? Antudjuhul , kust saab uued 02 tagavedrud?Algselt postitas: iisakSuvel sai komplekti 500.- poest.Algselt postitas: Tulp2
Tekkis aga küsimus, et mis need 02 vedrud maksta võiks? Või leidub siin keegi, kes müüb ?
Õismäel on mingi keldripood, aga seal ei ole ka kõikki asju, mida vaja.
-
mMatukas
- Foorumi kasutaja
- Autod: nissan almera 99a, vaz 2105 82a
- Kontakt:
Minulgi läheb sama rada pidi ilmselt, a taha üritan transiti amordid paigutadaAlgselt postitas: raimz14
Minu 03mel on taga ford scorpio vedrud ja mingi uuema mondeo gaasikad. Ees on orginaal vedrud, topelt stabikas ja vw transporteri amordid;)
Saed, trimmerid, võsalõikurid tuntud tootjatelt nagu Husqvarna, Shindaiwa ning Stihl profirida. Remont, hooldus ja müük. tel 58371026