Toonklaas
Toonklaas
- overspeed
- Foorumi kasutaja
- Autod: Omapärane Vene Tehnika
- Kontakt:
Sai siis see kallis kile ostetud, et motamehel tegime odavaga, teeme siis minul kallimaga. Pole ta nüüs nii hää ka nagu räägitakse. Kile pääle panemisega töesti kraapse ei tulnud, kuid hiljem, kui kuivanud olid (küljeklaasid), ilmnesid mingid kriipsud. Küll tegin klaasi ennem teraskaabitsaga üle, aga mingid (nähtavasti rellaka vöi keevituse, mitte minu tehtud) pritsmed sääl olid ja kile alla jäid ja kraapimisega nats kile kahjutstasid. Kuna siksil on klaasitihend plastik ja klaasi üles-alla keerates see mööda kilet lohiseb, siis kraapis see ka natuke. Ju seda tulevik näitab, kas ta ära pleegib. Ja seda otsustasin ka,et tagaklaasi kiletame ise, ning ei hakka riskima ühestükis panemisega ja soojapuhuriga mässima. Kas 2-s vöi 3-s tükis. Mind isiklikult need liitekohatriibud ei häiri sääl tagaaknal ja kui korralikult on liidetud, siis väljast ei näe neid.
Arrogance diminishes wisdom.
- overspeed
- Foorumi kasutaja
- Autod: Omapärane Vene Tehnika
- Kontakt:
Ikka horisontaalsete tükkidega, siis on riba oma kogult nii peenike, et ei tehi kumeruskortse ja ta venib nats kergemini kumeruse järgi. Kui asi valesti läheb ja ära kiskuda, siis uuesti sama kile panna...ma ei tia, vötan parem uue.
Mis puutub nendesse proffikiletajatesse, siis ega nemadki imemehed pole, köigest inimesed. Nemad panevad ka vahetevahel kümerale klaasile mitmes tükis, kuid nii vilult,et sa kohe ei märkagi seda, vaid hiljem lähemal uurimisel.
Mis puutub nendesse proffikiletajatesse, siis ega nemadki imemehed pole, köigest inimesed. Nemad panevad ka vahetevahel kümerale klaasile mitmes tükis, kuid nii vilult,et sa kohe ei märkagi seda, vaid hiljem lähemal uurimisel.
Arrogance diminishes wisdom.
-
eeffekt
- Foorumi kasutaja
- Autod: 523i sedaan
- Kontakt:
ka mina tean, et midagi nad tegid... vanamees laskis kunagi oma luksil ka teha.... ilus tume klaas oli.... ei mingit peeglitEsialgne postitaja 2107
Tegelikult Tartu mehed ei teinud peeglit.Sai tellida hallikast suitsuklaasist kuni päris mustani, aga tehnoloogiat ei tea.

jahil