Eesti Ladaklubi SummerCamp 2009, 8.-9. august Haapsalu
Eesti Ladaklubi SummerCamp 2009, 8.-9. august Haapsalu
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Bravooo!!!
Üks mõnus üritus jälle tehtud. Kõik oli super, veidi häiris BHRA meeste näägutamine riiete ja teiste asjade, ümber, age selline see elu on tänapäeval: reeglid, põhikirjad, seadused, mis mulle alati vastu karva olnud.... aga see selleks. Tänud korraldajatele et tegid nii mõnusa ürituse, tänud Tartsile et lubas mul ratastel maja Valka viia
, Andole ja hiirtele kes aitasid rooli keerata, Rojevile kes oli alati mu kõrval kui hakkas midagi huvitavad toimuma, AAclubile mõnusa diivani ja teise koha eest
, Lätlastele et nad tulid ja osutusid ülitoredaks inimesteks....... Ja kõigile kõigile kes olid kohal!
Mu jaoks oli 7s summercamp, pensionäär juba. Bravooo!!!
Üks mõnus üritus jälle tehtud. Kõik oli super, veidi häiris BHRA meeste näägutamine riiete ja teiste asjade, ümber, age selline see elu on tänapäeval: reeglid, põhikirjad, seadused, mis mulle alati vastu karva olnud.... aga see selleks. Tänud korraldajatele et tegid nii mõnusa ürituse, tänud Tartsile et lubas mul ratastel maja Valka viia

Mu jaoks oli 7s summercamp, pensionäär juba. Bravooo!!!
Jupid Venemaalt!
Väga võimas kämp oli, parim minu kohal oldutest üldse. Korraldustöö oli seal taga väga metsik olnud. Iga väiksem asi oli läbi mõeldud. Suured tänud!
Õhtune mäng oli kah kihvt, kuigi jah, liiklustestid said löögiks allapoole vööd. Mul kah mõte ei töötand vist
.
Tehniline kontroll oli karm ja see meeldis mulle isegi. Asi oli täpselt paigas ja allahindlusi ei tehtud. Sisemised rooliotsad diagnoositi väikse loksuga
, vahetan ära. BHRA süsteemiga tuttavaks oli ka tore saada. Auto liikus kah täpselt nii nagu pidi, enam-vähem täisoriginaalse 1300 kohta. Ajad huvitaks kah hirmsalt. Kindlasti oleks kiiremini ka saanud, aga kartsin punast võtta ja startisin kindla rohelisega, sealt tuli ka pikk reaktsioon, miski üle poole sekundi
. Vigudada ma ei oska ja kuramuse rool on pisike ja raske
. Tabakastis langesin kah kohe välja. Pimesõitu ei viitsind teha.
Ja VAZ2103, oleksid võinud küsida kelleltki teist varurehvi, ilma naelteta. Kasvõi minult, mul vedeles kaks tükki, toetasid istumisalust. Oleks põneva finaali saanud. Paraku pidin tegema soolosõidu.
Kokkuvõttes oli tore nädalavahetus.
Õhtune mäng oli kah kihvt, kuigi jah, liiklustestid said löögiks allapoole vööd. Mul kah mõte ei töötand vist

Tehniline kontroll oli karm ja see meeldis mulle isegi. Asi oli täpselt paigas ja allahindlusi ei tehtud. Sisemised rooliotsad diagnoositi väikse loksuga

Ja VAZ2103, oleksid võinud küsida kelleltki teist varurehvi, ilma naelteta. Kasvõi minult, mul vedeles kaks tükki, toetasid istumisalust. Oleks põneva finaali saanud. Paraku pidin tegema soolosõidu.

Kokkuvõttes oli tore nädalavahetus.
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Päris meeldiv koosviibimine oli. Minul siis kolmas suvecamp:spin Sai siis ka esmakordselt seda päris õiget veerandmiili sõidetud. Aeg jäi isegi alla 20:D Vigurit proovisin samuti ja ikka üpris võimatu on seda asja teha laia ratta ja väikese rooliga. No lihtsalt ei jõua seda rooli nii palju väänata. Ilmad olid samuti vägevad... päike kõrvetas niiet vähe polnud:P Seltskond oli hea... vanad tuttavad ja sai juttu aetud ka foorumitegelastega, keda väljaspool foorumit pole kohanud:spin. Õhtusest mängust kahjuks lihtsalt füüsiliselt ei jõudnud enam osa võtta, vara hommikul ärganud ja väsimus tükkis vägisi peale.
Minu poolt kah tänud korraldajatele.
Minu poolt kah tänud korraldajatele.
- TugevPiiga
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103
Minu jaoks oli ka juba 2. kämp see ning kõik oli tõesti superhästi läbi mõeldud korraldajate poolt. Kõva töö tegite ära ning kõik sujus hästi.
Paraku aga mina täit rõõmu sellest kõigest tunda ei saanud, kuna olin öösel paar-kolm tundi maganud ja lisaks pikk sõit oli ka seljataga.. seetõttu ka olek jube väsinud ja tuju mitte just kõige parem. Aga jäin rahule ja tore oli näha, et aastast aastasse veereb aina rohkem kämbile inimesi ja Ladasid kohale, mitte vastupidi
Suured tänud korraldajatele, Rojevile ja Enele väga hea kõhutäie eest, nendele kellega sai võistluste ajal rajaääres aega veedetud ja niisama juttu puhutud ning üleüldse kõigile, kes kohale tulid !
Pildid tulevad veits hiljem, kuna polnud minu digikas.
Paraku aga mina täit rõõmu sellest kõigest tunda ei saanud, kuna olin öösel paar-kolm tundi maganud ja lisaks pikk sõit oli ka seljataga.. seetõttu ka olek jube väsinud ja tuju mitte just kõige parem. Aga jäin rahule ja tore oli näha, et aastast aastasse veereb aina rohkem kämbile inimesi ja Ladasid kohale, mitte vastupidi

Suured tänud korraldajatele, Rojevile ja Enele väga hea kõhutäie eest, nendele kellega sai võistluste ajal rajaääres aega veedetud ja niisama juttu puhutud ning üleüldse kõigile, kes kohale tulid !
Pildid tulevad veits hiljem, kuna polnud minu digikas.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Nüüd on video saadaval ka siit
http://toru.ee/view/a59aadc86198
http://toru.ee/view/a59aadc86198
- pedrox
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo
Kui juba cämpidest räägitakse siis mul oli juba kolmas kuid ka seekord ei jäänud ööseks ega teiseks päevaks kuna oli vaja õhtul veel Kilingi-Nõmme sünnipäevale jõuda. Igatahes väga tore oli nii minul kui kaaslasel kes elus esimest korda kiirendust sõitis. On teine nii ekstaasis, et kästi vähemalt järgmiseks aastaks Lada sõidukorda saada. 
Eks lisan ka ise hiljem pildimaterjali kuna polnud enda digikas.
Muide mis vahendiga te selle valge kirja aknalt maha saite? Küünelaki eemaldaja igatahes ei võtnud.

Eks lisan ka ise hiljem pildimaterjali kuna polnud enda digikas.
Muide mis vahendiga te selle valge kirja aknalt maha saite? Küünelaki eemaldaja igatahes ei võtnud.
Nende numbritega ma sõidan veel paar kolm nädalat
( ja ÜV-le lähen ka nii ), ja siis kui nad ise maha ei tule siis vaatame mis vahend käe alla sattub.
Kokaekipaazi silt samuti jääb aknale.
See kokku hea reklaam Ladaklubile ( elan kesklinnas kus rahvas ikka liigub).

Kokaekipaazi silt samuti jääb aknale.
See kokku hea reklaam Ladaklubile ( elan kesklinnas kus rahvas ikka liigub).

Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Sama siin,mõned on juba küsinud ka et mis värk on.Algselt postitas: ROJEV
Nende numbritega ma sõidan veel paar kolm nädalat ja ÜV-le lähen ka nii...
Esmaspäeval auto pakiruumi koristades avastasin et ühe paari ?a?lõkivardaid olen suutnud lennuväljale jätta.Nõuk.
aegne toodang,roostevabast,hind 70 kopikat.Ilmselt jäid
kuhugi Messi diivani ja puidu/taara käru kanti.

Väärtus on muidugi ainult nostalgiline,leidjale loomulikult
vaevatasu.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili